Livingstonelaan 196
Livingstonelaan 196
Livingstonelaan 196
Livingstonelaan 196
Livingstonelaan 196
Livingstonelaan 196
Livingstonelaan 196
Livingstonelaan 196
Livingstonelaan 196
Livingstonelaan 196
Livingstonelaan 196
Livingstonelaan 196
Livingstonelaan 196
Livingstonelaan 196
Livingstonelaan 196
Livingstonelaan 196
Livingstonelaan 196
Livingstonelaan 196
Livingstonelaan 196
Livingstonelaan 196

Livingstonelaan 196

Utrecht

€ 295.000,- k.k.

Omschrijving

Centraal gelegen, licht en optimaal gebruik van de ruimte! Livingstonelaan 196: een prettig vier-kamer appartement met een balkon aan de voor- en achterzijde. Ideaal voor starters en/of een studerend kind. Gelegen in de Utrechtse wijk Kanaleneiland met de binnenstad van Utrecht op slechts 5 minuten fietsafstand.

Wij nemen je graag mee door de woning.

Entree aan de Livingstonelaan. Bij binnenkomst een gemeenschappelijke hal met postbussen, het trappenhuis en de lift. Het appartement is gelegen op de zevende verdieping. Entree in de ruime hal. Vanuit de hal toegang naar de keuken. De keuken is voorzien van een ingebouwde oven, vaatwasser, koelkast, kookplaat en ingebouwde afzuigkap. Vanuit de keuken toegang naar de eetkamer. Deze valt, indien gewenst, gemakkelijk te verbinden met de woonkamer. Vanuit de eetkamer en woonkamer toegang tot een royaal balkon. Vanaf het balkon een waanzinnig uitzicht over Utrecht stad. Dat verveelt nooit! Het appartement beschikt over twee fijne slaapkamer. Beide kamers zijn van goed formaat. Vanuit de slaapkamer toegang tot het balkon aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en witgoed-aansluiting. Er is een apart toilet met fontein aanwezig. Kortom: een heerlijk appartement!

Het apartment beschikt over een royaal balkon met groen uitzicht aan de achterzijde. Ontzettend prettig voor zonnige en zomerse dagen. Bij het appartement hoort een makkelijk te betreden privé berging. Een gemak en zeker een toevoeging voor uw woonplezier.

Kanaleneiland is een levendige buurt met goede voorzieningen voor vele verschillende behoeftes, zoals gezondheidszorg, winkels, sport, bedrijfsruimte en horeca. Het winkelcentrum Nova, gelegen op korte afstand, biedt vele winkels voor de dagelijkse boodschappen. Voor ontspanning is Park Transwijk om de hoek. Park Transwijk is een ruim opgezet park waar veel evenementen zoals concerten en festivals worden georganiseerd. Het jaarlijkse Bevrijdingsfestival op 5 mei is één van de bekendste en grootste evenementen. Naast het park zijn er vele horeca gelegenheden in de wijk gelegen. Ook het Amsterdam Rijnkanaal en de Muntkade zijn op loopafstand; ideaal voor de zomerse dagen. Hier kun je, met goed weer, zelfs zwemmen! De uitvals- en rijkswegen (A2 en A12) zijn goed bereikbaar. Dankzij de tram- en busverbinding is het centrum ook met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

In de Utrechtse wijk zijn plannen ontwikkeld om te verduurzamen en een groene uitstraling te realiseren. De gemeente schrijft onder andere het volgende in hun omgevingsvisie: ‘’Het groen in de wijk bloeit op in de plannen. Er moet bijvoorbeeld een betere verbinding komen tussen onder meer het Marco Poloplantsoen, Park Transwijk en de Kanaalzone. Overal waar steen weg kan, moet volgens de gemeente groen komen. Dat betekent: meer verschillende planten, bomen en dieren. Het groen wordt mooier, met meer verschillende planten en bomen en ruimte voor insecten en andere dieren. Er komen wandel- en hardlooprondjes. ’’

Kenmerken:
- Appartementsrecht, volle eigendom;
- Bijdrage VvE €245,21;
- Energielabel D;
- Bouwjaar 1965;
- Huurboiler via Eneco;
- Aanvaarding in overleg.

Alle moeite is genomen om de informatie in de aanmelding zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij de aankoop van deze woning de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Verkoper behoudt zich te allen tijde nadrukkelijk het recht van gunning voor. De koopovereenkomst wordt gesloten op basis van een VBO koopakte, waarin extra clausules worden opgenomen onder andere (indien van toepassing) inzake: de Meetinstructie, het Energielabel, nutsbedrijven, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule.

Een afspraak tot bezichtigen is zeer gemakkelijk te maken via ons kantoor. Wij kijken er naar uit je te mogen rondleiden op de Livingstonelaan 196 te Utrecht!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 295.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
7
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970
Open portiek
nee

Energie

Energielabel
D
Verwarming
blokverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
67 m²
Buitenruimte oppervlakte
12 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
box
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*