Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime hoekwoning met ook nog eens een grote tuin, zoek dan niet verder! Deze schitterende woning gelegen op de Leen van Ooijenlaan biedt dit alles en meer.
De woning is gelegen in de populaire woonwijk L'Avenue in Hoek van Holland en heeft maar liefst 169 m2 woonoppervlakte en is ook nog eens gelegen op een kavel van 375 m2.
Werkelijk overal is aan gedacht in deze woning, zo liggen er 9 zonnepanelen op het dak en beschikt de woning over een domotica installatie waarmee alle verlichting, de zonwering en de screens kunnen worden bediend. Op korte afstand van de woning vindt u daarnaast het centrum van Hoek van Holland met al zijn voorzieningen alsmede het openbaar vervoer. Achter de wijk is zelfs het strand snel bereikbaar.
Kortom alle reden om snel een bezichtiging in te plannen!

Indeling

Middels de voortuin, welke is opgedeeld in een gedeelte waar u kunt parkeren met twee auto's en een gedeelte waar u een heerlijk terras op het Oosten heeft, betreedt u de woning.

Begane grond

De voordeur geeft toegang tot de hal al waar zich de trapopgang naar de eerste verdieping bevindt. Tevens bevindt zich hier de meterkast (10G 2xALS) almede het geheel betegelde toilet, voorzien van een zwevende wandcloset en een fonteintje. Vanuit de hal betreedt u het woongedeelte wat opgesplitst is in een woonkamer en een keuken/eetkamer.
De woonkamer is luxe te noemen. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval en het geheel is zeer fraai afgewerkt met een houten vloer. Het plafond van de woonkamer is verlaagd en voorzien van spots voor een intieme sfeer. Aan weerszijde van de woonkamer vindt u daarnaast nog een gas- en een bio ethanol haard. In de warme zomermaanden is het ook goed vertoeven in de woonkamer aangezien deze is voorzien van airconditioning. Vanuit de woonkamer is het daarnaast mogelijk om de achtertuin te betreden middels een schuifpui.
Aan de andere kant van het huis bevindt zich de keuken met eetgedeelte. Ook hier zorgen de ramen voor veel lichtinval en ook hier is het plafond verlaagd en voorzien van spots.
Dit gedeelte is ook fraai afgewerkt met een granietstenen vloer. De keuken is zeer luxueus te noemen en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: koelkast, vriezer, combimagnetron, elektrische oven, vaatwasser, inductie kookplaat en een afzuigkap. Het geheel is afgewerkt met een schitterend stenen blad op het kook/spoeleiland. Vanuit de keuken kunt u ook de voortuin bereiken, de keuken beschikt namelijk over een separate deur naar de voortuin.

Eerste verdieping

De eerder genoemde trapopgang geeft toegang tot een overloop welke de diverse vertrekken met elkaar verbindt. De trapopgang loopt voorts door naar de tweede verdieping.
Op deze verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers van respectievelijk 20 m2 en 14 m2 welke fraai zijn afgewerkt met een laminaat vloer en airconditioning.
Ook hier zorgen de diverse ramen voor veel lichtinval en een ruimtelijk gevoel. Op deze verdieping bevindt zich ook een wasruimte met de opstelplaats van de wasmachine en de droger.
Een kastenwand zorgt in deze ruimte voor veel opberg mogelijkheden. Als laatste vindt u op deze verdieping de zeer luxe badkamer welke is voorzien van de volgende voorzieningen: wastafelmeubel, inloopdouche, losstaand ligbad en een toilet (zwevend).De badkamer is geheel betegeld en zeer fraai afgewerkt.

Tweede verdieping

Door middel van de trapopgang betreedt u ook hier weer de overloop welke de diverse vertrekken met elkaar verbindt.
Ook op deze verdieping bevinden zich twee slaapkamers van respectievelijk 11 m2 en 9 m2. De kleinere slaapkamer beschikt over een kastenwand.
Een van beide slaapkamers geeft daarnaast nog toegang tot een klein dakterras.

Tuin
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een ruime tuin welke is gelegen op het Noordwesten naast de voordeur bevinden zich tevens nog twee parkeerplekken op eigen terrein.
De hoofdtuin bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is gelegen op het Zuidoosten. Het gehele terras is te verduisteren door de aanwezige zonwering.
Zowel in de voortuin als in de achtertuin bevindt zich nog een berging.


Bijzonderheden
- 169 m2 gebruiksoppervlakte
- voorzien van een domotica installatie
- voorzien van 9 zonnepanelen
- energielabel A
- Diverse vertrekken uitgerust met Airco
- Luxueus afgewerkt
- bouwjaar 2011
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 750.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
buitenzonwering, glasvezel kabel en airconditioning

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
169 m²
Perceeloppervlakte
375 m²
Inhoud
612 m³
Buitenruimte oppervlakte
3 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 139 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
aangebouwd hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*