Kraanvogel/type KV2s - dwarskap
Kraanvogel/type KV2s - dwarskap
Kraanvogel/type KV2s - dwarskap
Kraanvogel/type KV2s - dwarskap
Kraanvogel/type KV2s - dwarskap
Kraanvogel/type KV2s - dwarskap

Kraanvogel/type KV2s - dwarskap

Terneuzen

€ 475.000,- v.o.n.

Omschrijving

Aan de Kraanvogel in Othene Zuid staan al 16 sfeervolle vrijstaande- en twee-onder-een-kapwoningen. Om deze straat tot de Waterlanden te voltooien, worden er nog 2 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning gebouwd. Voor deze karakteristieke woningen met uitzicht op de Zaamkreek geldt dus een zeer beperkt aanbod.

De woningen aan de statige laan Kraanvogel bestaan uit drie woonlagen en een garage, waardoor u volop leefruimte én plek voor uw hobby's heeft. Voor iedere nieuwbouwwoning geldt, dat de woning met tal van opties volledig op maat gerealiseerd kan worden. Zo sluit uw woning gegarandeerd aan op uw specifieke woonwensen.

Verschillende woningtypen
Bij de twee-onder-een-kapwoningen is er keuze uit 2 verschillende typen: met een dwarskap óf een langskap. De combinatie van kappen geeft het geheel een speelse, asymmetrische uitstraling. De woningen zijn met elkaar verbonden, maar hebben toch elk een eigen karakter. De warme oranjerode bakstenen en de donkere dakpannen worden geaccentueerd door crème witte dakranden en kozijnen.

De karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen met de dwarskap zijn niet alleen prachtig om te zien, maar zijn ook heerlijk ruim. De woningen met dwarskap bieden door de diepte van de woning en de dwarskap op de tweede verdieping iets meer woonruimte ten opzichte van de variant met de langskap.

Heerlijke zithoek en open keuken
Wanneer u de woning via voordeur en de hal binnenloopt treft u als eerste de zithoek en de open keuken aan. Deze grenst aan uw fijne achtertuin. Vanuit het zitgedeelte heeft u een prachtig uitzicht op het water, de Zaamkreek. Door de typerende erker aan de voorzijde, geniet u niet alleen van zeeën aan daglicht, maar heeft u ook altijd een prachtig uitzicht op het groene en waterrijke Othene.

Bovenverdiepingen en garage
Op de eerste verdieping van deze woning vindt u drie slaapkamers en een badkamer. Wanneer u de trap naar de tweede verdieping neemt, treft u hier nog twee slaapkamers en een wasruimte aan. Wat een ruimte! Verder beschikt dit woningtype over een garage waar u uw auto kunt parkeren of ruimte hebt voor uw hobby’s.

Onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en comfortabel
De woningen aan de Kraanvogel zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Zo ervaart u altijd een comfortabel binnenklimaat, is uw woning klaar voor de toekomst én blijft uw energierekening laag.

Droomt u ook al over een nieuwe woning in Othene Zuid? En lijkt wonen in een twee-onder-een-kapwoning met dwarskap aan de Kraanvogel u wel wat? Neem dan contact met ons op en we informeren u graag verder.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 475.000,- v.o.n.
Status
onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwperiode
2011-
Dak
dwarskap
Voorzieningen
mechanische ventilatie

Energie

Verwarming
vloerverwarming geheel, elektrische verwarming, warmtepomp en warmte terugwininstallatie
Warm water
centrale voorziening

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
137 m²
Perceeloppervlakte
271 m²
Inhoud
589 m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 133 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Gallerij

Plattegronden

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*