Krammer 37
Krammer 37
Krammer 37
Krammer 37
Krammer 37
Krammer 37
Krammer 37
Krammer 37
Krammer 37
Krammer 37
Krammer 37
Krammer 37
Krammer 37
Krammer 37
Krammer 37
Krammer 37
Krammer 37
Krammer 37
Krammer 37
Krammer 37

Krammer 37

Hansweert

€ 489.000,- k.k.

Omschrijving

Welkom bij Krammer 37 in Hansweert! Deze vrijstaande woning met een royale woonoppervlakte van 136 m² biedt volop ruimte voor het hele gezin. De woning is voorzien van een moderne uitbouw, een ruime woonkamer, vier slaapkamers, waarvan één op de begane grond met een eigen badkamer, en een prachtig aangelegde tuin met veel privacy. Dankzij de slimme indeling en de overvloed aan lichtinval, is dit huis perfect voor iedereen die op zoek is naar comfort en rust. Gelegen in een rustige woonwijk en met alle voorzieningen binnen handbereik, maakt dit huis het plaatje compleet.
 
Begane grond
Bij binnenkomst word je verwelkomd in een lichte hal die toegang biedt tot de gastentoilet, inpandige garage en woonkamer. De royale woonkamer is voorzien van grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten, wat bijdraagt aan een heerlijk ruimtelijk gevoel. De woonkamer is perfect voor een gezellige zithoek en biedt ook genoeg ruimte voor een eethoek waar het hele gezin samen kan komen.
 
De keuken is uitgerust met witte kasten, een ruim kookeiland en alle benodigde inbouwapparatuur. Via de keuken heb je directe toegang tot de achtertuin, ideaal voor het uitserveren van maaltijden tijdens de zomermaanden. Aan de zijkant van de woning bevindt zich de ruime serre, waar je het hele jaar door van kunt genieten.
 
Op de begane grond bevindt zich ook een ruime slaapkamer en een nette badkamer, voorzien van een hoekbad met douche, wastafel en toilet, waardoor gelijkvloers wonen mogelijk is.

De inpandige, ruime garage is bereikbaar via de hal en biedt een heerlijke (extra) ruimte. Deze ruimte is voorzien van de cv installatie en de witgoedaansluiting.
 
Eerste verdieping 
De eerste verdieping is ingedeeld met drie ruime slaapkamers, elk voorzien van grote dakramen die zorgen voor een lichte en open uitstraling. De slaapkamers bieden voldoende ruimte voor kasten en meubels, waardoor ze naar eigen wens zijn in te richten.
 
Op deze verdieping bevindt zich ook de tweede badkamer, voorzien van een ruime douch en wastafel, waardoor deze woning uitermate geschikt is voor een groter gezin of logés.

Tuin:
De tuin is een oase van rust en privacy. Het ruime terras grenst direct aan de woning en is ideaal voor het plaatsen van een loungeset of het organiseren van een barbecue. De rest van de tuin is fraai aangelegd met diverse planten, struiken en bomen, wat zorgt voor een groene en ontspannen sfeer. Verder is er een mooie vijver en een tuinhuis waar je heerlijk kunt genieten van de lange zomeravonden.
 
Ook is er een ruime kas aanwezig voor de echte tuinliefhebbers en een gezellige vuurplaats, ideaal voor de avonden met vrienden of familie.

Bijzonderheden
 
- Vrijstaande woning met veel ruimte en licht
- Ruime inpandige garage
- Levensloopbestendig wonen
- Uitbouw met royale serre
- Vier ruime slaapkamers, waarvan één op de begane grond
- Twee badkamers voor extra comfort
- Fraai aangelegde tuin met terras, vijver en kas
- Rustige ligging in een fijne woonwijk
 
Deze woning aan de Krammer 37 is perfect voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en een rustige omgeving. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die deze woning te bieden heeft!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 489.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, dakraam, rolluiken en tv kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2019 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
136 m²
Perceeloppervlakte
450 m²
Inhoud
552 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
20 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 200 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*