Kruserbrink

Kruserbrink

Hardenberg

€ 529.000,- v.o.n.

Omschrijving

Unieke kans! Dit riante appartement met eigen ingang wordt gerealiseerd in het appartementengebouw “Volwaarde voor de Vecht”, gelegen in het plan “de Vechtzone”.

De “Vechtzone” is een herontwikkeling van de wijk Marsch-Kruiserbrink, gelegen tussen de rivier de Vecht en het centrum van Hardenberg. Langs de bocht van de Vecht zal een gloednieuwe, duurzame woonomgeving ontstaan, met een hoge kwaliteit voor mensen, dieren en planten. Je woont hier te midden van water en natuur, op slechts een paar minuten wandelen vanaf het gezellige centrum.

Het appartementengebouw “Volwaarde voor de Vecht” kent dan ook een unieke ligging tussen het stadshart van Hardenberg en de schilderachtige rivier de Vecht. Je beleeft hier rust, water en natuur, terwijl alle centrumvoorzieningen op loopafstand liggen.

Het gebouw is ontwikkelt door middel van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Dat wil zeggen dat een groep mensen zelf het initiatief heeft genomen en dat hun wensen door de architect in het ontwerp zijn geïntegreerd.

Dit prachtige duurzame appartementengebouw is uitgevoerd in hout, voorzien van triple beglazing en voorzien van hoge isolatiewaarden. De constructie van het gebouw voornamelijk uitgevoerd worden in CLT. CLT, ook wel kruislaaghout, is een zeer duurzaam hout en slaat grote hoeveelheden CO2 op. De daken van het gebouw worden voorzien van zonnepanelen, waarvan 11 zonnepanelen voor het appartement. De zonnepanelen worden aangesloten op de individuele meterkast.

Het appartement wordt voorzien van een eigen bodemwarmtepomp en een warmte-terugwininstallatie (WTW), in combinatie met vloerverwarming en de mogelijkheid om tijdens hete zomers te kunnen koelen. Heerlijk comfortabel!


Indeling
Begane grond:
Het appartement te betreden via een eigen ingang op de begane grond. Op de begane grond bevindt zich een ruime study/hobbykamer, ook in te richten als kantoor of extra slaapkamer. Dit biedt de mogelijkheid voor werken aan huis of een slaapplek voor een logee. In de hal/entree bevindt zich de trapopgang en een eigen lift naar de verdieping.

Verdieping:
Te bereiken via trapopgang of eigen lift. Gang met toilet en toegang tot een riante living met open keuken. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de techniek/bergruimte met opstelplaats voor de wasmachine. Ruime slaapkamer met badkamer. Via een brede schuifpui is het balkon bereikbaar, met een heerlijke ligging op zuid.

Overig:
Het appartement heeft een eigen carport met de voorbereidingen voor een laadpaal en een eigen ruime (fietsen)berging. De berging is ook binnendoor (vanuit de multifunctionele ruimte) bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Energielabel: A+++
- Bodemwarmtepomp
- WTW-installatie
- Vloerverwarming met koelfunctie
- 11 zonnepanelen
- Eigen ingang (met mogelijkheid voor werken aan huis).
- Eigen parkeerplaats (carport)
- Eigen ruime (fietsen)berging
- Balkon met ligging op zuid
- Op loopafstand van alle centrumvoorzieningen
- Eigen lift
- Videofooninstallatie

De koopsom is exclusief keuken en de badkamer en toilet worden casco opgeleverd.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 529.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
maisonnette
Aantal woonlagen
2
Woonlaag
1
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwperiode
2011-
Open portiek
nee
Dak
plat dak
Voorzieningen
tv kabel, lift, zonnecollectoren, schuifpui en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A+++
Verwarming
vloerverwarming geheel, warmtepomp, warmte terugwininstallatie en aardwarmte

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
135 m²
Inpandige ruimte oppervlakte
20 m²
Buitenruimte oppervlakte
18 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg en in centrum

Garage / Schuur / Berging

Garage
carport
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Gallerij

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*