Omschrijving

Deze fijne twee-onder-een-kapwoning met 4 slaapkamers, serre en garage is gelegen in de gewilde woonwijk Den Dullaert. Een heerlijke gezinswoning in een kindvriendelijke wijk, omringd met veel groen. Basisschool, middelbare school en busstation op loopafstand en op een steenworp afstand van de gezellige binnenstad van Hulst.

Indeling:
De langgerekte voortuin zorgt ervoor dat de woning op goede afstand van de straat gelegen is en de oprit biedt plaats aan minimaal twee auto's. De compacte hal bevat de meterkast en het toilet met fonteintje. Via de hal heb je toegang tot de woonkamer. Grote raampartijen zorgen voor een zee aan licht. Aan de voorzijde zijn de kozijnen vervangen door een nieuw hardhouten exemplaar en voorzien van HR++-glas. De half-open keuken is geplaatst in een hoekopstelling en uitgerust met een keramische kookplaat met afzuigkap, een koelkast, een oven en een vaatwasser.

Over de gehele breedte van woonkamer en keuken is een serre geplaatst met een fraaie keramische tegelvloer, echt een verlengstuk van je leefruimte. Met de grote schuifpui verbind je het leven binnen optimaal met het leven buiten op mooie dagen. De serre verbind tevens de verlengde garage met de woning waardoor je niet naar buiten hoeft om toegang te hebben tot de garage. De garage is met maar liefst vier meter verlengd en volledig voorzien van een keramische tegelvloer. Hier vindt je ook de aansluiting voor de wasmachine en beschik je over een spoelbak. De garagepoort is elektrisch bedienbaar.

verdieping:
In de woonkamer, achter een deur, vind je de vaste trap naar de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Ook zit hier de vaste trap naar de zolderverdieping. De betonnen tussenvloer is bekleed met een nette laminaatvloer. De nette badkamer is voorzien van een douchecabine, een wastafelmeubel en een tweede toilet.

zolder:
Via de vaste trap bereik je de zolderetage. De voorzolder bevat een aparte technische ruimte waar de cv-ketel uit 2014 en het mechanische ventilatiesysteem hangt. Verder vind je hier de riante vierde slaapkamer door de plaatsing van de dakkapel. Ook hier een betonnen tussenvloer, dus geluidsarm.

buitenruimte:
De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met achter in de tuin een houten tuinhuis met extra opbergruimte. Het ruime terras biedt ruimte aan een royale loungebank of groot tuinset om heerlijk te genieten van de zwoele zomeravonden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 315.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en schuifpui

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2014 van Vaillant, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
122 m²
Perceeloppervlakte
287 m²
Inhoud
527 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
25 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 94 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*