Lange Tuinstraat 28
Lange Tuinstraat 28
Lange Tuinstraat 28
Lange Tuinstraat 28
Lange Tuinstraat 28
Lange Tuinstraat 28
Lange Tuinstraat 28
Lange Tuinstraat 28
Lange Tuinstraat 28
Lange Tuinstraat 28
Lange Tuinstraat 28
Lange Tuinstraat 28
Lange Tuinstraat 28
Lange Tuinstraat 28
Lange Tuinstraat 28
Lange Tuinstraat 28
Lange Tuinstraat 28
Lange Tuinstraat 28
Lange Tuinstraat 28
Lange Tuinstraat 28

Lange Tuinstraat 28

Enkhuizen

€ 225.000,- k.k.

Omschrijving

Een ideale starterswoning op een geweldige plek! Dit charmante huis, gelegen in de Lange Tuinstraat, heeft circa 80 m2 aan woonoppervlak en beschikt over een lichte woonkamer, nette keuken, drie slaapkamers en een ruime achtertuin met veel privacy. De locatie laat niets te wensen over. Het huis ligt in een populaire wijk nabij alle voorzieningen en gezelligheid van de binnenstad. Dankzij de gunstige ligging vind je parken, sportvoorzieningen, winkels, scholen en openbaar vervoer allemaal op steenworp afstand. Maak jij van dit huis jouw nieuwe thuis?

Indeling van de woning:

Begane grond:
Via de straat bereik je de voordeur van deze fijne tussenwoning. Achter de voordeur bevindt zich de ruime entree / hal, die toegang biedt tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een lichte laminaatvloer en netjes afgewerkte wanden. Aan zowel de voor- als achterzijde heeft de woonkamer een brede raampartij, waardoor je in deze ruimte geniet van een uitstekende lichtinval. Via de woonkamer bereik je de trapkast, een tussenhal en de keuken. De tussenhal biedt toegang tot een toiletruimte met staand toilet en fonteintje en de trap naar de eerste verdieping.

De keuken bevindt zich aan de achterzijde van het huis. Deze ruimte is uitgerust met een donkere laminaatvloer. De keuken zelf staat in hoekopstelling en kenmerkt zich door de lichtgekleurde keukenkastjes en het donkere werkblad. Je treft hier de volgende apparatuur aan: gasfornuis, combimagnetron, koelkast en vriezer. Ook de wasmachine-aansluiting is hier te vinden en een geiser voor het warm water. De keukenruimte is voorzien van een grote raampartij en heeft een toegangsdeur naar de achtertuin.

Eerste verdieping:
De trap in de hal biedt toegang tot de overloop van de eerste verdieping. Via deze overloop zijn de vlizotrap naar de vliering, drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar.
Van de drie slaapkamers op deze verdieping, zijn er twee aan de voorzijde gelegen en één aan de achterzijde. Elke kamer is uitgerust met een laminaatvloer en heeft, door de dakkapellen aan de voor- en achterzijde, brede raampartijen. De badkamer bevindt zich aan de achterzijde van de eerste verdieping. Deze ruimte is uitgerust met een wastafel en douchecabine.

Vliering:
De vliering is bereikbaar via de vlizotrap op de eerste verdieping. De vliering is ideaal om spullen op te bergen. Hier vind je tevens de cv-opstelling (Nefit bouwjaar 2011)

Tuin:
Het huis heeft een fijne achtertuin, die nog uitstekend naar eigen wens in te richten is. De tuin is overwegend betegeld en biedt voldoende ruimte om meubilair te plaatsen. Het is een heerlijke plek om van het zonnetje te genieten. Dat doe je in alle rust, want de tuin is goed beschut door houten schuttingen. Achterin de tuin staat een berging van kunststof. Deze berging biedt ruimte om (tuin)spullen op te bergen en fietsen te stallen. De tuin is bereikbaar via een achterom.

Over de ligging en de buurt:
Deze fijne woning, gebouwd in 1929, bevindt zich in de Lange Tuinstraat in Enkhuizen. Het huis ligt in de geliefde wijk Plan Zuid. Je woont nabij het Snouck van Loosenpark, de havens en de gezelligheid van de binnenstad, waar je heerlijk kunt wandelen en recreëren. Het strand is op fietsafstand van de woning gelegen. Met de fiets bereik je ook diverse sportvoorzieningen, waaronder een voetbalclub, tennisvereniging en sportschool.

Je woont nabij de bruisende binnenstad van Enkhuizen. Hier ben je aan het juiste adres voor een groot en divers winkelaanbod. De winkels variëren hier van speciaalzaken en boetieks tot ketens van grote merken. Daarnaast biedt het gezellige centrum nog veel leuke restaurants, cafés en terrassen.

Dankzij de ligging in het centrum heb je veel voorzieningen binnen handbereik. Zo zijn de dichtstbijzijnde supermarkt, kinderopvang en basisschool lopend bereikbaar. Je vindt zowel een treinstation als bushalte op loopafstand, waardoor je snel toegang hebt tot het openbaar vervoer. Het huis heeft een goede ligging ten opzichte van uitvalswegen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 225.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
eenvoudig
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
dakraam en tv kabel

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
geiser eigendom
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2011 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²
Perceeloppervlakte
95 m²
Inhoud
307 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
4 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in centrum
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 45 m² en is gelegen op het noordwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
parkeervergunningen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*