Leidsevaart 229
Leidsevaart 229
Leidsevaart 229
Leidsevaart 229
Leidsevaart 229
Leidsevaart 229
Leidsevaart 229
Leidsevaart 229
Leidsevaart 229
Leidsevaart 229
Leidsevaart 229
Leidsevaart 229
Leidsevaart 229
Leidsevaart 229
Leidsevaart 229
Leidsevaart 229
Leidsevaart 229
Leidsevaart 229
Leidsevaart 229
Leidsevaart 229

Leidsevaart 229

Noordwijk

€ 1.695.000,- k.k.

Omschrijving

Op een vrije locatie in het buitengebied, nabij de grens met Noordwijk, bevindt zich deze vrijstaande woning op een perceel van 5.321m² met een ruime loods met verdieping van totaal groot circa 170 m² en twee ruime houten bergingen. De woning is gebouwd in 1983 en omringd door tuinen en terrassen en de toegang tot het perceel is via een brede oprit over een sloot met een elektrisch, op afstand bedienbaar hek. Op het terrein is ruime parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. De vrije ligging in het buitengebied is uniek, met uitzicht over de Leidsevaart aan de voorzijde en toch met de dorpskernen van Noordwijkerhout, Sassenheim en Voorhout in de directe nabijheid. Deze bieden een keur aan winkels en horeca en ook scholen voor lager een voortgezet onderwijs, sportaccommodaties en verenigingen zijn ruim aanwezig. De steden in de Randstad en Schiphol zijn vanaf deze locatie snel en goed bereikbaar via de N206, A4 en A44. Zowel in Sassenheim als Voorhout zijn NS-stations. De woning en de loods hebben momenteel burgerbestemming, dit is om te zetten naar bedrijfsbestemming.

Indeling begane grond:
Entree:
Via een brede oprit met elektrisch bedienbaar hek bereikt u het pad met toegang tot de woning.

Hal:
Ruime hal met plavuizen vloer, trapopgang, meterkast, garderobe, toiletruimte met toilet en fontein.

Woonkamer:
Vanuit de hal is de sfeervolle, L-vormige woonkamer bereikbaar met fraai gemetselde open haard, stalraam, eiken parketvloer en openslaande deuren naar de zijtuin met ruim zonneterras gelegen op het zuid-westen. Door de vele raampartijen is de woonkamer heerlijk licht.

Kantoor/werkkamer:
Zowel vanuit de woonkamer als via een eigen opgang aan de zijkant van de woning is de kantoor/werk/hobbyruimte bereikbaar. Deze ruimte zou tevens kunnen worden ingericht als bijvoorbeeld slaapkamer of speelkamer voor de kinderen.

Keuken:
Vanuit de woonkamer is de dichte keuken bereikbaar. De keuken is voorzien van een kookeiland met 6-pits inductie kookplaat, eetbar en keukenblok in L-opstelling, beide met een fraai granieten blad. Voorts is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: afzuigkap, vaatwasser, hete luchtoven, magnetron en koelkast met vriesvak. Zowel in de keuken als de bijkeuken ligt een plavuizen vloer met vloerverwarming. Beiden beschikken over veel bergruimte.

Bijkeuken:
Aan de achterzijde van de keuken bevindt zich de bijkeuken met aansluiting voor de wasapparatuur en veel bergruimte. De bijkeuken heeft een deur naar buiten naar de zijkant van de woning.

Indeling 1e verdieping:
Overloop, ruime ouderslaapkamer met deur naar balkon en fraai uitzicht over de tuin en wijde omgeving. De slaapkamer beschikt over veel kastruimte en een inloopkast. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de ruime en suite badkamer met ligbad met jacuzzi, douche, dubbele wastafel en handdoekradiator. Op de overloop bevindt zich een apart toilet en 2e badkamer met douchecabine, wastafel en handdoekradiator. Aan de achterzijde bevinden zich 2 slaapkamers waarvan 1 met wastafel, en een 4e slaapkamer aan de zijkant van de woning eveneens met wastafel.

Indeling 2e verdieping:
Vanaf de overloop leidt een vlizotrap naar de zolderverdieping met zeer veel bergruimte

Loods / Schuren:
Zodra u het terrein oprijdt treft u daar een ruime loods met verdieping, elektrische overheaddeur en loopdeur. De loods is totaal ca. 170 m² en beschikt over dubbel glas, elektra, krachtstroom, water en een toiletruimte. De inboedel van de loods wordt ter overname aangeboden. Het terrein heeft ruime parkeergelegenheid en een carport bij de woning.
Achter de loods ligt een ruime houten berging met elektra.

Tuin:
De tuin is rondom de woning gelegen zodat er altijd wel een plek te vinden is om heerlijk te ontspannen en van de zon te genieten en biedt zeer veel privacy. Ruim zonneterras gelegen op het zuidwesten. Een heerlijke plek met alle privacy en ruimte voor een eettafel en barbecue waar men heerlijk met familie en vrienden van het buitenleven kan genieten.
Via een trapje vanaf het zonneterras is de achtertuin te bereiken met ruim grasveld, speelruimte voor de kinderen en een ruime houten berging. Ook hier bevindt zich een betegeld zonneterras met heerlijk uitzicht op de tuin, gelegen op het zuidwesten waar men tot ’s-avonds kan genieten van de zon. Achter de tuin, bereikbaar via het pad langs de loods, bevindt zich een perceel grasland wat zich uitstrekt tot aan de sloot.

Bijzonderheden:
• Landelijk gelegen op ruim perceel (5.321 m²)
• 2 badkamers
• Keuken en bijkeuken voorzien van vloerverwarming
• Kantoor/werk/hobbyruimte
• Hard houten kozijnen met dubbel glas
• Grote geïsoleerde stenen loods met verdiepingsvloer van ca. 170 m²
• De inboedel van de loods is ter overname
• Ruime houten schuur
• Houten berging in de achtertuin
• Ruime tuin met meerdere terrassen
• Ruime parkeergelegenheid
• De woning en loods hebben burgerbestemming
• Burgerbestemming kan gewijzigd worden naar bedrijfsbestemming
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.695.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
tv kabel

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel, open haard en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 1998 van Nefit Ecoline HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
165 m²
Perceeloppervlakte
5.321 m²
Inhoud
630 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
12 m²
Buitenruimte oppervlakte
5 m²

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging en buiten bebouwde kom

Garage / Schuur / Berging

Garage
carport
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*