Lamastraat 35
Lamastraat 35
Lamastraat 35
Lamastraat 35
Lamastraat 35
Lamastraat 35
Lamastraat 35
Lamastraat 35
Lamastraat 35
Lamastraat 35
Lamastraat 35
Lamastraat 35
Lamastraat 35
Lamastraat 35
Lamastraat 35
Lamastraat 35
Lamastraat 35
Lamastraat 35
Lamastraat 35
Lamastraat 35

Lamastraat 35

Rotterdam

€ 285.000,- k.k.

Omschrijving

LEP OP! Het is helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen.

Deze 4-kamer tussenwoning ligt in de gezellige en kindvriendelijke wijk Kralingseveer. Met 3 ruime slaapkamers, een badkamer en keuken op de begane grond, een woonkamer met veel lichtinval en de centrale ligging, is dit een prima woning waar u uw eigen plek van kunt maken. Wij heten u van harte welkom om eens binnen te komen kijken.

Begane grond
Entree en hal. De gezellige woonkamer is voorzien van veel lichtinval, gestucte wanden en een laminaatvloer. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een koelkast, magnetron, vaatwasser, afzuigkap en een gasfornuis met oven en 5-pits gaskookplaat. Via de keuken heeft u toegang tot de achtertuin. De badkamer, welke op de begane grond te vinden is, is voorzien van een douchecabine, wastafel met meubel en een toilet.

Eerste verdieping
Op deze verdieping bevindt zich op de overloop een ruime vaste kast. Vanuit de overloop komt u in twee ruime lichte slaapkamers. Slaapkamer I, gelegen aan de achterzijde, is voorzien van een grote partij ramen, waardoor er veel lichtinval is. Slaapkamer II, gelegen aan de voorzijde en is eveneens licht en ruim te noemen. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Tweede verdieping
Deze ruimte is voorzien van een dakkapel aan de achterzijde en is momenteel in gebruik als kledingkamer, maar leent zich prima voor een extra slaap-/studeerkamer. Onder de schuine daken is veel afgesloten opbergruimte gecreëerd. Ook deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Tuin
De typische stadstuin is onderhoudsvriendelijk, ligt op het oosten en is via de keuken bereikbaar. De tuin beschikt over een stenen berging, achterom en een wateraansluiting. In de schuur bevinden zich de CV-ketel (2015) en de wasmachineaansluiting.

Ligging
De woning ligt in de gezellige wijk Kralingseveer. Dit is een rustige, kindvriendelijke wijk met een actieve buurt- en speeltuinvereniging “Kralingseveer”. In de directe omgeving zijn er diverse speeltuinen, goede basisscholen en winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Het openbaar vervoer (metro en bus), middelbare scholen en de universiteit zijn op loop- en fietsafstand en er zijn goede uitvalswegen richting Rotterdam Centrum, en Haag en Utrecht.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 285.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte cv-ketel uit 2015 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
92 m²
Perceeloppervlakte
74 m²
Inhoud
332 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
2 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*