Lloydkade 601
Lloydkade 601
Lloydkade 601
Lloydkade 601
Lloydkade 601
Lloydkade 601
Lloydkade 601
Lloydkade 601
Lloydkade 601
Lloydkade 601
Lloydkade 601
Lloydkade 601
Lloydkade 601
Lloydkade 601
Lloydkade 601
Lloydkade 601
Lloydkade 601
Lloydkade 601
Lloydkade 601
Lloydkade 601

Lloydkade 601

Rotterdam

€ 525.000,- k.k.

Omschrijving

Geweldig! Dit eigentijdse en energiezuinige 3-kamerappartement bevindt zich in het zeer gewilde Lloydkwartier. Het appartement maakt deel uit van een fraai kleinschalig complex, en vanuit de woonkamer geniet u van direct uitzicht op de Nieuwe Maas. Het appartement is volledig geïsoleerd en heeft energielabel A, wat staat voor uitstekende energiezuinigheid. De indeling is zeer praktisch, met een royale living en twee slaapkamers.

Dit appartement bevindt zich in het rustige Lloydkwartier, een wijk die ooit werd gedomineerd door havenbedrijven, maar inmiddels is getransformeerd tot een hoogwaardige woonomgeving. Geniet van een diner met vrienden, maak een wandeling in Het Park bij de Euromast, doe snel even boodschappen of werk aan je conditie in de sportschool. Op dit inspirerende schiereiland vind je alles binnen handbereik, van trendy restaurants en gezellige cafés tot leuke winkels en goede fitnessclubs. Kunst, cultuur en het bruisende nachtleven liggen hier letterlijk aan je voeten. Heb je zin om de stad te verkennen? Met de fiets, tram (lijn 8) of metro sta je in een mum van tijd in het hart van het centrum. En wil je de stad uit, bijvoorbeeld naar Den Haag, Utrecht of Breda? De uitvalswegen naar de snelweg liggen vlakbij, zodat je snel op weg kunt.

Bij binnenkomst tref je de hal, het eerste toilet en toegang tot de woonkamer.

De ruime woonkamer heeft een extra hoog plafond met tevens grote raampartijen, dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel en lekker veel daglicht!
Met een klein trapje omhoog bereik je de keuken die is uitgerust met verschillende inbouwapparatuur en heeft een praktische indeling. Er is voldoende ruimte voor een eettafel.

Vanuit de keuken een hal met toegang tot de twee slaapkamer, berging met aansluiting voor wasmachine en de badkamer. In de badkamer tref je een dubbele wastafel, tweede toilet en inloopdouche. Via de achterdeur in de grootste slaapkamer bereik je het ruime balkon aan de achterzijde van het appartement.

Kun je het je al voorstellen? Staand voor het raam, met een kop koffie in de hand, kijkend naar het prachtige schouwspel van voorbijvarende schepen. Wij zijn duidelijk enthousiast! Bent u dat ook? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Bijzonderheden
• Energielabel A
• Eigen grond
• Eigen parkeerplaats bijdrage is € 40,- oer maand
• Actieve VvE bijdrage is € 169,69 per maand
• Verwarming middels stadsverwarming (deels keuken met vloerverwarming);
• Berging in de onderbouw
• Oplevering in overleg
• Niet-bewoningsclausule is onderdeel van de overeenkomst

Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf waarom dit appartement uw perfecte nieuwe thuis is.

Verkopend makelaar: Richard Baldew

Deze informatie is zoals je mag verwachten van ons, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is.
Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan.

Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens.
We verstrekken je deze informatie om je uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud van gunning.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 525.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
benedenwoning
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Voorzieningen
mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
A
Verwarming
stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
98 m²
Buitenruimte oppervlakte
5 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan water, in woonwijk en vrij uitzicht

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
parkeergarage
Schuur/berging
box
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*