Omschrijving

Welkom bij Lemmenhoek 5, een onder architectuur gebouwde levensloopbestendige woning die luxe en comfort moeiteloos combineert. Deze strakke woning, biedt met een woonoppervlakte van 133 m² volop ruimte. De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van energielabel B. De unieke architectuur komt onder meer tot uiting in de speelse indeling, niveauverschillen en een prachtige vide. Met een fraaie leefkeuken, lichte woonkamer en een knusse, omsloten achtertuin met volledige privacy, is dit de perfecte plek om je thuis te voelen.

Binnen ervaart u een perfecte balans tussen strak design en comfort. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht en een fraai contact met de buitenomgeving. De ruime slaapkamer op de begane grond biedt direct toegang tot een luxe badkamer, compleet met sauna, inloopdouche en ligbad, waardoor u elke dag kunt genieten van uw eigen wellness-ervaring. Kortom, een prachtige kans om te wonen in een architectonisch hoogstandje, midden in het rustige en landelijke Ospel.

De woning in het kort:
- onder architectuur gebouwde levensloopbestendige woning
- luxe voorzieningen
- knusse achtertuin met privacy
- ruim van opzet, woonoppervlakte van 133 m2
- geheel geïsoleerd, energielabel B
- fraai contact naar buiten

Indeling

Souterrain
Het souterrain is op dit moment in gebruik als provisieruimte. Doordat de kelder gedeeltelijk boven het maaiveld ligt, is er daglicht toetreding en zou je deze ruimte ook voor andere doeleinden kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld als werkplek of hobbykamer.

Begane grond
Ruime hal met meterkast, toiletruimte en berging/bijkeuken. Aansluitend de grote woonkamer met veel lichtinval, gashaard en schuifpui naar de achtertuin. De ruim opgezette woonkamer heeft een prettig tuincontact en ruim voldoende plek om naast een gezellige zithoek ook een werkplek in te richten.
Middels korte trap van 5 treden bereikt u de leefkeuken, hier is ruimschoots plek voor een eettafel en bevindt zich de keuken opstelling met kookeiland. De keuken is voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en heeft een heel prettig uitzicht.
Middels een fraaie schuifdeur is vanuit de woonkamer de slaapkamer te bereiken. Het is een ruime ouderslaapkamer met aansluitend de luxe badkamer. De badkamer heeft een inloopdouche, toilet, ligbad, vaste wastafel met badkamermeubel en ingebouwde sauna. Middels lichtkoepel is er ruim voldoende daglicht in de badkamer.

1e verdieping
Op de verdieping bevindt zich een overloop, twee keurige slaapkamers en een ruime toilet met vaste wastafel.

Oprit en voortuin
De woning heeft een eigen oprit waarop twee auto's geparkeerd kunnen worden. De voortuin is passend bij de stijl van de woning aangelegd.

Achtertuin
De achtertuin is met aandacht en zorg aangelegd en behoeft weinig onderhoud. Er zijn twee terrassen en volwassen beplanting. De tuin is geheel omsloten wat een veilig gevoel geeft. Hier kunt u heerlijk genieten van de ochtendzon.

Over Ospel en omgeving
Ospel is een landelijk gelegen dorp in de gemeente Nederweert. In het dorp zijn voorzieningen zoals een supermarkt, kapper, tandarts en basisschool aanwezig. Ook is er een actief verenigingsleven met een voetbalclub en de plaatselijke carnavalsvereniging. In de omgeving zijn er ruime mogelijkheden om te wandelen of fietsen.
De op- en afrit van de A2 (Maastricht - Eindhoven) is in ongeveer 10 minuten bereikbaar evenals uitvalswegen in de richting van Helmond, Venlo en Roermond. Het dichtsbijzijnde NS-station bevindt zich in Weert.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 439.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, schuifpui, glasvezel kabel en sauna

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en gashaard
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2023 van Daikin Alterma R Hybride, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
133 m²
Perceeloppervlakte
312 m²
Inhoud
591 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
16 m²
Buitenruimte oppervlakte
7 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 60 m² en is gelegen op het oosten
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*