Krachtighuizerweg 30c
Krachtighuizerweg 30c
Krachtighuizerweg 30c
Krachtighuizerweg 30c
Krachtighuizerweg 30c
Krachtighuizerweg 30c
Krachtighuizerweg 30c
Krachtighuizerweg 30c
Krachtighuizerweg 30c
Krachtighuizerweg 30c
Krachtighuizerweg 30c
Krachtighuizerweg 30c
Krachtighuizerweg 30c
Krachtighuizerweg 30c
Krachtighuizerweg 30c
Krachtighuizerweg 30c
Krachtighuizerweg 30c
Krachtighuizerweg 30c
Krachtighuizerweg 30c
Krachtighuizerweg 30c

Krachtighuizerweg 30c

Putten

€ 270.000,- k.k.

Omschrijving

Ontsnap naar de Veluwe: uw droomvakantiehuisje wacht!

Gelegen aan de rand van de betoverende Veluwse bossen en uitgestrekte heidevelden, presenteren wij met trots deze ruime, goed onderhouden vrijstaande recreatiewoning en geheel gerenoveerd in 2021. Met maar liefst 3 slaapkamers, een royale berging en een veranda op een ruim perceel van 384 m² eigen grond, biedt dit huis u een unieke kans. En het mooiste van alles? Het huis maakt geen onderdeel uit van een recreatiepark, wat betekent dat u hier in alle rust en privacy kunt genieten.

Vanaf deze idyllische locatie ervaart u de ultieme rust en schoonheid van de Veluwe. In de buurt vindt u het gezellige dorpje Putten, vol met gezellige terrasjes, heerlijke restaurants, leuke winkels en tal van recreatieve voorzieningen. Of u nu op zoek bent naar een persoonlijke vakantiebestemming, een lucratieve verhuuroptie of een combinatie van beide, deze woning en locatie zijn hiervoor uitermate geschikt!

Indeling:
Stap binnen in de hal met meterkast en ontdek een gezellige slaapkamer met stapelbed, een tweede slaapkamer die momenteel als werkkamer wordt gebruikt, en toegang tot alle andere vertrekken van het huis. Wat direct opvalt is de hoge nok en het overvloedige licht dat door de grote ramen naar binnen stroomt, wat een heerlijk ruimtelijk gevoel creëert. De knusse zithoek in de woonkamer nodigt uit tot ontspanning, terwijl het eetgedeelte perfect aansluit bij de stijlvolle open grijze keuken, uitgerust met alle benodigde voorzieningen zoals een vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, combimagnetron en koelkast (beide ter overname).

De woonkamer leidt u via openslaande tuindeuren naar de zonnige, op het zuiden gelegen tuin. Het tussenportaal geeft toegang tot de volledig betegelde badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel, de derde slaapkamer voor twee personen, en een deur naar de verrassende berging. Deze ruimte is volledig geïsoleerd en verwarmd, en biedt wederom een slaapplaats voor twee personen. Daarnaast is er een aparte opslagruimte en een kleine ruimte waar nu een wasmachine staat, beide ruimtes zijn afgeschermd door een deur. Ideaal voor verhuur, waar u uw privéspullen of linnengoed kunt opbergen in de grote inpandige berging, of gewoon als extra bergruimte bij eigen gebruik.

De Tuin:
De zeer riante en zonnige tuin is een ware oase. Dankzij de gunstige ligging van het huis op het perceel kunt u de tuin optimaal benutten. De tuin is omheind door een houten tuindeur, schuttingen en groene hagen, en beschikt over een verzorgd gazon, diverse terrassen en looppaden met prachtige 60 x 60 tegels. Achterin de tuin vindt u een ruime veranda, perfect om tot in de late uurtjes te loungen en te genieten van de serene omgeving! Een handige aangebouwde schuur biedt ruimte voor uw tuingereedschap of fietsen, ideaal voor uw tochten door de schitterende Veluwse natuur. Parkeren kan eenvoudig op de bestrate oprit naast de verzorgde voortuin met prachtige vaste beplanting.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging!


Kenmerken
- Perceeloppervlakte: 384 m² (eigen grond)
- GEEN parkbijdrage
- Eigen nutsvoorzieningen
- 3 slaapkamers
- Riante multifunctionele berging
- Zonnige tuin met veranda
- Wasmachineaansluiting
- Inboedel ter overname
- Eigen parkeerplaats
- Energielabel A
- (Recreatief) verhuur toegestaan
- Permanente bewoning niet toegestaan

Disclaimer: Deze advertentie is met de meest grote zorgvuldigheid samengesteld. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 270.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
bungalow
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Recreatiewoning
Ja
Permanente bewoning
niet toegestaan
Huidige bestemming
woonruimte

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel van Remeha Avanta 28C, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
57 m²
Perceeloppervlakte
384 m²
Inhoud
200 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
18 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, buiten bebouwde kom en in bosrijke omgeving

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*