Loeffstraat 56
Loeffstraat 56
Loeffstraat 56
Loeffstraat 56
Loeffstraat 56
Loeffstraat 56
Loeffstraat 56
Loeffstraat 56
Loeffstraat 56
Loeffstraat 56
Loeffstraat 56
Loeffstraat 56
Loeffstraat 56
Loeffstraat 56
Loeffstraat 56
Loeffstraat 56
Loeffstraat 56
Loeffstraat 56
Loeffstraat 56
Loeffstraat 56

Loeffstraat 56

Waalwijk

€ 389.000,- k.k.

Omschrijving

Geweldig ruime woning met een royale inpandige garage en een leuke en diepe tuin op het zuiden gelegen in "Baardwijk".

Als thuis een echt bijzondere plek mag zijn

Stel je eens voor… Stel je eens voor dat je een uniek huis hebt én op een plek woont waar je helemaal ongestoord je gang kunt gaan. Dan ben je een mooie mazzelaar, toch? Dan heb je het thuis waar je misschien nooit meer weg wilt. Waar je perfect gelukkig bent en waar anderen graag op bezoek komen. Het kan nu zomaar, want Loeffstraat 56 in Waalwijk staat te koop. De twee-onder-een-kapwoning heeft alles voor dat leven. Je vindt er zelfs nog ruimte voor nog meer. Voor kansen waarvan je niet eens wist dat ze mogelijk zouden zijn.

Een plek voor alles
Thuis kun je lekker doen wat je wilt, omdat je overal ruimte voor hebt. Dat is natuurlijk gewoon een voorwaarde. Hier vind je de ruimte die je zoekt. Neem de fantastische woonkamer. Wellicht valt je mond een stukje open wanneer je voor het eerst binnenkomt. Helemaal niet erg. Je ziet ongetwijfeld direct hoe je hier alles hebt om prinsheerlijk te relaxen met je gezin, maar ook om een flinke fuif te geven voor al je vrienden en familie. Een prachtige ruimte om samen in te zijn.

Maar thuis is natuurlijk ook je even kunnen terugtrekken als je dat wilt. Daarvoor heb je de vier slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen. Een eigen ruimte voor iedereen, omdat je thuis geen concessies wilt doen.

Kansen voor nog meer
Je hebt in principe direct al alles om je helemaal thuis te voelen. Maar wellicht wil je nog meer in de toekomst. Geen enkel probleem! De kansen liggen nog voor het oprapen. Neem de ruimte op de tweede etage. Stel je eens voor hoe je de tussenwand een stuk verschuift. Dan heb je echt een royale kamer. Maar kijk vooral ook eens naar de ruimte achter de woonkamer. En naar de garage. Stel je eens voor wat je allemaal kunt doen met die ruimte… Een bedrijf aan huis? Geen probleem. Een slaapkamer met eigen badkamer op de begane grond? Lekker doen. Of misschien een eigen wellness ruimte met openslaande deuren? Ook al een mogelijkheid. Alles kan dus, omdat je er ruimte voor hebt. Je hoeft het alleen maar even te zien.

Thuis uit duizenden
In jouw nieuwe thuis zat vroeger een bakkerij. Dat zie je nog goed in de riante garage. Het huis heeft al een lange geschiedenis en deeltjes daarvan zie je terug in de details. Alles ademt de sfeer van ‘toen’, maar dan met het comfort van nu. Het licht in de woonkamer is lekker zacht, de tuindeuren helpen je de zon naar binnen te halen en wanneer je staat te koken, heb je een prachtig zicht over een van de meest authentieke straten van Waalwijk.

Ga tijdens je bezichtiging eens aan de lange tafel zitten en laat alles goed op je inwerken. Dan zie je ongetwijfeld al dat je op een bijzondere plek bent. En als je je fantasie even de vrij loop laat, dan krijg je vast ook een mooi beeld van al de kansen die er zijn om nóg meer thuis voor jezelf te maken. Wie weet is dat het moment waarop je eigenlijk al helemaal niet meer weg wilt.

Doen wat je wilt
Je nieuwe thuis heeft dus een fantastische uitstraling, maar staat ook nog eens op een bijzonder fijne plek. Met alle privacy van de wereld. Vanuit de tuin heb je mooi zicht op de Clemens Kerk. Zeker in de avond is die erg mooi. En het mooiste? Niemand kijkt terug. Je zit heerlijk vrij. Zeker omdat je het scoutinggebouw als je achterburen hebt, waar eigenlijk alleen op zaterdagen wat activiteit is. Dat dus. Stel je eens voor… Stel je eens voor dat dit allemaal van jou is. Je eigen vrijstaat, waar je alles kunt doen en niets hoeft te laten.

Al die ruimte en privacy heb je gewoon in Waalwijk. In Baardwijk, om precies te zijn. Op een paar minuten van de supermarkt, vlak bij de basisschool en binnen tien minuten fietsen van Waalwijk-Centrum. En als je weg wilt, dan zit je binnen twee keer zuchten op de A59.

Niet meer verder kijken
389.000 euro. De vraagprijs voor Loeffstraat 56 in Waalwijk. Voor het gevoel van vrijheid en de luxe om keuzes te kunnen maken. Voor de kans om van een fantastisch huis het thuis te maken waarin je je echt de koning te rijk voelt. In je eigen vrijstaat. Ga snel een keer kijken. De bezichtiging laat je zien waarom je geen enkel ander huis meer wilt bekijken. Pak een stoel aan de eettafel en neem dat moment om naar buiten te kijken. Dan weet je dat je hier een thuis uit duizenden hebt. De plek waar je iedere dag volstrekt gelukkig bent. Veel plezier!

Algemeen;
• Beschikt over een leuke en diepe tuin op het zonnige zuiden;
• Voorzien van dubbele beglazing;
• Beschikt over een zeer ruime garage/bedrijfsruimte;
• Zeer royale woonkamer;
• Vier slaapkamers waarvan 1 op de begane grond;
• Beschikt over een ruime zolderverdieping.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 389.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2020, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
155 m²
Perceeloppervlakte
266 m²
Inhoud
740 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
51 m²
Buitenruimte oppervlakte
11 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 70 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*