Omschrijving

Klussers en liefhebbers van karaktervolle woningen opgelet! Uw droomhuis wacht op u in de gezellige wijk "Lage Mors" in Leiden! Deze charmante jaren '30 hoekwoning, compleet met zowel een voor- als achtertuin, is een zeldzame vondst. Het huis ademt nog steeds de sfeer van de bouwperiode met prachtige originele details zoals kamer en suite, glas-in-loodramen en een schouw. Hier heeft u de unieke mogelijkheid om de woning volledig naar uw eigen smaak te moderniseren en uw eigen stempel te drukken op deze historische parel. Stelt u zich voor: wonen in een rustige, kindvriendelijke buurt op slechts een steenworp afstand van het bruisende stadsleven. Aan de Lage Morsweg, naast het vernieuwde park Kweeklust, geniet u van het beste van beide werelden. Wandelt u straks door het park of ziet u uw kinderen spelen terwijl u ontspant? En wat dacht u van gezellige avonden op een terras in de binnenstad van Leiden? Fietsen naar de stad of boodschappen doen in de buurt? Geen probleem! Alles ligt binnen handbereik. De woning is bovendien ideaal gelegen ten opzichte van belangrijke uitvalswegen, de rijksweg A-44, buurtwinkels en sportfaciliteiten. De wijk Lage Mors is een populaire, kindvriendelijke woonomgeving. U vindt er alles wat u nodig heeft: diverse winkels, scholen, een prachtig park, sportverenigingen, het Bio Science Park en het LUMC. Het historische centrum van Leiden en NS-station Leiden CS liggen op nog geen vijf minuten fietsen. Bovendien zijn de uitvalswegen A4 en A44 gemakkelijk bereikbaar, wat uw woon-werkverkeer aanzienlijk vergemakkelijkt. Grijp deze kans en maak van dit huis uw thuis. Kom snel langs voor een bezichtiging en laat u betoveren door de charme en mogelijkheden van deze unieke woning!

Indeling
Voortuin gelegen op het zuidwesten. Entree woning. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een charmante vestibule met glas-in-loodramen en de meterkast (4gr. + als), die leidt naar een ruime ontvangsthal met trapkast, toiletruimte en een trap naar de eerste verdieping. De hal biedt toegang tot een gezellige woonkamer en-suite, voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin en een voorkamer met erker en glas-in-loodramen. De keuken is uitgerust met een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, opstelplaats geiser, doorgeefkast en heeft een deur naar de ruime achtertuin op het noordoosten, compleet met een houten berging en zijpoort.

Op de eerste verdieping vindt u een overloop met vaste kast en trap naar de tweede verdieping. Er zijn drie ruime slaapkamers, waarvan één aan de voorzijde met vaste kast, een tweede aan de voorzijde van de woning en een derde aan de achterzijde met openslaande deuren naar een balkon en voorzien van een wastafel. De badkamer is voorzien van een douche, granito vloer, wasmachineaansluiting en wastafel.

De tweede verdieping biedt een ruime overloop die kan dienen als extra slaapkamer, en een vierde slaapkamer met twee dakkapellen.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Voor iedere woning hebben wij een eigen website gecreëerd (straatnaam+huisnummer.nl) met alle object specifieke informatie.


Bijzonderheden
- 3-onder-1-kapwoning
- hoekwoning
- verwarming middels gaskachels
- warm water middels geiser
- gedeeltelijk v.v. dubbele beglazing
- Bouwjaar: 1934
- Energielabel G
- Oplevering kan snel

Meetrapport NEN2580
Bruto Vloeroppervlak woning 150,10 m2
G.O. Wonen 109,40 m2
G.O. Overige inpandige ruimte 0 m2
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 3,70 m2
G.O. Externe bergruimte 4,30 m2
Bruto Inhoud woning 535,32 m3

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule, ouderdomsclausule, asbestclausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, op te vragen via ons kantoor.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 489.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
eenvoudig
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1931-1944
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
G
Verwarming
gaskachels

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
109 m²
Perceeloppervlakte
169 m²
Inhoud
535 m³
Buitenruimte oppervlakte
3 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 52 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*