Lijsterstraat 3
Lijsterstraat 3
Lijsterstraat 3
Lijsterstraat 3
Lijsterstraat 3
Lijsterstraat 3
Lijsterstraat 3
Lijsterstraat 3
Lijsterstraat 3
Lijsterstraat 3
Lijsterstraat 3
Lijsterstraat 3
Lijsterstraat 3
Lijsterstraat 3
Lijsterstraat 3
Lijsterstraat 3
Lijsterstraat 3
Lijsterstraat 3
Lijsterstraat 3
Lijsterstraat 3

Lijsterstraat 3

Nuth

€ 329.000,- k.k.

Omschrijving

Geheel gemoderniseerde twee-onder-een-kapwoning, gelegen op een kindvriendelijke locatie dichtbij het centrum van Nuth. Voorzien van 3 ruime slaapkamers, kastenkamer, luxe badkamer, ruime aanbouw met keuken en garage met oprit.

Nuth is centraal gelegen in de Zuid-Limburgse driehoek Maastricht-Sittard-Heerlen en is uitstekend bereikbaar via autosnelwegen en openbaar vervoer, dichtbij uitvalswegen richting Heerlen, Maastricht, Eindhoven en Aken. Treinstation bevindt zich op loopafstand.

De woning is flink gemoderniseerd. Nagenoeg geheel voorzien van Hr. ++ beglazing in grotendeels kunststof kozijnen, vernieuwde verwarmingsinstallatie en elektrische installatie. Gebruik van hoogwaardige materialen zoals, marmeren plavuizen, vol eiken vloerplanken, trapbekleding van Upstairs, Siemens keukenapparatuur.

De voor- en achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk, bestraat en voorzien van overdekt terras en een koi vijver.


Indeling
Begane grond:

De hal is voorzien van een getrommeld marmeren vloer, moderne meterkast, muurafwerking deels met steigerhout, mooi afgewerkte trap naar de 1e verdieping. Vanuit de hal komt u in de L-vormige woonkamer. Deze is voorzien van een eikenhouten vloer (december 2020 geschuurd en gelakt). De woonkamer heeft een zitgedeelte aan de voorzijde voorzien van elektrisch rolluik en een vrijstaande open houthaard.

Eetgedeelte aan de achterzijde waarbij het zijraam ook voorzien is van een elektrisch rolluik.

Een ruim toilet voorzien van mooie muurafwerking, fontein en wandcloset.

Vanuit de woonkamer is ook de halfopen keuken bereikbaar. Deze bevind zich in de aanbouw met hardhouten pui en dubbele openslaande tuindeuren naar de tuin. De keuken is voorzien van een moderne keukenopstelling met kastenwand. Inbouwapparatuur van Siemens zoals een oven, combimagnetron, koel- en vrieskast, kast met uittreklade ten behoeve van koffiemachine. Kookeiland met brede laden, close-in-boiler, granieten werkblad met rvs-wasbak, stekkertoren, plafondafzuigkap (Novy), 5-pits gaskookplaat en vaatwasser.

Eerste verdieping
De gehele verdieping is voorzien van rolluiken en een laminaatvloer. 2 slaapkamers en een kleinere kamer (circa 4 m²) die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden, bijv. als berging of werkplek.

Slaapkamer 1: aan de voorzijde van het huis met een oppervlakte van circa 10 m², met frans balkon en 2 muurkasten.
Slaapkamer 2: aan de achterzijde van het huis met een oppervlakte van circa 15 m², met muurkasten voorzien van moderne loftdeuren.

Modern afgewerkte badkamer (circa 8 m²) met inbouwspots, betegelde inloopdouche met glazen deur, regenarmatuur en handdouche. Een ruim duobad, wandtoilet, dubbele wastafel voorzien van thermostatische kranen in meubel met verlichtte spiegel. Vloerverwarming en designradiator.


Tweede verdieping
Bereikbaar via vaste trap, gehele verdieping voorzien van een laminaatvloer. Hier bevindt zich de 3e slaapkamer (circa 18 m² met een hoogte van 1,5 meter) met dakkapel, bergruimte in de knieschotten achter schuifdeuren en een muurkast met de cv-combiketel (Nefit Proline, bouwjaar 2012, eigendom).

Overige verdiepingen
Souterrain: Deze is bereikbaar vanuit de hal. Kan gebruikt worden als bijvoorbeeld voorraad- en waskelder met een oppervlakte van circa 9 m². Voorzien van witgoedaansluitingen, watermeter en opbergrekken.

Tuin
De voortuin is mooi aangelegd en onderhoudsarm voorzien van grind en een olijfboom. De oprit is volledig bestraat, garage voorzien van elektrisch bedienbare sectionaalpoort en loopdeur naar de tuin.

De achtertuin is geheel omsloten en bestraat. Voorzien van een border met leibeuken en vaste planten, een Koi vijver met Koi vissen inbegrepen, stenen berging (5,4 m²) met daarin de vijverinstallatie, doorlopend onder terrasvlonder, sfeervolle terrasoverkapping (circa 9 m²) met houten vlonderdelen.

Bijzonderheden
-Nefit Novy gas-combiketel 2012 eigendom, keukenboiler 2023 eigendom
-Getrommeld marmeren vloeren
-Volledig dubbelglas (hr++)
-Vol eiken vloerplanken
-Koi vijver ca. 2.20 diep, is aangesloten op riool d.m.v. een trommelfilter (volautomatische installatie)
-Dichtbij centrum Nuth en uitvalswegen


De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De waarborgsom of bankgarantie dient tegelijk met het verlopen van de ontbindende voorwaarden gestort te zijn jegens de betrokken notaris. Indien er geen sprake is van ontbindende voorwaarden, zal het bedrag binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst moeten worden gestort op de derdenrekening. Over de waarborgsom dan wel bankgarantie wordt door de verkoper geen rente vergoed.

Corio Makelaars B.V. heeft met de meeste zorg informatie samengesteld doch kunnen we ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 329.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
4
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959
Dak
zadeldak
Voorzieningen
rolluiken en frans balkon

Energie

Energielabel
E
Verwarming
c.v.-ketel en open haard
Warm water
c.v.-ketel en elektrische boiler eigendom
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2012, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
128 m²
Perceeloppervlakte
217 m²
Inhoud
518 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*