Omschrijving

In het mooie Wolfheze bieden wij deze heerlijk ruime 2-onder-1-kapwoning aan.

Wonen in Wolfheze betekent wonen op een van de mooiste plekjes van de Zuid Veluwe, vlakbij bossen en uitgestrekte heide.

De woning ligt op een ruim perceel in een rustige straat en op loopafstand van de natuur. Ten zuiden van Wolfheze ligt het natuurgebied met een van de oudste bossen van ons land. Wandelen en fietsen door uitgestrekte heidevelden en imposante bossen met eeuwenoude Wodans eiken en stokoude dennen zijn een van de belevenissen in dit historische landschap.

Het stationsgebouw beschikt over een winkeltje, op vrijdag staan er een aantal marktkramen met brood, groente en kaas. Voor overige voorzieningen kan men terecht in de dorpen in de nabije omgeving. Wolfheze beschikt zelf over een kinderdagverblijf en een basisschool. De uitvalswegen naar de A12 en de A50 zijn makkelijk en snel bereikbaar. Op een kwartier rijden liggen de steden Arnhem, Wageningen en Ede. Door middel van de trein staat u in 10 minuten op het station Arnhem centraal of op station Ede-Wageningen. De rustige woonwijken zijn omgeven door bomen en geven het gevoel in de bossen te leven.

Indeling:

U komt binnen in de hal, hier bevindt zich het toilet en krijgt u toegang tot de woonkamer.
De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen en heeft een gezellige houtkachel. De eetkamer staat in open verbinding met de keuken, de keuken beschikt over divers inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, een gasfornuis met afzuigkap en inbouw combimagnetron. Vanuit de keuken krijgt u tevens toegang tot de ruime aangebouwde schuur en vanuit de eetkamer krijgt u middels de openslaande deuren toegang tot de goed onderhouden, ruime tuin. De tuin heeft een fantastische overkapping waarin een jacuzzi is geplaatst en deze blijft achter.

Middels de vaste trap in de woonkamer komt u op de eerste verdieping, hier bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer beschikt over een whirlpool, douchecabine, toilet en een wastafel met meubel.

Middels de vaste trap op de eerste verdieping komt u op de tweede verdieping waar zich een 4de slaapkamer bevindt. De slaapkamer op deze verdieping wordt nu gebruikt als schoonheidssalon en is heerlijk licht door het grote dakkapel. Tevens beschikt deze verdieping over een ruime berging.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 559.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
jacuzzi, dakraam, tv kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2013 van remeha calenta 65cw, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
159 m²
Perceeloppervlakte
361 m²
Inhoud
623 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
25 m²
Buitenruimte oppervlakte
16 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan bosrand, aan rustige weg, in woonwijk en in bosrijke omgeving
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 180 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage met carport
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*