Omschrijving

In het centrum van Rijen, nabij winkels en scholen, ligt deze goed onderhouden, uitgebouwde tussenwoning met achtertuin op het zuidoosten. De woning bestaat uit 3 woonlagen, heeft een ruime woonkamer met half open keuken, een bijkeuken, 4 slaapkamers en een volledige badkamer. De achtertuin ligt op het zuidoosten en heeft een overdekt zitgedeelte en berging. Alle kozijnen zijn v.v. dubbel glas, grotendeels HR++.

Indeling
Entree; hal met garderobe, toilet met fonteintje, meterkast (9 groepen en 4 aardlekschakelaars), ingang kruipruimte, verdeler vloerverwarming en loopdeur naar de woonkamer. De hal is voorzien van een tegelvloer.

De woonkamer
De ruime woonkamer biedt genoeg ruimte voor een aparte zithoek (6,43 m. x 3,40 m.) aan de voorzijde en eethoek met aanbouw (ca. 7,30 m. x 2,72 m.) aan de achterzijde. De eethoek grenst aan de keuken en staat, via een schuifdeur, in directe verbinding met de achtertuin. Alle hardhouten kozijnen op de begane grond zijn v.v. dubbel glas. De tegelvloer is v.v. vloerverwarming.

De keuken
Aan de achterkant van de woning vindt u halfopen keuken (2,50 m. x 2,19 m.). Er is een wit, hoogglans keukenblok in hoekopstelling met boven kasten en onder lades. De keuken is v.v. een vaatwasser (Bosch, 2021), een 6 pits gasfornuis met oven (Pelgrim), een rvs afzuigkap en 8 stopcontacten. De tegelvloer ligt doorgetrokken vanuit de woonkamer. Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken.

De bijkeuken
Aan de keuken grenst de bijkeuken (3,98 m. x 2,14 m.) met ruimte voor een koel/vriescombinatie (ter overname) en opslag. U vindt hier ook een tweede wasmachineaansluiting. De hardhouten loopdeur is v.v. dubbel glas en brengt u naar de achtertuin. Boven de bijkeuken is wat extra bergruimte.


Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de tweede verdieping. De hal en de slaapkamers hebben allen een doorlopende laminaatvloer.

Slaapkamer 1:
Deze slaapkamer (4,41 m. x 3,31 m.) ligt aan de voorzijde van de woning. Er is een hardhouten loopdeur v.v. dubbel glas welke toegang geeft tot een klein balkon. Het kunststof kozijn (2018) is v.v. HR ++ glas.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer (4,17 m. x 2,21 m.) bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Het kunststof kozijn (2018) is v.v. HR ++ glas.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer (3,25 m. x 2,75 m.) ligt aan de achterzijde van de woning. Het kunststof kozijn (2018) is v.v. HR ++ glas. Het plafond in deze kamer loopt schuin toe.

De badkamer:
De badkamer (2,74 m. x 2,18 m.) ligt aan de achterzijde van de woning en is gedeeltelijk betegeld. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan. Er is een wastafelmeubel, een zwevend toilet en designradiator. Het kunststof kozijn (2018) is v.v. HR ++ glas.


Tweede verdieping
Via vaste trap te bereiken verdieping die bestaat uit een ruime voorzolder (5,20 m. x 2,18 m.) en een vierde slaapkamer. Op de voorzolder vindt u de cv-ketel (Nefit 2023). Er ligt een laminaatvloer. Er is een kunststof Velux dakraam v.v. dubbel glas aan de voorzijde van de woning en een hardhouten Velux dakraam v.v. dubbel glas aan de achterzijde. U vindt hier ook de wasaansluitingen. Vanuit de voorzolder kunt u naar de vierde slaapkamer.

Slaapkamer 4
Deze hoge, ruime slaapkamer (5,20/4,20 m. x 3,34 m.) heeft een kunststof kozijn (2018) v.v. dubbel HR++ glas aan de voorzijde. Het plafond loopt schuin toe. Ook hier ligt een laminaatvloer.


Tuin
De achtertuin
De achtertuin (ca. 10 m. x 3,45 m.) is op het zuidoosten gelegen. Door de L-vorm van de tuin, is een overdekt zitgedeelte gecreëerd (3,65 m. x 2,50 m.) v.v. licht en elektra. De tuin is bestraat en heeft een houten berging (3,47 m. x 2,50 m.) en een poort aan de achterzijde.


Bijzonderheden
- Gehele woning v.v. dubbel glas
- Kunststof kozijnen op 1e en 2e verdieping v.v. dubbel HR++ glas (2019)
- Ruime woonkamer
- Moderne keuken
- 4 volwaardige slaapkamers
- Bijkeuken
- Glasvezelaansluiting in woonkamer
- Convectorput woonkamer buiten werking; vervangen door vloerverwarming
- Schilderwerk 2023
- Lood dak deels vernieuwd 2023
- Cv ketel Nefit 2023
- huidige energielabel C (2017; toen hadden de eerste en tweede verdieping nog
enkel glas)
- Tuin op het zuidoosten met overdekt zitgedeelte en houten berging
- Gelegen in rustige straat, nabij winkels en scholen
- Grootste gedeelte van de inboedel is ter overname
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 375.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980
Dak
samengesteld dak
Voorzieningen
schuifpui, dakraam en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2023 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
137 m²
Perceeloppervlakte
147 m²
Inhoud
500 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
8 m²
Buitenruimte oppervlakte
12 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 34 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
aangebouwd hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*