Laurierhof 33
Laurierhof 33
Laurierhof 33
Laurierhof 33
Laurierhof 33
Laurierhof 33
Laurierhof 33
Laurierhof 33
Laurierhof 33
Laurierhof 33
Laurierhof 33
Laurierhof 33
Laurierhof 33
Laurierhof 33
Laurierhof 33
Laurierhof 33
Laurierhof 33
Laurierhof 33
Laurierhof 33
Laurierhof 33

Laurierhof 33

Etten-Leur

€ 325.000,- k.k.

Omschrijving

VANWEGE DE GROTE POPULARITEIT IS HET IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN. HET IS OOK NIET MOGELIJK OM OP DE WACHTLIJST TE KOMEN.

Dit is de ideale woning voor starters en jonge gezinnen in Etten-Leur. De lichte woonkamer en moderne keuken vormen het hart van het huis. Met vier ruime slaapkamers is er genoeg ruimte voor iedereen. De luxe badkamer en strak afgewerkte ruimtes geven een gevoel van comfort. De zonnige tuin biedt volop privacy en een plek om te ontspannen. De zolder biedt verrassend veel ruimte en mogelijkheden. Alles is keurig onderhouden, je kunt er zo in. Gelegen in een kindvriendelijke buurt, dicht bij scholen en speeltuinen. Slechts 6 minuten fietsen naar het treinstation. Een perfect thuis voor wie op zoek is naar gemak en comfort.

**BEGANE GROND (Betonnen vloer, houten kozijnen met dubbel glas)**

Je betreedt deze gezellige tussenwoning via de voortuin en stapt binnen in een lichte hal. In de hal vind je de trap naar boven, een praktische trapkast, en de meterkast. Daarnaast is er een moderne toiletruimte, die is afgewerkt met luxe tegels en voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje. Vanuit de hal heb je ook toegang tot de woonkamer en de keuken.

De woonkamer, met een oppervlakte van bijna 26 m², is een fijne plek om te ontspannen. De grote ramen aan zowel de voor- als achterkant zorgen voor veel natuurlijk licht, wat de kamer ruim en uitnodigend maakt. De strak gestucte wanden en plafonds en de moderne laminaatvloer met hoge witte plinten geven de ruimte een frisse en eigentijdse uitstraling. Er is voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en een eettafel waar je met gemak met zes personen kunt dineren.

De keuken ligt aan de achterzijde van de woning en is praktisch en efficiënt ingericht. Aan de ene kant vind je een hoge kast met een ingebouwde koelkast en combimagnetron. Daarnaast is er een handige plank voor bijvoorbeeld je waterkoker of koffiezetapparaat. Aan de andere kant van de keuken is het werkblad met onder- en bovenkasten, een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, een spoelbak en een vaatwasser. Het keukenraam biedt een fijn uitzicht op de achtertuin.

**TUIN (OOSTEN, 7.90m x 6.19m)**

De achtertuin, gelegen op het oosten, is netjes aangelegd en onderhoudsvriendelijk. Je kunt hier in de ochtend genieten van de zon op het terras, omringd door een gazon van kunstgras en een plantenborder. Achter in de tuin vind je een stenen berging met elektra, ideaal voor extra opslag. Daarnaast is er een overkapping met een poort die uitkomt op de brandgang, wat zorgt voor gemakkelijke toegang.

**EERSTE VERDIEPING (Betonnen vloer, houten kozijn met dubbel glas)**

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een luxe badkamer. De slaapkamers hebben een oppervlakte van respectievelijk 6,5 m², 11,8 m² en 14,2 m². De twee grootste kamers bieden voldoende ruimte voor een comfortabel tweepersoonsbed, terwijl de kleinste kamer perfect is als kinderkamer, werkkamer of inloopkast. Alle kamers zijn strak afgewerkt met gestucte wanden en plafonds, en voorzien van een luxe laminaatvloer met hoge witte plinten, wat zorgt voor een moderne en frisse uitstraling.

De badkamer is in 2019 volledig vernieuwd en straalt luxe en comfort uit. De ruimte is modern betegeld en voorzien van een royale inloopdouche met glazen wand, een stijlvol badkamermeubel met wastafel en kraan, en een spiegelkast voor extra opbergruimte. Verder is er een zwevend toilet en een designradiator die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de strakke uitstraling van de badkamer. Voor ventilatie is er zowel een rooster naar de zolder als een ventilatierooster in het raam, dat je ook kunt openen voor frisse lucht. Deze verdieping is perfect voor jonge gezinnen, met voldoende ruimte voor zowel slapen als werken, en biedt een rustige en comfortabele omgeving om in te ontspannen.

**TWEEDE VERDIEPING (Houten verdiepingsvloer, houten dakramen met dubbel glas)**

De zolder bereik je via een vaste trap en biedt verrassend veel ruimte en licht. Op de voorzolder zorgt een groot dakraam voor veel daglicht, wat deze ruimte ideaal maakt voor praktische taken zoals strijken of het drogen van de was. Hier bevinden zich ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger, en de CV-ketel, die momenteel wordt gehuurd voor €35 per maand. Mocht je dat willen, dan is het ook mogelijk om de ketel over te nemen voor €700.

Achter de voorzolder ligt een royale vierde slaapkamer met een vloeroppervlakte van maar liefst 24,8 m². Deze kamer is een echte eyecatcher, met twee grote dakramen die voor veel lichtinval zorgen. Net als de rest van het huis is deze kamer strak afgewerkt met gestucte wanden en een moderne laminaatvloer met hoge witte plinten. Hierdoor voelt de ruimte niet alleen groot, maar ook heel stijlvol en comfortabel aan. Deze zolder biedt volop mogelijkheden: een ruime ouderslaapkamer, een speelkamer voor de kinderen, of misschien zelfs een eigen studio. De ruimte is zo flexibel dat je er gemakkelijk een persoonlijke invulling aan kunt geven.

**LAURIERHOF 33 IN HET KORT:**

- 107 m² woonoppervlakte

- 149 m² perceel

- 4 slaapkamers

- Bouwjaar 1971

- Huurketel, ter overname voor € 700,- bouwjaar 2018

- Tuin op het Oosten

- Berging met elektra

- Luxe keuken

- Luxe badkamer

- Geheel voorzien van dubbel glas

- Geheel voorzien van houten kozijnen

- Betonnen begane grond- en eerste verdiepingsvloer

- Houten zoldervloer

- Dak isolatie

- Parkeren zonder vergunning

- 6 minuten fietsen van het treinstation

- 150 m van het Van Bergenplein

- 50 m van basisschool

- 100 m van bushalte

- 25 m van speeltuin

- Meetrapport aanwezig

- Bouwkundig rapport aanwezig


**BEZICHTIGING AANVRAGEN**

Bij 076 Makelaardij kun je 7 dagen per week een bezichtiging plannen, dus ook bij deze prachtige woning. De enige voorwaarde is dat de bezichtiging plaatsvindt bij daglicht. Als je interesse hebt in deze woning, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9:00 uur tot 21:00 uur, en op zaterdag en zondag tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

**BEZICHTIGING**

We zorgen ervoor dat je alle tijd krijgt om het huis op je gemak te bekijken, omdat het belangrijk voor ons is dat je de sfeer echt kunt ervaren. We hopen dat je jezelf al snel thuis voelt en je aan het eind van de rondleiding weet of je hier wilt wonen. Bekijk voor je bezoek het MOVE-dossier zorgvuldig, hier vind je belangrijke documenten zoals de vragenlijst, de lijst met roerende zaken, de plattegronden, en het bouwkundig rapport, zodat je goed voorbereid bent op wat je kunt verwachten.

WONEN IN ETTEN-LEUR

Welkom in Etten-Leur, een bruisende gemeente in Noord-Brabant met ruim 43.000 inwoners. Etten-Leur, bestaande uit de voormalige dorpen Etten en Leur, combineert op unieke wijze historische charme met moderne voorzieningen.

Een Rijke Geschiedenis: Etten en Leur hebben elk een fascinerende geschiedenis. Etten, oorspronkelijk een agrarisch dorp, staat bekend om zijn historische kerk en het Vincent van Goghkerkje, een eerbetoon aan de beroemde schilder die hier enige tijd woonde. Leur, met zijn pittoreske haven en monumentale gebouwen, weerspiegelt een rijke handelsgeschiedenis.

Bruisend van Activiteiten: Etten-Leur is perfect voor liefhebbers van gezelligheid en activiteiten. De horeca is divers; van knusse koffiezaakjes tot uitstekende restaurants, er is voor ieder wat wils. Voor sportievelingen zijn er talloze sportclubs en verenigingen, waaronder voetbal, tennis, padel en atletiek. Gemeenschapsgevoel staat hier centraal.

Onderwijs en Ontwikkeling: Met 13 basisscholen en 2 middelbare scholen biedt Etten-Leur uitstekende onderwijsmogelijkheden voor kinderen en jongeren. Deze scholen staan bekend om hun kwalitatief hoogstaand onderwijs en brede ontwikkelingsprogramma's.

Uitstekende Bereikbaarheid: Het openbaar vervoer in Etten-Leur is uitstekend. Het treinstation verbindt je snel met grote steden zoals Breda, waar je binnen enkele minuten bent. Ook de busdiensten zijn goed geregeld, waardoor je gemakkelijk de omliggende gebieden kunt verkennen.

Wonen in Etten-Leur: Wonen in Etten-Leur betekent genieten van het beste van twee werelden: de rust en ruimte van een dorp met de faciliteiten van een stad. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, een appartement of een vrijstaande woning, in Etten-Leur vind je het allemaal.

Jouw Nieuwe Thuis? Kom en ervaar zelf de charme van Etten-Leur. Of je nu houdt van cultuur, natuur, sport of gewoon van een goede leefomgeving, hier vind je jouw perfecte thuis. Neem contact op met onze makelaars voor meer informatie of een bezichtiging. Welkom in Etten-Leur!

VERKOOPVOORWAARDEN:

Asbestclausule: Als een woning voor 1 juli 1993 is gebouwd, is er een kans op asbest in bijvoorbeeld het dak of de vloerbedekking. De verkoper weet niet of er asbest is, maar na de verkoop ben jij als koper verantwoordelijk. Dit wordt in de koopakte vastgelegd.

Ouderdomsclausule: Omdat deze woning 53 jaar oud is, wordt deze clausule opgenomen. De bouwkwaliteit kan lager zijn dan bij nieuwe woningen en je kunt je hier niet op beroepen. Wij hebben een bouwkundige keuring uit laten voeren die je krijgt te zien voordat je komt kijken. Lees deze nauwkeurig door. Je bent natuurlijk altijd vrij om zelf een keuring uit te laten voeren als je dat graag wil.

Meetinstructie NEN2580: Deze meetinstructie geeft een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Er kunnen verschillen zijn door interpretatie of meetbeperkingen.

Rechtsgeldige koopovereenkomst: Pas na ondertekening is een overeenkomst tussen jou en de verkoper rechtsgeldig.
Waarborgsom of bankgarantie: Bij een VBO-modelkoopovereenkomst wordt een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom gevraagd. Een week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden als deze opgenomen zijn. Of een week na ondertekening van de koopakte als er geen ontbindende voorwaarden opgenomen zijn.

Verkoopdocumentatie: Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter, omdat we in grote mate afhankelijk zijn van informatie verstrekt door derden, kunnen we de volledige juistheid van de gegevens niet garanderen. De verkoper en wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Deze documentatie dient als een algemene gids voor kopers en mag niet worden beschouwd als een vervanging voor professioneel advies of een grondige inspectie van de woning.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2018 van HR, huur

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
107 m²
Perceeloppervlakte
149 m²
Inhoud
378 m³
Buitenruimte oppervlakte
3 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 49 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*