Omschrijving

Ontdek de charme van vrijstaand wonen aan de Lingedijk in Rhenoy!

Aan de Lingedijk, met een vrij uitzicht op de groene weilanden en de Linge, staat deze sfeervolle vrijstaande woning. Met drie (mogelijk vier) ruime slaapkamers, twee badkamers en een prachtige, uitgestrekte tuin biedt dit huis een fantastische kans voor iedereen die van ruimte, rust en natuur houdt. Je woont hier op een royaal perceel van ruim 7.000 m², terwijl de woning zelf een comfortabele woonoppervlakte van 180 m² heeft. Een ideale plek voor zowel rustzoekers als levensgenieters die graag buiten leven!
In Rhenoy woon je landelijk met de voorzieningen van Beesd en Leerdam om de hoek; het centrum van Leerdam ligt bijvoorbeeld op nog geen tien minuten rijden met de auto. Rhenoy ligt bovendien centraal in de driehoek A2-A15-A27, waardoor steden als Utrecht en Den Bosch binnen dertig minuten bereikbaar zijn.

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.


Indeling
Entree met garderobe-nis en toegang tot een ruime hal. Vanuit de hal zijn het toilet, de woonkamer en de wenteltrap naar de eerste verdieping en het souterrain bereikbaar.
De woonkamer is 40m2 groot en voorzien van een sfeervolle speksteenkachel. Aan de achterzijde van de woonkamer is een verhoogd gedeelte ingericht als werkhoek. De woonkamer biedt openslaande deuren naar de veranda, hiervandaan kijk je prachtig uit over de groene velden. De aansluitende keuken biedt alle ruimte voor een gezellige keuken waarin geleefd kan worden; de ruime L-opstelling biedt plaats aan vele keukenkasten en is uitgerust met een nieuwe inductiekookplaat, ruime koel-vriescombinatie en een dubbele spoelbak met mengkraan. Ook vanuit de keuken heb je toegang tot de veranda, wat het buitenleven weer extra dichtbij brengt.



Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, een apart toilet en een tweede badkamer. Openslaande deuren bieden toegang tot een balkon. Dit balkon ligt boven de veranda en kijkt ook weer prachtig uit op de velden die achter de woning liggen. Twee paar ramen zorgen hier voor veel natuurlijk daglicht.
De middelste slaapkamer is eveneens voorzien van een groot dakraam. Aan de linkerzijde ligt een derde slaapkamer.
De badkamer is voorzien van een douche en wastafel en er is op deze verdieping nog een apart toilet.

Overige verdiepingen
Het souterrain van de woning, toegankelijk via een elegante wenteltrap, biedt een multifunctionele ruimte waar een slaap-, studie- of werkkamer gerealiseerd kan worden. Via openslaande deuren is de tuin bereikbaar.

Aansluitend vind je hier een ruime badkamer, voorzien van een ligbad met handdouche en een wastafel.

Balkon
Op zowel de begane grond als op de 1e verdieping is een terras aan de achterzijde bereikbaar, van waaruit het genieten is van het vrije uitzicht op het groen.

Tuin
Vanaf de Lingedijk rijd je zo de oprit op, die voldoende parkeergelegenheid biedt voor meerdere auto’s. De vrijstaande garage is verdeeld over twee ruimtes, waarbij het voorste deel is voorzien van een vliering voor extra bergruimte. Achter de woning ligt een prachtige, goed onderhouden tuin langs het water. De weidse tuin is een oase van rust met een boomgaard met diverse fruitbomen (o.a. goudreinet, stoofpeer, wilde kers) en sierlijke paden die leiden naar een schilderachtige brug en uitgestrekte graslanden.

Met de charme van het huis, de gezellige veranda en de geweldige ligging, is dit werkelijk een plaatje van een woning!


Bijzonderheden
Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Rhenoy is een dorp in het hart van de Betuwe, ligt direct aan de rivier de Linge en telt circa 675 inwoners. De gemeente West Betuwe (www.westbetuwe.nl) is op 1 januari 2019 ontstaan door een fusie van de gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal.
Rhenoy ligt daarnaast centraal tussen de snelwegen A15 en A2. Waarbij de A2 binnen enkele minuten te bereiken is. Ideaal, want zo bent u binnen 30 minuten autorijden in Utrecht of Den Bosch.
Rhenoy is een sociaal dorp met een sterk verenigingsleven, kent vele jaarlijkse terugkerende activiteiten en heeft een eigen dorpsraad. Aan de rand van Rhenoy staat het dorpshuis 'De Betuwe Poort'. Deze naam is gekozen omdat het aan de 'ingang' van de Betuwe staat.
De woning ligt op enkele minuten loopafstand tot de Linge waar een steiger is, waar je heerlijk kunt vissen, zwemmen, suppen
etc. … mogelijkheden te over!
De dichtstbijzijnde grotere plaatsen zijn Leerdam, Beesd en Geldermalsen.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 825.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930
Dak
mansarde dak
Voorzieningen
buitenzonwering, rookkanaal, dakraam en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
F
Verwarming
c.v.-ketel en houtkachel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2015 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
178 m²
Perceeloppervlakte
7.702 m²
Inhoud
621 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
5 m²
Buitenruimte oppervlakte
58 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 7560 m² en is gelegen op het noorden

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*