Kuyperhoeve 76
Kuyperhoeve 76
Kuyperhoeve 76
Kuyperhoeve 76
Kuyperhoeve 76
Kuyperhoeve 76
Kuyperhoeve 76
Kuyperhoeve 76
Kuyperhoeve 76
Kuyperhoeve 76
Kuyperhoeve 76
Kuyperhoeve 76
Kuyperhoeve 76
Kuyperhoeve 76
Kuyperhoeve 76
Kuyperhoeve 76
Kuyperhoeve 76
Kuyperhoeve 76
Kuyperhoeve 76
Kuyperhoeve 76

Kuyperhoeve 76

Waddinxveen

€ 419.000,- k.k.

Omschrijving

In de kindvriendelijke woonwijk "de Zuidplas” ín Waddinxveen vindt u deze ruime woning. De woning is een ideale woning voor gezinnen met kinderen. Er zijn 5 slaapkamers, een ligging nabij een speelveld en op loopafstand van basisscholen.

De in 1991 gebouwde woning is goed geïsoleerd en helemaal voorzien van isolatieglas. De zolderverdieping is voorzien van een dakkapel. In 2020 is de keuken vervangen.

De woning is gelegen op een perceel van 124m2 en heeft een woonoppervlak van 113m2. De inhoud van deze woning is 402m3.


Indeling
Entree met meterkast (de elektrische installatie is voorzien van 4 groepen en 1 aardlekschakelaar). De woonkamer is tuingericht en heeft een aluminium schuifpui naar de achtertuin. De gehele begane grondvloer is voorzien van een laminaatvloer.

Aan de voorzijde is de open keuken in een hoekopstelling. De keuken is geplaatst in 2020 en is voorzien van een koel/vriescombinatie, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, afwasmachine met interne verlichting en combi-oven.

In het midden van de woning is de toegang naar de 2de hal. Hier is de trap naar de eerste verdieping en de toiletruimte met een vrijhangend toilet en een fonteintje.



Eerste verdieping
De overloop heeft een trap naar de zolderverdieping en geeft toegang tot 3 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van dubbele beglazing. De badkamer is geheel betegeld en heeft een wastafel met meubel, douchecabine, ligbad, vrijhangend toilet en handdoek radiator.


Tweede verdieping
De overloop heeft een kunststof dakraam aan de voorzijde en hier is ook de cv-installatie (Remeha Tzerra Plus HR uit 2017) en de opstelplaats voor de wasmachine en droger.

De zolderkamer aan de voorzijde heeft een dakraam. De ruimere slaapkamer aan de achterzijde heeft een dakkapel. Onder de schuine kap in beide slaapkamers is bergruimte gecreëerd.


Bijzonderheden
BIJZONDERHEDEN
Deze ruime 6 kamer eengezinswoning is goed onderhouden en geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. De oplevering van deze woning is 4de kwartaal 2024.

De diepe achtertuin is gelegen op het noordoosten en grotendeels bestraat met aan beide zijden borders. In de tuin is een stenen berging aanwezig. Aan beide zijden is een schutting geplaatst. Aan de achterzijde is een woning breed zonnescherm aanwezig.

LIGGING:
De woning ligt in een populair deel van De Zuidplas. De woning bevindt zich nabij een groot speelveld. Diverse basisscholen zijn op loopafstand bereikbaar. Ook het voortgezet onderwijs is in slechts enkele minuten fietsen veilig bereikbaar.
Supermarkt, apotheek en diverse winkels zijn dichtbij. De woning bevindt zich nabij de uitvalswegen naar de snelwegen in de Randstad. Binnen enkele minuten fietst u het Groene Hart in.

Er zijn zeer goede busverbindingen met omliggende plaatsen en met de auto bent u snel bij de A12 en A20.

Wilt u meer informatie, neemt u dan even contact op.




Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 419.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, schuifpui, dakraam en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2017 van Remeha Tzerra Plus, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
113 m²
Perceeloppervlakte
124 m²
Inhoud
401 m³
Buitenruimte oppervlakte
1 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*