Omschrijving

Vertrouwd in de Volgerlanden!

Welkom op het Laagland 28, een WAAN-ZINNIGE eengezinswoning in het hartje van deze moderne wijk tussen Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht. Gelegen direct tegenover het Sophiapark en op loopafstand van de gezellige Sophiapromenade waar je terecht kan voor al de dagelijkse boodschap. Stap op de fiets, of breng de kinderen lopend naar school, het is allemaal zó geregeld! Genoeg speeltuinen in de buurt voor eindeloos vermaak; het is echt geen straf om in deze buurt te mogen wonen. Een heel fijn & veilig gevoel hebben verkopers de afgelopen jaar mogen ervaren.

Door naar de woning, die is niet een béétje instapklaar, maar héél erg instapklaar! Nadat je binnenkomt in de ruime hal stap je de royale woonkamer binnen. Een mooie vloer, sierlijsten EN de echte eyecatcher is de op maat gemaakte kast. Die dus gewoon over te nemen is, dat scheelt weer! Alles is zorgvuldig en met stijl & liefde bij elkaar gezocht. De tuin is heel recent opgeknapt en heeft lekker de ruimte voor een loungeset, natuuuuuurlijk de BBQ én speelplekje voor de kleintjes. De eerste verdieping heeft twee grote slaapkamers EN een ruime badkamer met zowel een ligbad als douche. De zolder biedt nog eens twee royale slaapkamers en door de hoogte lijken ze nóg groter + een aparte ruimte voor je wasmachine en droger.

Tel bij dit alles de 14 gloednieuwe zonnepanelen op en dit is DE perfecte woning om de komende jaren lekker te genieten van rust en ruimte! Twijfel niet en MAAK DIE AFSPRAAK!


Indeling:
We beginnen in de hal, deze is al ruim te noemen, genoeg ruimte voor jassen, schoenen en de kinderwagen. Meterkast (10 groepen, 3 aardlekschakelaars, slimme meters, glasvezel).
Modern toilet (volledig betegeld) met fontein.

De royale woonkamer met uitbouw is gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze prachtige ruimte is afgelopen jaar flink onder handen genomen, waarbij een nieuwe PVC-vloer is aangebracht, de wanden strak zijn afgewerkt, sier wandlijsten zijn aangebracht en een grote maatwerk kast is geplaatst (deze wordt ter overname aangeboden). Verder beschikt de woonkamer over een grote schuifpui met hordeur en vloerverwarming.

De keuken is gelegen aan voorzijde en beschikt over een ruime wandopstelling en kastenwand. De moderne keuken is voorzien van een 5 pit inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, combi-oven, combi-stoomoven, koffiezetapparaat, vaatwasser en een prachtig granieten werkblad.

De brede achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is in 2024 onder handen genomen. De tuin is voorzien van grote keramische tegels, kunstgras, verlichting, een prachtige olijfboom in Cortenstaal plantenbak, een schommel en ruime houten berging. Verder beschikt de tuin over elektrisch zonnescherm, buitenkraan en een achterom. Aan voorzijde beschikt de woning over een parkeerplaats op eigen terrein, groot genoeg voor 2 auto's.


1e verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken.

Ruime slaapkamer aan achterzijde, voorzien van airconditioning (2023) en een elektrisch rolluik

Slaapkamer aan voorzijde.

De gehele verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer en stucwerk wandafwerking.

Moderne badkamer (volledig betegeld) met een wastafelmeubel met dubbele waskom, een ligbad, een douchecabine met inbouwkraan en regendouche en een 2e toilet.


2e verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken.

Ruimtelijke slaapkamer met hoog plafond aan voorzijde, voorzien van airconditioning (2023), behang wandafwerking en elektrisch rolluik.

Slaapkamer aan achterzijde, voorzien van airconditioning (2023), behang wandafwerking en elektrisch rolluik.

Praktische kamer met wasaansluiting, opstelplaats CV-ketel (Remeha, 2008), mechanische ventilatie-box en omvormer zonnepanelen.

De gehele verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer.


Algemeen:
- Eigen grond, 188 m².
- Zeer royale gezinswoning met 4 grote slaapkamers.
- In 2023/2024 is de woning sfeervol gemoderniseerd en voorzien van airconditioning en 14 zonnepanelen.
- Diverse meubels worden ter overname aangeboden.
- Achtertuin in 2024 vernieuwd, voortuin opgehoogd.
- Woning beschikt over een waterontharder.
- Oplevering in overleg, voorkeur februari 2025.

De informatie in deze brochure is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend, alle aansprakelijkheid van Maarten Makelaardij is derhalve uitgesloten. Voorts zijn wijzigingen voorbehouden. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 650.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
lessenaardak
Voorzieningen
mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2008 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
158 m²
Perceeloppervlakte
188 m²
Inhoud
543 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 62 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*