Omschrijving

Fantastische, ruime HOEKWONING gelegen aan een rustige straat in Heteren.

Deze woning bestaat uit 3 volwaardige woonlagen en 2 garageboxen!
De begane grond is ingedeeld met een ruime hal, een lichte woonkamer en een open keuken. Tevens beschikt deze woning op de begane grond over een bijkeuken of kantoorruimte. De eerste verdieping beschikt over een badkamer en 3 slaapkamers. De tweede verdieping beschikt over een 4de slaapkamer met dakraam en ingebouwde wandkasten, een aparte berging een wasruimte.

Heteren is een dorp aan de rivier de Nederrijn en heeft rond de 5.000 inwoners. Het dorp beschikt over 2 supermarkten, diverse andere winkels, sportverenigingen en 3 basisscholen. In het dorp kunt u zich voorzien van de dagelijkse behoeften. Heteren is gelegen in de Gemeente Overbetuwe. Het dorp is centraal gelegen en de uitvalswegen zoals de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel zijn binnen enkele minuten te bereiken. Doordat het dorp centraal is gelegen bent u snel in één van de andere steden om u te voorzien van uw overige behoeften.

Indeling:
U komt binnen in de ruime hal, vanuit hier krijgt u toegang tot de kantoorruimte. het separaat toilet, de garage en de heerlijk lichte woonkamer. Vanuit de woonkamer komt u in de open keuken welke beschikt over divers Siemens inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, inductie kookplaat met afzuigkap en een luxe oven met zijwaarts openende deur. Vanuit zowel de woonkamer als de bijkeuken/werkruimte komt u in de tuin.

Vanuit de woonkamer komt u middels de vaste trap op de eerste verdieping. Hier bevindt zich de badkamer welke beschikt over een ligbad met douche, een toilet en een wastafel met meubel. Tevens bevinden zich hier 3 slaapkamers.

Middels de vaste trap op de eerste verdieping komt u op de zolder waar zich de wasruimte bevindt, een aparte berging en een volwaardige 4de slaapkamer met een dakraam en voldoende opbergruimten vanwege de inbouwkasten.

De woning beschikt tevens over een zeer ruime dubbele garagebox welke gelegen is aan de zijkant van de woning en een aparte stenen schuur in de tuin.

-uitgebouwde lichte woning
-dubbele garagebox
-4 slaapkamers en kantoorruimte
-9 zonnepanelen
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 395.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, tv kabel, rookkanaal en zonnecollectoren

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2010 van remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
143 m²
Perceeloppervlakte
292 m²
Inhoud
485 m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 60 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*