Koploper
Koploper
Koploper

Koploper

Oudelande

€ 225.000,- v.o.n.

Omschrijving

Bent u of ben jij op zoek naar een starters- of gezinswoning?

Dan plant Neeskens Makelaars graag een afspraak met je in om dit prachtige kleinschalige nieuwbouwproject in Oudelande aan jou te presenteren!

Ligging en bereikbaarheid
In het pittoreske dorpje Oudelande, gelegen temidden van het schitterende landschap van ''de zak van Zuid-Beveland'' en op korte afstand van de Westerschelde, biedt Neeskens Makelaars u een 7-tal woningen aan in het project 'de Machinisten'.
Deze woning worden gebouwd op een mooi gelegen hoekperceel op de hoek Vandebijlparkstraat en Everingseweg in Oudelande. Het dorp is met ca. 700 inwoners een van de kleinere dorpen in de gemeente Borsele. Alle benodigde basisvoorzieningen zijn in ca. 10 autominuten bereikbaar in Heinkenszand of 's Gravenpolder. De gezellige winkel- en voorzieningenstad Goes ligt op ca. 15 autominuten. Verder is Oudelande op korte afstand gelegen van de ontsluiting naar de N62 Terneuzen/Middelburg.

Heerlijk rustig en landelijk wonen dus met de voorzieningen op acceptabele afstand!

Woningtype bouwnummer 5
Dit kleinschalige project omvat een tweetal woningtypes: 3 levensloop bestendige woningen en 4 eengezinswoningen.
Van het type gezinswoningen, met een woonoppervlakte van ca. 93 m2, zijn er 2 tussenwoningen en twee hoekwoningen beschikbaar.
Bouwnummer 5 is een tussenwoning, gelegen op een perceel van 125 m2!

Percelen, garage, parkeren en zon ligging
De woningen zijn gelegen op percelen eigen grond met een kavelgrootte van ca. 125 m2 en ca. 230 m2. De zon komt vanuit het zuiden en het westen in de achtertuin waarbij op warme zomerdagen het direct achter de woning heerlijk toeven is in de slagschaduw van de woning. Heerlijk toch? Achter de woningen wordt een openbaar parkeerterreintje aangelegd en ook in de straat is er volop parkeerruimte aanwezig. De hoekwoningen nummer 4 en 7 bieden de mogelijkheid voor het parkeren op eigen uw oprit of in de garage (optioneel).

Bouwaard en voorzieningen
De woningen worden traditioneel gebouwd in spouw metselwerk, betonnen vloeren en worden voorzien van kunststof kozijnen, ramen en deuren. De begane grond wordt standaard uitgerust met vloerverwarming en zonnepanelen zorgen voor het behalen van de hoge isolatie eisen. Voor meer informatie over de afwerking en bouwaard verwijzen wij u naar de technische omschrijving in de brochure.

Extra opties en maatwerk
Uiteraard is het mogelijk om de woning zoveel mogelijk aan uw wensen te laten voldoen. Denk aan bijvoorbeeld aan het plaatsen van een uitbouw of garage (nr 4 en 7), het plaatsen van een vaste trap naar de 2e etage van de gezinswoningen of het verplaatsen van de witgoed aansluitingen naar de zolder. De kopersbegeleider van de aannemer denkt hierin graag met je mee.

Meer informatie kunt u vinden onder het specifieke woningtype maar u kunt uiteraard ook de uitgebreide brochure aanvragen of een afspraak inplannen met de makelaar. We zijn u graag van dienst!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 225.000,- v.o.n. inclusief BTW
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwperiode
2011-
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2022 van HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Gallerij

Plattegronden

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*