Omschrijving

Goed, duurzaam en ruim. Met deze 3 woorden kunnen we deze aantrekkelijke eengezinswoning samenvatten. Naast het feit dat de woning over een ruime aanbouw op de begane grond beschikt is de achtertuin maar liefst 17 meter lang. De woning is goed onderhouden en o.a. voorzien van kunststof kozijnen (grotendeels), diverse rolluiken, zonwering, 9 zonnepanelen en een overkapping. De zonnige achtertuin is richting het oosten gesitueerd. Aan de voorzijde is er een eigen parkeergelegenheid.

Begane grond: hal met meterkast, trapopgang en toegang tot het toilet en de royale woonkamer. De woonkamer is voorzien van een woningbrede aanbouw, een trapkast en staat in open verbinding met de keuken. Hier is een ruime (eigentijdse) hoekopstelling geplaatst met diverse inbouwapparatuur.

1e Verdieping: vanaf de overloop (met vaste kast) is er toegang tot 2 slaapkamers. De royale slaapkamer aan de achterzijde kan eventueel opgesplitst worden zodat er een extra kamer wordt gerealiseerd. De badkamer is zeer praktisch ingericht en o.a. voorzien van een douchecabine, een ligbad, een toilet en een wastafelmeubel.

2e Verdieping: op deze ruime overloop is vaste kastruimte gerealiseerd en vinden we de cv-ketel en de box voor de mechanische ventilatie. Op deze verdieping zijn ook 2 slaapkamers aanwezig waarvan 1 is voorzien van een dakraam en de andere is vergroot middels een dakkapel.

De royale achtertuin is op het oosten gesitueerd en door haar gunstige ligging zeer zonnig. In de achtertuin staan o.a. 2 bergingen, een buitenkeuken en een overkapping. Verder is de tuin aangelegd met sierstraatwerk en plantenborders. Zie jij jezelf hier al wonen? Zorg dat je deze kans niet mist.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 410.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, dakraam, rolluiken, tv kabel en schuifpui

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2018 van Remeha HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
127 m²
Perceeloppervlakte
179 m²
Inhoud
445 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 104 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*