Kruisvaardersstraat 33
Kruisvaardersstraat 33
Kruisvaardersstraat 33
Kruisvaardersstraat 33
Kruisvaardersstraat 33
Kruisvaardersstraat 33
Kruisvaardersstraat 33
Kruisvaardersstraat 33
Kruisvaardersstraat 33
Kruisvaardersstraat 33
Kruisvaardersstraat 33
Kruisvaardersstraat 33
Kruisvaardersstraat 33
Kruisvaardersstraat 33
Kruisvaardersstraat 33
Kruisvaardersstraat 33
Kruisvaardersstraat 33
Kruisvaardersstraat 33
Kruisvaardersstraat 33
Kruisvaardersstraat 33

Kruisvaardersstraat 33

Tilburg

€ 435.000,- k.k.

Omschrijving

KRUISVAARDERSSTRAAT 33 TILBURG

Deze ruime en zeer nette hoekwoning ligt in het populaire Piushavengebied. Je loopt vanuit de woning zo naar de haven. Een populaire woonomgeving waar veel gezellige restaurantjes zijn gelegen, zoals restaurant RAK, Jaxx Marina, Smit Vis aan de Haven, de nieuwe aanwinst Pulcinos en de bekende bakker Bikken&Bakken. En heb je even geen zin in drukte? Dan loop je ook zo naar het mooie natuurgebied Moerenburg dat aan de andere kant van de Piushaven ligt. Loop je de andere kant op, dan bevind je je in een mum van tijd in het Leijpark. Hier kan je heerlijk wandelen, hardlopen en picknicken. Het centrum van de stad bevindt zich ook op loopafstand. Voor de dagelijkse boodschappen ligt het recent gebouwde AaBe Fabrieksterrein op loopafstand. Voor onderwijs hoef je niet ver weg, want op loop- en fietsafstand bevinden zich diverse basisscholen en middelbare scholen. En wil je de stad uit, via "De Ringbaan Oost" en "De Ringbaan Zuid" zijn de diverse uitvalswegen naar de snelweg richting Breda, Eindhoven en Waalwijk en de omliggende dorpen gemakkelijk te bereiken! Kortom een TOP plek!

BEGANE GROND:

Entree:
De entree van de woning is heerlijk licht door veel natuurlijke lichtinval. Vanuit de entree heb je toegang tot de sfeervolle woonkamer en de trap die je naar de eerste verdieping leidt.

Woonkamer:
De ruime woonkamer biedt volop natuurlijk licht dankzij de grote raampartij aan de achterzijde van de woning. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor zowel een comfortabele zithoek als een grote eettafel, wat het een ideale plek maakt voor zowel ontspanning als gezellig samenkomen. De strakke, lichte muren vormen een mooi contrast met de warme houtlook van het laminaat. De woonkamer geeft ook toegang tot de kelder, een plek waar je nog lekker veel opbergruimte hebt.

Keuken:
De strakke, moderne keuken is van alle gemakken voorzien en uitgerust met de nodige inbouwapparatuur. Dankzij de slimme indeling biedt de keuken zowel functionaliteit als stijl. Vanuit de keuken heb je toegang tot de tuin via de bijkeuken, wat het extra praktisch maakt voor dagelijkse taken. Daarnaast ligt er een stijlvolle en erg praktische tegelvloer, wat zorgt voor een onderhoudsvriendelijke ruimte. Op deze aanbouw ligt een sedumdak, een leuk detail van de woning.

EERSTE VERDIEPING:
Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime en lichte slaapkamers, beide met voldoende ruimte voor een comfortabel bed en extra meubels. De moderne badkamer is stijlvol en strak afgewerkt, met donkere tegels die zorgen voor een luxe uitstraling en voorzien van een dubbele wastafel, toilet en douche. Daarnaast is er een praktische en luxe inloopkast, ideaal voor het opbergen van kleding en andere persoonlijke items.

TWEEDE VERDIEPING:
Op de tweede verdieping vind je nog twee ruime en stijlvolle slaapkamers, die door het schuine dak extra karakter krijgen. Deze kamers zijn extra ruim door de dakkapellen en ideaal voor zowel slaap- als werkruimtes. Daarnaast is er een praktische wasruimte, voorzien van een aansluiting voor de wasmachine en droger en een wastafel, wat zorgt voor extra gemak en opbergruimte.

TUIN:
Zo'n twee jaar geleden zijn de tuin en de berging volledig vernieuwd. De tuin is netjes en stijlvol aangelegd, met een combinatie van betegeling en een grasstrook, aangevuld met leuk perkje dat langs de rand loopt. Het groen wordt verder versterkt door de heg en een charmante grote blauwregen, wat de tuin een natuurlijke uitstraling geeft en de nodige beschutting. Deze onderhoudsvriendelijke tuin biedt voldoende ruimte om te ontspannen, terwijl de berging achterin praktisch is voor extra opslag. Daarnaast is er een handige achterom, wat zorgt voor gemakkelijke toegang tot de tuin. De tuin is lekker diep en op het westen gelegen waardoor je de gehele dag zon hebt!
Berging:
De berging biedt volop ruimte om allerlei spullen georganiseerd op te bergen. Daarnaast is er voldoende plaats voor het stallen van fietsen, wat extra handig is dankzij het achterom poortje dat directe toegang tot de tuin mogelijk maakt.

- Bouwjaar 1941;
- Perceeloppervlak 143 m2;
- Woonoppervlak 116 m2;
- Inhoud 424 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- Piushavengebied;
- In rustige woonwijk gelegen;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze bijzondere woning met zijn vele mogelijkheden bezichtigen?
Dat begrijpen wij heel goed!

Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Ten aanzien van deze verkoopbrochure zijn de gegevens in deze brochure met de grootste zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in grote mate afhankelijk van derden. Aan vermelde tekst, maten en bijgevoegde tekeningen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Via Paul makelaardij en de verkoper aanvaarden geen aansprakelijkheid ten aanzien van de gegevens in deze brochure.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 435.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
F

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
116 m²
Perceeloppervlakte
143 m²
Inhoud
424 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
4 m²

Indeling

Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 61 m² en is gelegen op het westen

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*