Omschrijving

Ontdek de perfecte combinatie van modern comfort en toekomstbestendigheid in deze prachtige tussenwoning. Ideaal gelegen aan een rustig woonhof, die grenst aan het talud van de dijk. Geniet van het gemak van levensloopbestendig wonen met een slaap- en badkamer beneden. Boven vind je nog eens twee slaapkamers en een extra badkamer. Dit huis ademt comfort en luxe met volledig vloerverwarming, eikenlook PVC, gladde stucwerk wanden en plafonds en luxe paneeldeuren. De keuken en badkamers hebben een designvolle uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien. De onderhoudsvriendelijke tuin op het zonnige zuidwesten is ideaal voor ontspanning en heeft een royale berging en een handige achterom. Openbare parkeergelegenheid vind je voor de deur en in de parkeerhavens aan het einde van de straat. Je woont op korte fietsafstand van de dorpskern, basisscholen, sportfaciliteiten en de Waalbandijk. Haaften is bovendien gunstig gelegen ten opzichte van snelweg A2 en A15.

Indeling
Stap binnen in dit geweldige huis en laat je verrassen. De smaakvolle styling springt direct in het oog en ademt door in elk vertrek van het huis. Op de vloeren ligt chique eikenlook PVC en de wanden en plafonds zijn glad gestuct. Samen met de elegante paneeldeuren resulteert dit in een verfijnde uitstraling. Laten we ook de vloerverwarming niet vergeten, die eveneens in het volledige huis doorloopt.

In de hal vind je een schoonloopmat, een up-to-date meterkast, een moderne toiletruimte met wandcloset, fontein en mechanische ventilatie en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Welkom in deze schitterende leefruimte, waar de royale living en open keuken samenkomen tot het kloppend hart van dit huis. Door de uitbouw aan de achterzijde is veel extra leefruimte ontstaan, wat bijdraagt aan de functionaliteit. Dit is de ideale plek om na een drukke dag helemaal tot rust te komen. Het voorste deel leent zich bij uitstek voor een gezellige zithoek, waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht op de voortuin en het vriendelijke straatbeeld van de Kruithof. De raampartij met plissé up-and-down raambekleding zorgt voor privacy en een subtiele filtering van het licht. De stijlvolle taupekleur op de wand voegt extra charme toe. En laten we de vaste inloopkast niet vergeten, waar je volop opbergruimte hebt en de aansluitingen voor de wasmachine en droger aanwezig zijn.

De open keuken is een droom voor elke kookliefhebber en bestaat uit een hoogglans kook-/spoelopstelling met eetbar en een kastenwand. Je beschikt over een spoelbak, vijfpits gaskookplaat op glas, rvs afzuigkap, "Bosch" combimagnetron, koelkast en een "Miele" vaatwasser. Er is volop opbergruimte in de brede korfladen, de besteklade en de overige kasten. De finishing touch wordt bepaald door de inbouwspots in de koof tegen het plafond. Het raam en de openslaande deur in de achtergevel zorgen voor veel lichtinval en een dynamische verbondenheid met de achtertuin. De verduisterende rolgordijnen zijn inclusief.

Stap binnen in de ruime slaapkamer, uniek gelegen op de begane grond, wat zeldzaam is voor een woning van dit type. Deze slaapkamer biedt een ware oase van rust en comfort. Stel je voor: elke ochtend wakker worden met een fijn uitzicht op de tuin. Vanzelfsprekend is het raam ook te verduisteren met het rolgordijn en de kamerhoge overgordijnen voor een perfecte nachtrust.

De aangrenzende badkamer-en-suite straalt moderne luxe uit. Hier kun je heerlijk ontspannen onder de inloopdouche, voorzien van een thermostaatkraan en hoogwaardig douchegarnituur. Het stijlvolle wastafelmeubel met spiegel en led-verlichting, samen met de bijpassende wandkast, maken deze ruimte helemaal af. De vloerverwarming en mechanische ventilatie zorgen ervoor dat het klimaat altijd aangenaam is.



Eerste verdieping
Vanuit de hal brengt de vaste trap je naar de verdieping. Ook hier grenst de afwerking aan de perfectie en geniet je van vloerverwarming, pvc-vloeren en glad gestucte wanden en plafonds. Aan de overloop grenzen twee magnifieke slaapkamers, de badkamer en een technische ruimte. Via een vlizotrap bereik je de verrassend ruime bergzolder op stahoogte.

De meest ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. Dankzij de dakkapel geniet je van een magnifiek uitzicht over de woonomgeving. De verduisterende overgordijnen zijn inclusief. De tweede slaapkamer is eveneens ruim en gelegen aan de tuinzijde. Het royale Velux-venster zorgt voor veel natuurlijk licht en is voorzien van een verduisteringsgordijn.

De badkamer blinkt uit door luxe en comfort. De inloopdouche staat garant voor een aangename douchebeleving. Het wastafelmeubel met bijpassende kast bieden een surplus aan opbergruimte en er is een spiegel met led-verlichting. De vloerverwarming zorgt in combinatie met het draai-/kiepvenster voor een aangenaam klimaat.

De technische ruimte biedt plaats aan de installaties van de zonneboiler, de CV en de mechanische ventilatie en biedt daarnaast bergruimte.

Tweede verdieping
Vanaf de overloop brengt een praktische vlizotrap je naar de royale bergzolder op stahoogte, waar je een overvloed aan opbergruimte vindt.

Tuin
Een klinkerpad leidt je vanaf de straat naar de voordeur en loopt door langs de voorgevel. De prachtige borders met Annabelle-hortensia's en de vlinderstruik zorgen voor een charmante eerste indruk vanaf de straatzijde.

De achtertuin is perfect voor mensen die willen genieten van de buitenlucht zonder zich zorgen te hoeven maken over het onderhoud. De ligging op het zuidwesten zorgt ervoor dat je optimaal van de zon kunt genieten. De volledige klinkerbestrating maakt het oppervlak optimaal bruikbaar, waarbij je met potten extra accenten kunt kunt aanbrengen. Privacy is gewaarborgd als gevolg van de erfafscheiding van enerzijds hout en anderzijds een groenblijvend met hedera begroeid scherm. De aanwezigheid van een gevellamp en een vorstvrije buitenkraan zorgen voor praktisch gemak. De houten berging strekt zich uit over de volledige breedte van de tuin. Binnen vind je een gevlinderde betonvloer, elektra, diepe schappen en een afsluitbare deur naar het burenpad. Dit pad biedt een uitweg van en naar de openbare weg.

Bijzonderheden
ALGEMEEN
Prachtige ligging aan een woonhof met aan de overzijde van de straat drie vrijstaande woningen. Alleen bestemmingsverkeer in de straat. Draai-/kiepvensters. Natuurstenen vensterbanken op de begane grond.

DE PLUSPUNTEN
-Rustig gelegen aan een woonhof
-Geschikt voor gelijkvloers wonen of een kantoor c.q. praktijk aan huis
-Vloerverwarming op de begane grond en de slaapverdieping
-Luxe keuken met eetbar
-Maar liefst twee badkamers
-Onderhoudsvriendelijke tuin met achterom
-Nabij dorpskern, basisscholen en Waalbandijk
-Gunstig gelegen t.o.v. snelwegen A2 en A15
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 378.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2011-
Dak
zadeldak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming geheel
Warm water
zonneboiler
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2016 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
89 m²
Perceeloppervlakte
185 m²
Inhoud
343 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
5 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 41 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*