Korvelseweg 180 12
Korvelseweg 180 12
Korvelseweg 180 12
Korvelseweg 180 12
Korvelseweg 180 12
Korvelseweg 180 12
Korvelseweg 180 12
Korvelseweg 180 12
Korvelseweg 180 12
Korvelseweg 180 12
Korvelseweg 180 12
Korvelseweg 180 12
Korvelseweg 180 12
Korvelseweg 180 12
Korvelseweg 180 12
Korvelseweg 180 12
Korvelseweg 180 12
Korvelseweg 180 12
Korvelseweg 180 12
Korvelseweg 180 12

Korvelseweg 180 12

Tilburg

€ 234.000,- k.k.

Omschrijving

Starter, doorstromer of maak je juist een nieuwe start en ben jij op zoek naar een leuk 2 kamer appartement met eigen parkeerplaats? Dan hebben wij goed nieuws: Korvelseweg 180-12 komt namelijk binnenkort vrij. Een perfecte basis om een eigen plek te creëren. Het appartement/de studio ligt aan de achterzijde van het complex en heeft naast een knusse woonkamer met open keuken een aparte slaapkamer. Je hebt een eigen parkeerplaats op afgesloten terrein en het complex heeft een gemeenschappelijk dakterras. Al met al een eigen plek waar je na een lange dag werken lekker tot rust komt. Zin om toch nog even de stad in te gaan? Geen enkel probleem want binnen 5 minuten ben je in het gezellige centrum van Tilburg. Wil je dit alles met eigen ogen zien? We leiden je graag rond.

ALGEMENE RUIMTES
De entree is enkel toegankelijk voor bewoners en bezoekers welke toegang krijgen via de intercominstallatie. In de gezamenlijke hal zijn de brievenbussen, de trapopgang en de lift gesitueerd. Aan de achterzijde ligt het gemeenschappelijke dakterras en het afgesloten parkeerterrein, waar ook de ruimte voor de afvalcontainers is. Bij het appartement hoort een vaste parkeerplaats, nummer 31. Alle gemeenschappelijke ruimtes zijn voorzien van camerabewaking. Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping, aan de achterzijde van het complex.

INDELING
Eenmaal binnen grenzen aan de hal de toiletruimte, de badkamer, de slaapkamer en de woonkamer met open keuken. Waar alle overige appartementen de meterkast op de hal hebben, heeft dit appartement de meterkast in de eigen hal. De knusse woonkamer met open keuken is zo’n 21 m2 groot en door de vele ramen een heerlijke lichte ruimte. Op mooie dagen zet je de deuren van het Frans balkon lekker open en je haalt het buitenleven als het ware naar binnen. De eenvoudige open keuken heeft naast een kunststof blad, een spoelbak en diverse boven- en onderkasten een elektrische kookplaat en een rvs-afzuigkap. In het gehele appartement ligt laminaat op de vloer en de plafonds en wanden zijn grotendeels voorzien van spuitwerk. De slaapkamer is ca. 8 m2 en biedt genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en een grote kledingkast. Hard gewerkt, flink gesport of gewoon toe aan een momentje ontspanning? Dat kan in de badkamer en hoewel deze een basic inrichting heeft, is er alles aanwezig wat je nodig hebt. De geheel betegelde badkamer heeft een douchecabine, een wastafel met spiegelkast en er is mechanische ventilatie aanwezig. Ideaal is de separate toiletruimte. Deze is deels betegeld en heeft een vast toilet en een fonteintje. In het gehele appartement ligt laminaat op de vloer en de plafonds en wanden zijn grotendeels voorzien van spuitwerk.

WOONOMGEVING
In de wijk Korvel is de bereikbaarheidsscore van nabijgelegen voorzieningen hoog. Denk eens aan openbaar vervoer, (voortgezet) onderwijs, winkels, horecagelegenheden en diverse sportfaciliteiten. Dit allemaal binnen luttele minuten te bereiken. Het appartement ligt ideaal ten opzichte van het centrum en de uitvalswegen richting Breda en Eindhoven. Zelf kun je parkeren op eigen terrein en bezoek kan eenvoudig voor de deur en in de straat parkeren tegen een laag tarief.

BIJZONDERHEDEN
Bouwjaar 2009 Inhoud ca. 146 m³ (conform NEN 2580 meetrapport) * Gebruiksoppervlak wonen ca. 42 m² (conform NEN 2580 meetrapport) *
Servicekosten: De VvE's bijdrage zijn €110,95pm (wonen) en €11,21pm (parkeren). De stookkosten zijn € 65,00 pm
Energielabel: C De woning maakt gebruik van blokverwarming, is volledig geïsoleerd en is voorzien van houten kozijnen met HR++ glas.
Aanvaarding: in overleg doch direct mogelijk.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 234.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per direct

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
galerijflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, frans balkon, tv kabel en lift

Energie

Energielabel
C
Verwarming
blokverwarming
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
42 m²

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Garage / Schuur / Berging

Garage
parkeerplaats
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*