Krokussenweg 13
Krokussenweg 13
Krokussenweg 13
Krokussenweg 13
Krokussenweg 13
Krokussenweg 13
Krokussenweg 13
Krokussenweg 13
Krokussenweg 13
Krokussenweg 13
Krokussenweg 13
Krokussenweg 13
Krokussenweg 13
Krokussenweg 13
Krokussenweg 13
Krokussenweg 13
Krokussenweg 13
Krokussenweg 13
Krokussenweg 13
Krokussenweg 13

Krokussenweg 13

Bleiswijk

€ 850.000,- k.k.

Omschrijving

In het buitengebied, in Bleiswijk gelegen, ruime vrijstaande woning ( semi bungalow) met garage. De woning ligt midden op een riant perceel van maar liefst 1.767m2 met een heerlijke aangelegd en goed onderhouden tuin met diverse terrassen, ruim speelgazon, overkapping en een berging.

Het huis is gebouwd in 1995. De woning heeft in totaal 6 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met eigen badkamer op de begane grond, wat deze woning levensloopbestendig maakt én geschikt voor een groot gezin.

De woning is gelegen in de rustige en kindvriendelijke Overbuurtse Polder met in de directe omgeving diverse (basis)scholen, kinderdagverblijven, recreatiegebied "De Rottemeren" en tal van sportfaciliteiten. Het gezellige centrum van Bleiswijk met een diversiteit aan winkels ligt op fietsafstand. De grote steden (Rotterdam, Zoetermeer, Delft en Den Haag) zijn via de uitvalswegen (A12, A13, N209 en N472) en het openbaar vervoer (bus en Randstad Rail) goed bereikbaar.


Kortom, ben je op zoek naar een ruime, vrijstaande woning met veel buitenruimte met de rust van het buitengebied, maar met de gemakken van de Randstad? Dan is dit het huis dat zeker bij je in de smaak zal vallen!

Indeling

Begane grond:
De fraai aangelegde brede voortuin is voorzien van een looppad, carport waar ruimte is om te parkeren.
Entree, ruime hal met trap naar de verdieping, meterkast, toilet en toegang tot de slaapkamer, badkamer en de woonkamer.
De slaapkamer is aan de voorzijde van het huis. Aangrenzend bevindt zich een badkamer met douche en wastafel.

De woonkamer is heerlijk licht, met aan alle kanten ramen waar vandaan je via openslaande deur naar de achtertuin kan.
Aangrenzend aan de woonkamer, aan de achterzijde, bevindt zich de keuken. Deze is voorzien van een vaatwasmachine, inductiekookplaat, combi oven en een gewone oven, afzuigkap, koelkast en vriezer. Deur naar de bijkeuken waar de opstelplaats is voor de wasmachine en droger en tevens hangt hier de cv-ketel.

De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming met een tegelvloer.

Op de verdieping:
Overloop die toegang geeft aan de 5 slaapkamers.
Er bevinden zich twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning en 2 slaapkamers aan de achterzijde. De slaapkamers zijn voorzien van vaste schuifkasten, losse kasten, horren en laminaat. 1 kamer bevind zich in het midden en kan worden gebruikt als studeerkamer, maar kan worden omgebouwd na een kleine verbouwing tot een slaapkamer

Tuin:
Brede achtertuin met terras aan het huis, groot speelgazon, achterin een knusse overkapping met buitenkeuken en toegang tot garage, kippenren en een honden kennel

Bijzonderheden:
- In het buitengebied gelegen, vrijstaande woning met garage.
- Ruime perceel van 1.767m2 eigen grond.
- Nieuwe cv-ketel 2023
- Keuze uit diverse sportclubs in de buurt, als recreatiemogelijkheden in de Rottermeren/ Bleiswijkse Zoom/ Groenzoom.

Deze vrijstaande woning betreft een plattelandswoning en vraagt om een specifieke hypotheekvorm. Neem contact op met uw hypotheek adviseur voor meer informatie hierover.

Wij nodigen je van harte uit om deze vrijstaande villa met eigen ogen te bewonderen.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Toelichtingsclausule Meetinstructie:
De woning is conform de Branchebrede Meetinstructie (BBMI) opgemeten. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 850.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
162 m²
Perceeloppervlakte
1.767 m²
Inhoud
628 m³
Buitenruimte oppervlakte
16 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
6

Buitenruimte

Ligging
vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 1575 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande houten garage
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*