Liduinalaan 6
Liduinalaan 6
Liduinalaan 6
Liduinalaan 6
Liduinalaan 6
Liduinalaan 6
Liduinalaan 6
Liduinalaan 6
Liduinalaan 6
Liduinalaan 6
Liduinalaan 6
Liduinalaan 6
Liduinalaan 6
Liduinalaan 6
Liduinalaan 6
Liduinalaan 6
Liduinalaan 6
Liduinalaan 6
Liduinalaan 6
Liduinalaan 6

Liduinalaan 6

Noordwijkerhout

€ 1.795.000,- k.k.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een heerlijke villa, rustig gelegen met een schitterende tuin in mediterrane stijl? Dan bent u bij de Liduinalaan 6, gelegen op het schitterende Landgoed Sancta Maria, aan het goede adres! Wie dit royale perceel oprijdt, krijgt direct een warm gevoel.

In de woning is er voor iedereen een fijne plek te vinden, zo is er de gezellige living, een prachtige woonkeuken, 5 slaapkamers en een meer dan royale badkamer.
En ook in de grote tuin met de gezellige veranda en de vrijstaande overkapping is volop plaats voor ontspanning en plezier. De kavel is maar liefst 1.680 m².
Daarbij is de woning ook nog eens energie duurzaam met zijn A+ energielabel (gasloos, warmtepomp en 20 zonnepanelen).

Landgoed Sancta Maria
Op een prachtige locatie, in het hart van de Bollenstreek, in de gemeente Noordwijk ligt het Landgoed Sancta Maria. Via een klassieke toegangspoort betreedt u dit bijzondere landgoed waar u wordt omgeven door een oase van rust. In een unieke setting van prachtig volwassen groen, historische gebouwen en schitterende villa’s. Bos, zee, strand en duinen zijn op loopafstand! Het circa 45 hectare tellende landgoed biedt volop speelgelegenheid voor de kinderen en mogelijkheden voor bewoners en hun gasten, om te recreëren. De historische waarde van deze plek is werkelijk fascinerend. Het is een ideale plek om te leven, op te groeien en te spelen. Noordwijk ligt dichtbij zee, strand en duinen. Het historische Noordwijk Binnen, het bruisende Noordwijk aan zee en het sfeervolle Noordwijkerhout bevinden zich in de nabije omgeving van het Landgoed en bieden volop voorzieningen zoals scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, openbaar vervoer, sportaccommodaties en een diversiteit aan winkels en horeca. Sancta Maria ligt op een uiterst strategische locatie in de Randstad nabij de N206. Amsterdam, Den Haag en Haarlem liggen elk op 30 autominuten en Schiphol op amper 25 autominuten afstand.

Indeling begane grond:

Entree:
Via de grote voortuin, met royale oprit voor minstens 4 auto’s, bereikt u de entree van de woning.

Hal:
In de imposante hal vindt u de meterkast, garderobe, het toilet met wandcloset en fontein en de toegang naar de geïsoleerde garage. De lichte kleurstelling en het gebruik van natuursteen op de vloer geeft de hal een warme, ruimtelijke sfeer. De hal is voorzien van vloerverwarming.

Living:
Middels dubbele openslaande deuren, bereikt u het woongedeelte met een royale en sfeervolle zitkamer. De vele raampartijen met roedeverdeling en de twee schuifpuien zorgen voor een optimale lichtinval, geven een ruimtelijk effect en eveneens een prachtig zicht op de fraai aangelegde tuin.
De prachtige natuurstenen vloer met vloerverwarming, het hoge afwerkingsniveau en de open ruimte, versterken de aangename sfeer van luxe en warmte.

Woonkeuken:
De woonkeuken staat in een open verbinding met de living en de veranda, de opstelling is maatwerk en uitgevoerd met een aanrecht in marmerlook en beschikt over een kook- en spoeleiland en veel bergruimte. Het eiland is voorzien van een spoelgedeelte met Quooker, vaatwasser en een inductie kookplaat met zes zones. Het afzuigsysteem is in het plafond weggewerkt, waardoor er een open zicht blijft naar het eetgedeelte. Tevens vindt u hier een kastenwand met een ingebouwde Miele hogedrukstoomoven (120°C) en een combi oven/magnetron. De grote vrijstaande Amerikaanse koelkast complementeert het geheel.
Middels de schuifpui en de grote veranda, kunt u hier zowel binnen als buiten genieten van het groen en de vogels, alle kleurrijke bloemen, maar ook borrelen of gezellig samen eten en lang natafelen. Hier wordt binnen buiten en buiten wordt binnen.
Aansluitend is de bijkeuken gesitueerd.

Garage:
Via de bijkeuken, de hal en achtertuin bereikt u de grote geïsoleerde garage.
Doordat de garage volledig geïsoleerd is en eveneens beschikt over vloerverwarming, kunt u middels het creëren van een slaap-/badkamer de woning levensloopbestendig maken. In de garage is de opstelplaats van de warmtepomp (verwarmen en koelen mogelijk), de boiler (300 liter) en de wasapparatuur. Tevens is er toegang naar de achtertuin. De garage heeft een elektrische roldeur.

Indeling 1e verdieping:
Via de fraaie open trap bereikt u de overloop met toegang naar vijf slaapkamers, badkamer en apart toilet. Ruim bemeten master bedroom met twee dakkapellen. Daarnaast zijn er nog vier ruime slaapkamers en een grote, fraai ingerichte badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele wastafel en een vrijstaand ligbad. De badkamer beschikt over een marmerlook vloer met vloerverwarming. Vanuit alle slaapkamers heeft u uitzicht op de heerlijke tuin rondom de woning.
De verdieping is voorzien van een warme eikenhouten vloer.

Indeling 2e verdieping:
Bereikbaar via vlizotrap, grote bergzolder met opstelplaats voor het afzuigsysteem.

Tuin:
De zonnige tuin is zeker zeer royaal te noemen, maar daarbij ook groen, kleurrijk en met veel liefde aangelegd in een Mediterrane stijl! Door het gebruik van Dolomiet split Gravier d’or voelt u zich in Zuid Europese sferen. U heeft de keuze om zowel een zon- als schaduwrijk plekje op te zoeken op de diverse terrassen. De voortuin is prachtig aangelegd met veel groen, prachtige borders, charmante meerstammige dak Carpinus Betulus bomen, mooie hagen en een grote oprit voor meerdere auto’s. Door de bomen in de voortuin valt er in de living prachtig diffuus licht naar binnen, wat een aparte, warme en mediterrane sfeer geeft. Direct aan de woonkeuken vindt u de grote veranda en een groot terras, hier kan men heerlijk genieten van het uitzicht over je eigen kleurrijke en gezellige tuin. Het zijterras is voorzien van lichte tegels terwijl het terras aan de achterzijde is vervaardigd van houten delen, wat ook weer die warme sfeer geeft. Op een deel van het terras zijn platanen geplaatst met zitje waar je heerlijk in de schaduw kan vertoeven. Tevens bevindt zich hier een moestuin (10 x 10 meter ) waar je je eigen kruiden, groente en fruit kan telen. Natuurlijk is het ook voor andere doeleinden te gebruiken, b.v. de aanleg van een zwembad. Vanuit de tuin is via een loopdeur de garage bereikbaar. In het achterste deel van de tuin is een extra berging met een fraaie houten overkapping aangelegd. Met zijn prachtige houten balken is hier een mooie plek gecreëerd en kun je van de vroege ochtend tot in de late uurtjes van het buitenleven genieten. Zo kan er van de goede dingen des levens niet alleen binnen maar ook buiten worden genoten. En dan geheel verassend, achter een mooie haag en een bomenrij is er nog een heel fijn plekje aan de achtergelegen sloot en “het hazenpad”, alwaar u heerlijk tot rust kunt komen en volop kunt genieten aan de waterkant. Welk plekje in de tuin u ook opzoekt, overal zit u volledig vrij!

Bijzonderheden:
- Charmante en hoogwaardig afgewerkte, sfeervolle villa.
- Schitterende onder architectuur aangelegde tuin rondom de woning met een gezellige veranda en veel privacy
- Gelegen op zeer ruim perceel van 1.680 m².
- De woning is tweemaal gekeimd.
- Geheel v.v. hardhouten kozijnen met HR++ glas en moderne roedeverdeling.
- Volledig geïsoleerd (wanden, vloeren, dak, beglazing).
- WTW ventilatiesysteem.
- 20 Zonnepanelen, warmtepomp, gasloos.
- Geheel v.v. elektrische zonnescreens aan de buitenzijde.
- Raamhorren voor alle slaapkamers.
* Loze leiding in meterkast voor plaatsen oplaadpaal.
* Zonnescherm bij het zijterras.
* Vloerverwarming op de begane grond met koelmogelijkheid.
* Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.
* Grote geïsoleerde garage met vloerverwarming geschikt voor levensloopbestendig wonen.
* Verplichte bijdrage Stichting Parkmanagement € 62,50 per maand.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze uitzonderlijke villa. Beleef de luxe en het wooncomfort , die deze woning te bieden heeft en maak hiervan uw nieuwe thuis. Wij nodigen u van harte uit om een afspraak met ons te maken voor een bezichtiging.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.795.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak
Voorzieningen
buitenzonwering, dakraam, tv kabel, schuifpui en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A+
Verwarming
vloerverwarming gedeeltelijk, elektrische verwarming, warmtepomp en warmte terugwininstallatie
Warm water
elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
220 m²
Perceeloppervlakte
1.680 m²
Inhoud
940 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
30 m²
Buitenruimte oppervlakte
28 m²

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in bosrijke omgeving

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*