Liefkenshoekstraat 11
Liefkenshoekstraat 11
Liefkenshoekstraat 11
Liefkenshoekstraat 11
Liefkenshoekstraat 11
Liefkenshoekstraat 11
Liefkenshoekstraat 11
Liefkenshoekstraat 11
Liefkenshoekstraat 11
Liefkenshoekstraat 11
Liefkenshoekstraat 11
Liefkenshoekstraat 11
Liefkenshoekstraat 11
Liefkenshoekstraat 11
Liefkenshoekstraat 11
Liefkenshoekstraat 11
Liefkenshoekstraat 11
Liefkenshoekstraat 11
Liefkenshoekstraat 11
Liefkenshoekstraat 11

Liefkenshoekstraat 11

Tilburg

€ 489.000,- k.k.

Omschrijving

LIEFKENSHOEKSTRAAT 11 TILBURG

Deze moderne, verrassend ruime en nette woning met garage, is gelegen in de buurt De Kievit Zuid-West. Heerlijk rustig gelegen aan de rand van de wijk met een groen en vrij uitzicht. Daarnaast is het een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen en veel groen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Er is een zeer uitgebreid aanbod aan zowel basis- als middelbare scholen, veel sport en ontspanningsmogelijkheden en voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de winkels op het Buurmalsenplein, Heyhoef en Dalempromenade. Daarnaast is de woning gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen, hierdoor is de ontsluiting naar de snelwegen perfect en ben je met de auto zo richting zowel Breda, Den Bosch als Eindhoven. Het NS station "Tilburg Reeshof" ligt ook vlakbij, kortom een TOPplek dus...!!!

BEGANE GROND

Entree: Via de gezellige voortuin kom je de woning binnen in een prachtige glazen hal. Deze geeft toegang tot de woonkamer. Op de vloer ligt een antraciete tegelvloer.

Woonkamer: De nette en strak afgewerkte woonkamer geeft een goed beeld van de afwerking van de gehele woning. Aan de voorzijde is er lekker veel lichtinval door de grote raampartij en voldoende ruimte voor een royale zithoek. Op de vloer ligt een mooie warme eikenhouten parketvloer. Aan de achterzijde is er meer dan genoeg ruimte voor een grote eettafel.

Keuken: De zeer nette keuken is links om de hoek gesitueerd en van alle gemakken voorzien. Je vindt er een keramische kookplaat (2x krachtstroom aanwezig) met een RVS afzuigkap, vaatwasser, spoelbak met grote spoelkraan, koelkast en een combi-oven. Binnen een handomdraai maak jij hier de lekkerste gerechten klaar. Op de vloer ligt dezelfde donkere tegel als in de hal.

Serre: Over de gehele achterzijde van de woning is een heerlijke glazen serre aangebouwd. Waar je tijdens alle jaargetijden het buiten/binnen gevoel kunt beleven. Op warme dagen zet je de gehele pui lekker open. Hier ligt een lichtgrijze houtlook laminaatvloer.

In het midden van de woning vind je de trap naar de eerste verdieping en het toilet.

EERSTE VERDIEPING

De overloop geeft toegang tot 2 ruime slaapkamers en een royale badkamer. Op de vloeren in de slaapkamers en de overloop ligt een nette houtlook laminaat. Beide kamers zijn ruim genoeg voor zowel een tweepersoonsbed als een grote garderobekast. De badkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is volledig betegeld. Er is een toilet, ligbad, inloopdouche en een badkamermeubel. Tevens is er een mogelijkheid om een vijfde (!) slaapkamer te realiseren op deze verdieping.

TWEEDE VERDIEPING

Deze verdieping biedt nog 2 ruime slaapkamers en een groot dakterras. De slaapkamer aan de achterzijde en de overloop geven toegang tot het dakterras welke is gelegen op het zuiden en waar je dus lekker elke zonnestraal van het jaar kunt meepakken. Wanneer dat net teveel wordt kun je gebruik maken van een elektrisch zonnescherm.

TUIN

Ook de tuin is gelegen op het zuiden, wat de meest gunstige richting is. Deze is fraai aangelegd met grote beton en natuurtegels, plantenborders en een fijn stukje kunstgras. De tuin is onderhoudsvriendelijk doch groen een ideale combinatie. Bovendien is het een tuin die veel privacy geeft, heerlijk om er tot rust te komen.
Achter de tuin vind je de garage met elektrische deur, welke ruimte biedt voor 1 auto.

- Bouwjaar 1993;
- Perceeloppervlak 208 m2;
- Woonoppervlak 150 m2 (inclusief 15 m2 overig inpandig);
- Inhoud 530 m3;
- Energielabel A;
- 4 ruime slaapkamers (5e mogelijk);
- Zeer nette afwerking;
- Gevel recent gereinigd;
- Garage;
- Tuin en dakterras op het zuiden;
- Geen overburen en uitzicht op een groenstrook;
- Reeshofpark en natuurgebied op korte afstand geegen;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.


Wil je deze bijzondere woning met zijn vele mogelijkheden bezichtigen?
Dat begrijpen wij heel goed!
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 489.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak

Energie

Energielabel
A

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
135 m²
Perceeloppervlakte
208 m²
Inhoud
531 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
15 m²
Buitenruimte oppervlakte
20 m²

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 74 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*