Lewestraat 49
Lewestraat 49
Lewestraat 49
Lewestraat 49
Lewestraat 49
Lewestraat 49
Lewestraat 49
Lewestraat 49
Lewestraat 49
Lewestraat 49
Lewestraat 49
Lewestraat 49
Lewestraat 49
Lewestraat 49
Lewestraat 49
Lewestraat 49
Lewestraat 49
Lewestraat 49
Lewestraat 49
Lewestraat 49

Lewestraat 49

Kloetinge

€ 450.000,- k.k.

Omschrijving

Team Versteeg Makelaars biedt u aan: instapklare en smaakvolle halfvrijstaande woning op een prachtige locatie in het geliefde dorp Kloetinge. Deze woning aan de Lewestraat 49 heeft alles in zich om u een heerlijk thuis te bieden.

Kloetinge is een zeer populair en geliefd dorp dat aangrenzend aan de stad Goes is gelegen. U heeft hier daarmee de beleving van een dorp, maar wel met alle voorzieningen die de stad Goes te bieden heeft op korte fietsafstand. Deze woning aan de Lewestraat 49 beschikt naast een luxe en fraai instapklaar karakter ook over een heerlijke, zeer royale achtertuin die volledig beschut ligt.

Indeling:

Via de entree aan de voorzijde van de woning wordt de hal betreden. De hal biedt plaats aan de meterkast, de trapopgang en het toilet en biedt toegang tot het toilet en de woonkamer. De woning is in 2020 volledig verbouwd en gemoderniseerd. Hier is voor luxe en hoogwaardige materialen gekozen. Een voorbeeld hiervan is de prachtige visgraat PVC-vloer die in combinatie met het strakke stucwerk de uitstraling heeft die anno 2024 geliefd is.

De woonkamer is ruim en biedt plaats aan een zitgedeelte en een ruime woonkeuken. De zithoek is aan de voorzijde van de woonkamer te vinden en kijkt uit over de voortuin. In het zitgedeelte is een ruime ruimte om een mooie zithoek op te stellen. De fraaie houtkachel zorgt voor gezelligheid en natuurlijk heerlijke warmte.

De ruime open keuken is achterin de woonkamer te vinden. U heeft hier een fijne ruimte om een eettafel te plaatsen. De keuken betreft een keurige voorziening welke is uitgerust met een koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak en vaatwasser. De woning beschikt over openslaande tuindeuren die toegang bieden tot de fantastische tuin.
Achter de keuken is de woning uitgebouwd waardoor hier een praktische bijkeuken is gerealiseerd. De bijkeuken biedt u veel praktische bergruimte. In deze ruimte is de witgoedaansluiting te vinden.

Verdieping:

Op de verdieping zijn drie ruime slaapkamers te vinden en de badkamer te vinden. De badkamer is in 2020 nieuw geplaatst en biedt plaats aan een toilet, ligbad, inloopdouche en wastafel. Het tegelwerk is modern en fraai en smaakvol op elkaar afgestemd.
Via een luik wordt de vliering bereikt. Dit is de ideale plaats om spullen op te bergen die niet in het dagelijkse gebruik nodig zijn.

Tuin:

De woning is op een royaal perceel van 452m2 gelegen en beschikt over een ruime voortuin met oprit en een diepe achtertuin. De tuin is in 2021 volledig opnieuw aangelegd. Dat is aan alles te zien. De achtertuin is op het Zuidoosten georienteerd en biedt u een geweldige zonligging. In deze heerlijke tuin is altijd wel een heerlijk plekje waar u in de zon kunt zitten. Zit u liever beschut? Ook daaraan is gedacht; in de tuin is een heerlijke en fraaie overkapping geplaatst die u beschutting biedt. Naast de overkapping is een praktische berging te vinden. Deze is uitgerust met een elektra aansluiting en een buitenkraan. Dit is de ideale plaats om fietsen en tuinspullen op te bergen. De tuin biedt u een fraaie combinatie van straatwerk en veel groen. Door dat de woning een vrije ligging heeft biedt de achtertuin u zeer veel privacy. Tot slot beschikt de achtertuin over een vrije achterom die langs de woning naar de Lewestraat loopt.

De woning aan de Lewestraat 49 is fraai en luxe afgewerkt en uitgerust en heeft daarmee absoluut in een instapklaar karakter. De woning beschikt over vloer- en dakisolatie. De kozijnen zijn in kunststof uitgevoerd en beschikken over isolerende beglazing. De begane grond beschikt m.u.v. de bijkeuken over vloerverwarming.

Heeft deze fraaie, instapklare woning uw interesse gewekt? Neem contact op! Wij leiden u graag rond! Graag tot ziens aan de Lewestraat 49 in Kloetinge.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 450.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
halfvrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
rookkanaal

Energie

Energielabel
E
Verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en houtkachel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2013 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
114 m²
Perceeloppervlakte
452 m²
Inhoud
423 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
4 m²
Buitenruimte oppervlakte
1 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk en open ligging
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 315 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*