Omschrijving

In de geliefde en rustige wijk ‘Monnikenhof’ in Vianen ligt de goed onderhouden hoekwoning met prachtig uitzicht op de groenrijke omgeving en water. Zowel de voorkant als de zijkant van de woning heeft vrij uitzicht, waardoor de woning een gevoel van vrijheid geeft. De omgeving heeft veel verschillende faciliteiten te bieden aan de nieuwe eigenaar zoals sportvoorzieningen, supermarkten, openbaar vervoersmogelijkheden en scholen.

Begane grond
De begane grond heeft een centrale entree met hal. In de hal bevinden zich een separaat toilet, meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping en de passage naar de woonkamer. De woonkamer heeft zowel aan de voorzijde als de achterzijde grote raampartijen, waardoor er veel lichtinval in de ruimte is. Tevens bevindt zich de deur naar de trapkast voor extra bergruimte zich in de woonkamer.

Vanuit het raam aan de voorzijde woning is er prachtig uitzicht op de voortuin en groen- en waterrijke voorzieningen van de wijk. Aan de achterzijde van de woonkamer is er mogelijkheid om een eethoek te creëren. Er is doorgang naar de achtertuin door middel van de schuifpui of via de deur in de open keuken beide aan de achterzijde van de woning gesitueerd. De ruime en open keuken is voorzien van diverse inbouwapparaten zoals een oven, gasfornuis, afzuigkap, koelkast.

Eerste verdieping
Vanuit de trapopgang is er toegang tot de eerste verdieping van de woning. Op deze verdieping bevinden zich een drietal slaapkamers, overloop en badkamer. De master bedroom (4,00 x 3,60 m) met inbouwkasten is gesitueerd aan de voorzijde woning en heeft tevens een minstens zo mooi uitzicht als de woonkamer. Naast de master bedroom bevindt zich de badkamer voorzien van een ligbad, wastafel en douchecabine. Gesitueerd aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers. De L-vormige slaapkamer (4,30 x 2,83 m) heeft brede raampartijen en kijkt net zoals de derde slaapkamer (3,00 x 3,00 m) uit over de achtertuin.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping bevindt zich de zolder, welke tevens gebruikt kan worden om twee volwaardige slaapkamers van te maken. Op de zolder bevindt zich de wasmachine aansluiting en kan er eventueel een dakkapel op geplaatst worden voor een expansie in ruimte.

Tuin en omgeving
Uniek aan de woning is onder andere de verhouding van tuinen. De woning heeft naast een voortuin en achtertuin ook een zijtuin. In de netjes aangelegde achtertuin bevindt zich een vrijstaande stenen garage met mogelijkheid om de deuren en de poort van de garage (6,00 x 3,00 m) aan de zijkant van de woning volledig open te zetten. De garage biedt ook ruime mogelijkheden voor bergruimte en/of klusruimte.

De woning ligt in het zuidelijkste puntje van de wijk ‘’Monnikenhof’’ in de stad Vianen. Nabij de woning zijn verschillende supermarkten en scholen gevestigd. Op steenworp afstand van de woning bevinden zich een talrijke hoeveelheid aan sportvoorzieningen zoals een hockeyclub, tennisclub en een voetbalclub. Tevens bevinden zich op (2 minuten) loopafstand van de woning verschillende bushaltes en belangrijke uitvalswegen waaronder de A2. De stad Vianen heeft een historisch centrum met diverse bezienswaardigheden zoals Kasteel Batenstein, de Watertoren, het Stadhuis en de Grote Kerk. Door directe ligging aan de Lek en het Merwedekanaal kent Vianen ook een rijk watertoerisme. De binnenstad van Vianen heeft gedurende het jaar veel activiteiten en evenementen te bieden aan haar inwoners, waaronder de Nationale Sleepbootdagen, de jaarlijkse Paardenmarkt en de Oldtimerdag.

Ziet zichzelf al helemaal wonen op de Langeweg 157? Neem dan contact op voor een bezichtiging!

Bijzonderheden
Goed onderhouden hoekwoning met vrijstaande stenengarage;
Beschikt over voortuin, zijtuin en goed aangelegde achtertuin;
Rustige woonwijk met autoluwe straat;
Recreatievoorzieningen op zeer korte afstand van de woning;
Vianen heeft een levendig en historisch stadscentrum.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 315.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
tv kabel en schuifpui

Energie

Verwarming
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
125 m²
Perceeloppervlakte
225 m²
Inhoud
397 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*