Lange Heerenstraat 61
Lange Heerenstraat 61
Lange Heerenstraat 61
Lange Heerenstraat 61
Lange Heerenstraat 61
Lange Heerenstraat 61
Lange Heerenstraat 61
Lange Heerenstraat 61
Lange Heerenstraat 61
Lange Heerenstraat 61
Lange Heerenstraat 61
Lange Heerenstraat 61
Lange Heerenstraat 61
Lange Heerenstraat 61
Lange Heerenstraat 61
Lange Heerenstraat 61
Lange Heerenstraat 61
Lange Heerenstraat 61
Lange Heerenstraat 61

Lange Heerenstraat 61

Schoondijke

€ 199.000,- k.k.

Omschrijving

Een superfijne, goed onderhouden en uitstekend geïsoleerde tussenwoning op een fantastische plek met polderzicht aan de rand van het dorp Schoondijke. Het is officieel gelegen buiten de dorpskern van Schoondijke. Wat inhoudt dat je het uiteraard permanent mag bewonen, maar ook mag gebruiken als tweede woning én recreatief mag verhuren! Het heeft zelfs een energielabel B! Er zijn namelijk splinternieuwe kozijnen geplaatst, het dak is volledig vernieuwd en geïsoleerd, ook de achtergevel is geïsoleerd en daarnaast is het ook nog voorzien van een nieuwe CV-ketel. Kortom, meer dan genoeg pluspunten!

Schoondijke biedt een eigen supermarkt, een slager en een restaurant om te voet aan te lopen. Een leuke toevoeging is dat achter de woning de ‘Molenkreek’ is gelegen voor een leuke wandeling. Ook ‘El Molino’ is achter de woning te vinden: Een ontzettend gezellige locatie om te genieten in dit Grand Café. Voor de deur kan je op ook op de bus stappen, richting Oostburg, Breskens, Terneuzen en naar het toeristische Sluis en de cultuurstad van België, Brugge. Breskens leent zich ook ideaal om lekker uit eten te gaan in één van de vele restaurants. In de omgeving kan je tevens genieten van de culinaire hoogstandjes op Michelin niveau. De breedste en schoonste stranden van Nederland liggen op nog geen 5km van de woning.


Indeling
Voor de deur is genoeg parkeergelegenheid om vervolgens direct de woning te betreden. Via de nieuwe kunststof voordeur wordt de gang, centraal in de woning, betreden. Deze biedt toegang tot alle ruimtes. Allereerst treffen we rechts de woonkamer. De gezellige ruimte heeft een oppervlakte van circa 18 m² en genoeg ruimte voor een eettafel en een leuke zithoek. Hier kan je optimaal genieten van het fraaie uitzicht aan de voorzijde over de Zeeuwse polder. Links van de gang wordt de keuken betreden. Hier is veel opbergruimte voorzien en apparaten als een koelkast, oven, 4 gaspitten en een afzuigkap. Verder is er nog genoeg ruimte over voor losse apparaten. Vervolgens lopen we door naar de achterzijde van de woning. Rechts is de eerste slaapkamer te vinden. Deze is mogelijk ook te gebruiken als kantoor of hobbyruimte. Links treffen we de badkamer aan. In 2017 is deze gemoderniseerd en voorzien van een toilet, een douche, handdoekradiator en een wastafel met meubel en spiegelkast.

Eerste verdieping
In het middel van de gang zijn we de trapopgang naar de eerste verdieping gepasseerd. Hier kom je uit op een overloop met toegang tot het toilet en de slaapkamer. Op de overloop is nog de CV-ketel uit 2021 te vinden. Aan de achterzijde is de slaapkamer te vinden met plaats voor een tweepersoonsbed. De kamer ervoor kan tevens als een slaapkamertje fungeren, maar zal in de praktijk makkelijker gebruikt worden als inloop/doorloopkast. Op de verdieping komt genoeg licht binnen dankzij de nieuwe velux dakvensters.

Tuin
Aan het einde van de gang betreden we de achtertuin. Deze heeft een ligging op het noordwesten. In de tuin is een fijne schuur voor de opslag van je tuinmaterialen te vinden en nog fijner is de tuinkamer met schuifdeur. Ook hier kan je heerlijk vertoeven in je loungeset op een warme zomeravond. Langs de achterzijde kan je nog weg via de brandgang met je fietsen en containers.

Bijzonderheden
- Energielabel B.
- Dak in 2023 vernieuwd en geïsoleerd.
- Achtergevel in 2023 geïsoleerd.
- CV uit 2021.
- Badkamer uit 2017.
- Tuinkamer uit 2016 van circa 8 m².
- Gebruik als tweede woning en recreatieve verhuur is toegestaan.

Ben je enthousiast geworden en zou je de woning graag eens bezichtigen? Neem contact op met Ready Vastgoed.

Via de rode knop ‘breng een bod uit’ op onze website komt u terecht in ons eerlijk bieden platform. Hier kunt u eerst alle aanvullende documentatie inzien en heeft u interesse, dan kunt u ook hier eenvoudig en op een eerlijke manier een bod uitbrengen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 199.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
-1906
Dak
zadeldak
Voorzieningen
dakraam

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2021, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
74 m²
Perceeloppervlakte
150 m²
Inhoud
259 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 65 m² en is gelegen op het noordwesten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Plattegronden

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*