Kraaierslaan 7 133
Kraaierslaan 7 133
Kraaierslaan 7 133
Kraaierslaan 7 133
Kraaierslaan 7 133
Kraaierslaan 7 133
Kraaierslaan 7 133
Kraaierslaan 7 133
Kraaierslaan 7 133
Kraaierslaan 7 133
Kraaierslaan 7 133
Kraaierslaan 7 133
Kraaierslaan 7 133
Kraaierslaan 7 133
Kraaierslaan 7 133
Kraaierslaan 7 133
Kraaierslaan 7 133
Kraaierslaan 7 133
Kraaierslaan 7 133
Kraaierslaan 7 133

Kraaierslaan 7 133

Noordwijk

€ 200.000,- k.k.

Omschrijving

Ontsnap naar rust en comfort in dit vrijstaande recreatiechalet, gelegen op een aantrekkelijke hoekkavel van 180 m² in het gewilde Parc du Soleil. Dit chalet biedt alles wat u nodig heeft voor een zorgeloze en ontspannen vakantie:

Ruim en gezellig: Met een woonoppervlakte van 45 m² beschikt het chalet over een ruime en lichte woonkamer, een goed uitgeruste keuken met moderne apparatuur, twee comfortabele slaapkamers en een stijlvolle badkamer. De nette afwerking en moderne inrichting zorgen voor een luxe uitstraling en een warm thuisgevoel.

Genieten van buiten: De onderhoudsvriendelijke tuin met een zonnig terras is perfect om te ontspannen, te barbecueën of gewoon te genieten van de rust en het groen. De hoekligging biedt extra privacy en ruimte.

Uitstekende faciliteiten: Parc du Soleil biedt een scala aan faciliteiten die uw verblijf nog aangenamer maken. Geniet van een heerlijke maaltijd in het sfeervolle Grand Café - Restaurant ‘Eeterij De Beleving’, uitgevoerd in Oud-Engelse Pub-stijl met een groot terras. Voor de kinderen zijn er zowel een binnen- als buitenspeeltuin, en een recent vernieuwd overdekt zwembad waar ze zich het hele jaar door kunnen vermaken. Al deze faciliteiten zijn gratis te gebruiken.

Ideale ligging: Het chalet ligt op een ideale locatie, dichtbij steden zoals Haarlem, Amsterdam/Schiphol, Den Haag en Leiden, en ook nabij bossen, het strand, de duinen en de zee. Of u nu houdt van wandelen, fietsen, stranddagen of stedentrips, alles is binnen handbereik.

Flexibele gebruiksmogelijkheden: De recreatiewoning is direct te betrekken en ideaal voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Of u nu zelf wilt genieten van uw vakantiewoning of op zoek bent naar een goede investering, de mogelijkheden zijn eindeloos. De verhuurorganisatie van het park regelt het gehele verhuurproces en de schoonmaak voor u, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Extra gemak: U heeft een eigen parkeerplaats direct naast het chalet, wat zorgt voor extra gemak en comfort.

Dit chalet is de perfecte uitvalsbasis voor een luxe verblijf in een prachtige, natuurlijke omgeving. Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van dit prachtige recreatiechalet! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in uw nieuwe vakantiewoning!

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met aan de rechterzijde de hoofdslaapkamer met vaste kastenwand. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafelmeubel (2024), spiegelkast en douche. De 2e slaapkamer is ruim waardoor er plaats is voor een stapelbed en een 3e bed welke tegen de andere wand is geplaatst. De ruime woonkamer is heerlijk licht door de openslaande deuren naar het terras. Open keuken in een rechte opstelling met diverse inbouwapparatuur zoals, 4-pits gaskookplaat, combi-oven, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Tevens bevindt in één van de keukenkasten de opstelplaats van de CV ketel. De woonkamer en slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

Tuin:
Onderhoudsvriendelijke tuin met borders, voorzien van een terras en een parkeerplaats op eigen terrein.

Bijzonderheden:
Vrijstaande recreatiechalet van ca. 45 m²;
Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
Inboedel blijft achter;
Parkkosten € 3.518,-- per jaar (2024) incl. tuinonderhoud, cai en afval;
Parc du Soleil biedt een scala aan faciliteiten.
Uitstekende verhuur mogelijkheden via het park met een aantrekkelijk rendement.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 200.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
bungalow
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Recreatiewoning
Ja
Permanente bewoning
niet toegestaan
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gemeubileerd
Voorzieningen
tv kabel

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2014 van Vaillant ecoTEC classic, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
45 m²
Perceeloppervlakte
180 m²
Inhoud
170 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan park, aan drukke weg, buiten bebouwde kom en in bosrijke omgeving
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*