Kruideel 33
Kruideel 33
Kruideel 33
Kruideel 33
Kruideel 33
Kruideel 33
Kruideel 33
Kruideel 33
Kruideel 33
Kruideel 33
Kruideel 33
Kruideel 33
Kruideel 33
Kruideel 33
Kruideel 33
Kruideel 33
Kruideel 33
Kruideel 33
Kruideel 33
Kruideel 33

Kruideel 33

Enkhuizen

€ 315.000,- k.k.

Omschrijving

Deze fraaie woning aan de Kruideel heeft alles wat je zoekt! Een ruime en lichte woonkamer, trendy keuken, drie royale slaapkamers, luxe badkamer en achtertuin op het westen. Dit huis biedt veel wooncomfort. En dat is nog niet alles, want ook de locatie is ook heel goed. Je woont in een rustige en kindvriendelijke buurt, dichtbij winkels, scholen en vaarwater naar het Streekbos. Kortom, een plek waar je je snel thuis zult voelen!

Indeling van de woning:

Begane grond:
Via de verzorgde voortuin bereik je de overdekte voordeur. Achter de voordeur bevindt zich de entreehal met toegang tot de meterkast, moderne toiletruimte, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer.

De royale woonkamer is uitgerust met een mooie pvc-vloer en vloerverwarming. De wanden en het plafond zijn strak gestuukt. Dankzij de deur met glas en grote raampartij aan de achterzijde en de brede raampartij aan de voorzijde geniet je van een uitstekende lichtinval in de woonkamer. In de woonkamer is ook een handige trapkast met veel opbergruimte.

Aan de voorzijde van het huis is de keuken gelegen. De keuken staat in hoekopstelling, heeft een frisse uitstraling en fijne lichtinval. De keuken is voorzien van veel kastje, brede lades en de volgende apparatuur: Siemens inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en combi-oven.

Eerste verdieping:
De trap in de entreehal biedt toegang tot de overloop van de eerste verdieping en vervolgens de eerste twee slaapkamers en de badkamer.

Van de twee royale slaapkamers op deze verdieping, is er één aan de voorzijde gelegen en één aan de achterzijde. Beide kamers zijn voorzien van een mooie laminaatvloer en fraai afgewerkte muren. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt ook nog over een grote dakkapel en inbouwkast.

De luxe badkamer bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van vloerverwarming, een inloopdouche, ligbad wastafelmeubel, hangcloset, radiator en stijlvol tegelwerk en inbouwspots. Een heerlijk ruimte die niets te wensen over laat.

Tweede verdieping:
Via de trap op de eerste verdieping is de overloop van de tweede verdieping bereikbaar. Op de overloop vind je de aansluitingen van de wasmachine en de droger. Tevens is hier de opstelling van de cv-ketel en de unit van de mechanische ventilatie.

De derde slaapkamer is ruim opgezet en heeft een laminaatvloer. De wanden en het plafond zijn strak gestuukt. Door het grote dakraam komt er veel daglicht naar binnen. Aan zowel de voor- als achterzijde heeft de slaapkamer bergruimte achter knieschotten.

Tuin:
De achtertuin is betegeld en biedt genoeg ruimte om een heerlijke loungeplek te realiseren. De ligging is op het westen. Het is dan ook een geweldige plek om van het zonnetje te genieten. Voor de warme dagen biedt het elektrisch bedienbare zonnescherm uitkomst. Achterin de tuin staat een stenen berging. Deze berging biedt ruimte om spullen op te bergen en fietsen te stallen. De tuin is bereikbaar via een achterom.


Over de ligging en de buurt:
De woning bevindt zich aan een rustige weg in een kindvriendelijke buurt met speeltuin en op 1 bruggetje afstand van de wijk Kadijken met nog meer speeltuinen en het grote speeleiland. Je woont op fietsafstand van het Streekbos, Enkhuizer Zand en Sprookjeswonderland. Er bevinden zich ook veel sportvoorzieningen op korte afstand, waaronder een voetbalclub, tennisvereniging en sportschool.

Het stadscentrum van Enkhuizen is ook met de fiets bereikbaar. De gezellige binnenstad voorziet jou van een mooie mix van grote en kleine winkels. Hier vind je winkels voor je dagelijkse boodschappen, speciaalzaken en boetieks. Daarnaast biedt het centrum nog een aantal gezellige restaurants, cafés en terrassen.

Lopend bereik je de kinderopvang, basisschool en het voortgezet onderwijs. Met een treinstation op fietsafstand en een bushalte op loopafstand heb je snel toegang tot het openbaar vervoer. Het huis heeft een goede ligging ten opzichte van uitvalswegen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 315.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en dakraam

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2010 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
95 m²
Perceeloppervlakte
132 m²
Inhoud
339 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 56 m² en is gelegen op het westen

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*