Korte Burgwal 4
Korte Burgwal 4
Korte Burgwal 4
Korte Burgwal 4
Korte Burgwal 4
Korte Burgwal 4
Korte Burgwal 4
Korte Burgwal 4
Korte Burgwal 4
Korte Burgwal 4
Korte Burgwal 4
Korte Burgwal 4
Korte Burgwal 4
Korte Burgwal 4
Korte Burgwal 4
Korte Burgwal 4
Korte Burgwal 4
Korte Burgwal 4
Korte Burgwal 4
Korte Burgwal 4

Korte Burgwal 4

Monnickendam

€ 325.000,- k.k.

Omschrijving

Er zijn van die grachtjes in het oude centrum van Monnickendam, daar zou iedereen wel willen wonen. De Korte Burgwal is zo’n grachtje. En precies daar op de hoek op nummer 4 komt nu een compact huis met dito stadstuin in de verkoop. De 2-onder-1 kapwoning, waar slim is omgegaan met de beschikbare ruimte, is geschikt voor een één- of tweepersoons huishouden en is in uitstekende staat van onderhoud. Zelf de sfeer van deze pittoreske plek proeven? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Indeling begane grond
Vanuit de entree met meterkast stap je de hal in met kastruimte voor schoenen en jassen. De tussendeur geeft toegang tot de woonkamer en is onderdeel van een compleet uit hout opgetrokken wand, waarachter vanuit de woonkamer een handige werkplek en de trapopgang naar de bovengelegen etage te vinden is. De woonkamer is strak wit gestuukt en voorzien van een gietvloer.

Aan de achterzijde is de keuken in de aanbouw met dakvenster geplaatst. Deze is voorzien van praktische lades en inbouwapparatuur, waaronder vaatwasser, combioven en 4-pits gasfornuis. Ook de Amerikaanse koelkast blijft achter. Vanuit de keuken bereik je via een halletje met kastruimte (voor wasmachine en droger) en CV-installatie ook de praktisch ingedeelde moderne badkamer met wastafelmeubel, inloopdouche en toilet.

Eerste verdieping
Via de trap bereik je de eerste etage. Hier vind je één open ruimte met een ingebouwd bed met lattenbodems en opberglades. Een kleine dakkapel aan de voorzijde en een dakraam aan de achterzijde zorgen voor veel daglicht in deze slaapkamer en ook van deze ruimte is slim gebruik gemaakt, door plaatsing van inbouwkastruimte. Een vlizotrap geeft toegang tot de bovengelegen vliering.

Buiten
Bij dit huis hoort ook een stadstuin en in dit geval is deze patio volledig met klinkers bestraat en gelegen op het noordoosten. Een kleine houten berging zorgt voor opslag van tuinmeubilair. De tuin is bereikbaar via een eigen achterom aan de zijkant van de woning.

Omgeving
Deze woning ligt aan een rustig grachtje in het hart van Monnickendam. De gezellige en historische binnenhaven met cafés, restaurant en sfeervolle terrasjes ligt op steenworp afstand. Ook de zaterdagsmarkt is om de hoek van deze woning te vinden voor de wekelijkse verse boodschappen. Andere faciliteiten, als scholen, sportschool, zwembad, etc. zijn in de nabije omgeving gelegen. Niet ver van de woning stap je bovendien op de bus die je in 15 minuten naar station noord van de Amsterdamse Noord-Zuidlijn brengt.

Zie jij jezelf al helemaal wonen in dit praktisch ingedeelde huis op een prachtige plek in het historische centrum van Monnickendam? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging.

Bijzonderheden:
Charmant huis aan pittoresk grachtje in oud-Monnickendam
Praktisch ingedeeld en slim gebruik gemaakt van de ruimte
Voorzien van 1 slaapkamer en stadstuin
Op loopafstand van alle faciliteiten aan één van de mooiste grachten

Algemeen
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorg samengesteld. Met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij echter geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan deze informatie enig recht worden ontleend. Op deze woning is de oudbouwclausule van toepassing.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
grachtenpand
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
-1906
Dak
schilddak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
tv kabel en dakraam

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte cv-ketel uit 2018 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
46 m²
Perceeloppervlakte
46 m²
Inhoud
186 m³

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg, in centrum en aan vaarwater
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 10 m² en is gelegen op het noordoosten
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*