Omschrijving

9 Loftwoningen:
Aan het einde van het groene hof zijn de negen loftwoningen gesitueerd. De karakteristieke vorm van de sheddaken van de oude fabriek is hierin doorgevoerd. Vanaf de voorkant van de woning kijk je het prachtige hof in. De grote raampartijen zorgen ervoor dat er heel veel daglicht de woning binnenkomt.

De loftwoningen hebben een bijzondere indeling. De begane grond is open en vrij in te delen als woonkamer en leefkeuken. Deze woningen hebben een echte eyecatcher: een vide in het midden van de woonkamer die doorloopt tot het dak. Vanuit de als sheddak gevormde daken valt het licht binnen, wat zich verspreidt door heel de woning. Dit zorgt voor een extra ruimtelijk gevoel. Ook de badkamer krijgt daglicht via het dak. De tuinen van deze woningen liggen aan het hof. De grotere
loftwoningen hebben ook aan de achterzijde een tuin en/of dakterras. De hoekwoning met bouwnummer 25 heeft een prachtig uitgebouwde serre en een fantastische tuin. In de vide begint de hoofdtrap naar de slaapkamers. De hoofdslaapkamer ligt op de eerste verdieping aan de achterzijde van de woning. Bijzonder detail: deze hoofdslaapkamer heeft een eigen toegangstrap. Alleen bij hoekwoning met bouwnummer 25 is de hoofdslaapkamer te bereiken via de trap in de vide. De als sheddak-gevormde daken, de bijzondere indeling, grote raampartijen en lichte vide maken wonen in een loftwoning een unieke beleving.

- Start bouw 4de kwartaal 2022;
- Bij kopen 1 parkeerplaats verplicht, kosten € 22.500 euro;
- 2de parkeerplaats (dmv auto lift) optioneel;
- Iedereen die ingeschreven is in de Pre Sale fase heeft voorrang bij de definitieve inschrijving;
- Inhoud tussen de 480 en 519 m3.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 598.500,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
nieuwbouw
Dak
lessenaardak

Energie

Verwarming
stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
122 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in centrum
Lees meer

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*