Kuijerdamseweg 36
Kuijerdamseweg 36
Kuijerdamseweg 36
Kuijerdamseweg 36
Kuijerdamseweg 36
Kuijerdamseweg 36
Kuijerdamseweg 36
Kuijerdamseweg 36
Kuijerdamseweg 36
Kuijerdamseweg 36
Kuijerdamseweg 36
Kuijerdamseweg 36
Kuijerdamseweg 36
Kuijerdamseweg 36
Kuijerdamseweg 36
Kuijerdamseweg 36
Kuijerdamseweg 36
Kuijerdamseweg 36
Kuijerdamseweg 36
Kuijerdamseweg 36

Kuijerdamseweg 36

Ellemeet

€ 439.000,- k.k.

Omschrijving

Zoek je een instapklare en duurzame woning (energielabel A) mét grote, vrijstaande berg- en/of werkruimte, 18 zonnepanelen en voldoende slaapkamers? Dan is deze goed onderhouden 2-1 kapwoning met uitbouw aan de achterzijde echt iets voor jou. De woning beschikt in totaal over 3 slaapkamers, een open keuken en een royale woonkamer met gezellige houtkachel. De woning is rustig gelegen in het dorp Ellemeet, met de kilometers lange Noordzeestranden én het Grevelingenmeer bijna als achtertuin. In de nabij gelegen dorpen Scharendijke en Renesse vind je onder andere supermarkten, een drogisterij, huisartsen. kinderopvang én basisscholen. Rotterdam is slechts 45 minuten autorijden hier vandaan.

De woning staat op een mooi perceel grond van 268 m2 en heeft een heerlijke beschutte achtertuin. De woonkamer is aan de achterkant verlengd door middel van een serre waardoor er naast veel licht ook een fijne eetkeuken is gecreëerd. Hier is ruimte voor een grote eettafel om gezellig met het hele gezin te dineren. De openslaande deuren en de vele ramen zorgen voor een fijne lichtinval. Naar voren toe, aan de straatzijde, is de zithoek met als middelpunt de sfeervolle houtkachel. De open keuken heeft een hoekopstelling en is van alle gemakken voorzien, zoals een gaskookplaat met wokbrander, oven, magnetron en beschikt over verrassend veel kast- en werkruimte.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en twee badkamers. De slaapkamers zijn resp. 11m2 en 15m2. De kamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas en horren. De badkamer aan de voorzijde heeft een fijne inloopdouche en een wastafelmeubel. De badkamer aan de achterzijde heeft een praktische indeling voorzien van een bad, tweede toilet, wastafel en een sauna.

Via een vaste trap op de overloop is de tweede verdieping bereikbaar. Met een gebruiksoppervlakte van ruim 10 m2 en een dakvenster is deze extra zolderkamer geschikt als 3e slaapkamer, maar natuurlijk ook als kantoorruimte of berging. De slaapkamer is te bereiken via een afgescheiden voorportaal waar de CV-ketel (2022) en de omvormer voor de zonnepanelen ook een plekje hebben gekregen.

De achtertuin is gelegen op het zuiden. Door het formaat van de tuin heb je meerdere plekken waar je heerlijk van de Zeeuwse zon geniet. Absoluut favoriet is het overdekte terras achterin de tuin waar voldoende ruimte is voor een grote loungeset. Daarnaast is er een verlengde stenen berg- en/of werkruimte van ruim 10 meter lang welke gesplitst is in twee gedeeltes. Het achterste gedeelte wordt momenteel als bergruimte gebruikt. Het voorste gedeelte was voorheen in gebruik als werkruimte (zie fotos) echter wordt op dit moment ook als bergruimte gebruikt. De tuin is afgeschermd met schuttingen en er is een poort naar de voorzijde van de woning. Parkeren doe je op de diepe oprit waar meerdere auto’s kunnen staan. Voor de (deels) elektrische rijder is er reeds een laadpaal aanwezig.

Dit is een prettige en comfortabele woning, op een rustige locatie. Werken in de Randstad en ontspannen wonen in Zeeland is hier zeker een goede optie! Door de aanwezigheid van 18 zonnepanelen, HR++ glas en een houtkachel is het gasverbruik minimaal. Deze zuinige woning beschikt zelfs over energielabel A! Zelf ervaren? Je bent van harte welkom!

Deze woning is alleen geschikt voor permanente bewoning. Recreatief eigen gebruik en/of commerciële verhuur is niet toegestaan.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 439.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Keurmerken
bouwkundige Keuring
Voorzieningen
buitenzonwering, dakraam, tv kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en houtkachel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2022 van Nefit Trendline HRC30 CW5 II, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
113 m²
Perceeloppervlakte
268 m²
Inhoud
398 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in centrum
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 138 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*