Omschrijving

Deze ruime 2-1 kapwoning met garage biedt je een legio aan mogelijkheden! Wil je wonen en werken onder één dak, een eigen praktijkruimte of een riante slaapkamer op de begane grond? Hier is het mogelijk door een extra kamer op de begane grond. De woning beschikt verder over een lichte woonkamer, fijne keuken, vier slaapkamers, goed sanitair en een grote achtertuin met veel privacy. Maar dat is niet alles, want ook de locatie is een groot pluspunt. Je woont in een geliefde woonwijk, op enkele minuten van de bruisende binnenstad én winkelcentrum De Huesmolen. Kortom, een unieke plek om te wonen! Wil je de ruimte en mogelijkheden zelf komen ervaren? Bel ons voor een bezichtiging. Wij vertellen je graag meer.

Een eerste rondleiding door je nieuwe (t)huis:

Begane grond:
Via de voortuin bereik je de entree en vervolgens de hal van de woning. Deze hal biedt toegang tot de meterkast, toiletruimte, trap naar de eerste verdieping, trapkast en de ruime woonkamer.

De woonkamer is voorzien van een mooie parketvloer. De wanden en het plafond zijn afgewerkt in rustige kleuren. Aan zowel de voor- als achterzijde heeft de woonkamer een zeer brede raampartij, wat zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht. De raampartij aan de achterzijde heeft een deur naar de achtertuin. Je kunt in de woonkamer een fijne zithoek maken en er is ruimte voor een grote eettafel, waar je kunt genieten van gezellige diners en spelletjesavonden met vrienden en familie.

Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich de open keuken. De keuken staat in een U-vorm en kenmerkt zich door de lichte keukenkastjes en het donkere werkblad. Je treft hier de volgende apparatuur aan: gasfornuis, koelkast, vriezer, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en elektrische boiler.

Vanuit de eet-/woonkamer kom je in de bijkeuken. Deze is voorzien van de aansluiting voor de wasmachine en droger en er is een uitstortgootsteen. Vanuit hier heb je toegang tot de schuur die ook een eigen entreedeur heeft naar het oprijpad. De bijkeuken geeft ook toegang tot de extra kamer op de begane grond, die nu in gebruik is als kantoorruimte.

De ruime extra kamer biedt veel mogelijkheden. Je kunt de ruimte gebruiken als kantoor, maar je kunt er ook een extra slaapkamer, praktijkruimte of woonkeuken van maken. Via deze kamer kom je in de royale garage. De garage is circa 15 m² groot en biedt dus veel ruimte voor opslag en het stallen van bijvoorbeeld de (bak-)fiets of motor.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich de overloop en drie slaapkamers, waarvan twee aan de achterzijde en één aan de voorzijde. Alle kamers genieten van een uitstekende lichtinval en hebben vaste kastruimte.

De badkamer is aan de voorzijde van de eerste verdieping gelegen. Deze ruimte kenmerkt zich door de lichte kleurstelling. Je treft hier een staand toilet, wastafelmeubel en inloopdouche aan.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap op de eerste verdieping is de overloop van de tweede verdieping bereikbaar. Deze overloop biedt toegang tot een ruime berging met cv-opstelling en de vierde slaapkamer van het huis.

Deze ruime slaapkamer heeft extra bergruimte en is uitgerust met een mooie laminaatvloer en brede raampartij met deur naar het balkon. Het balkon ligt over de gehele breedte van het huis.

Vliering:
De vliering is vanuit de slaapkamer toegankelijk en biedt nog meer ruimte voor het opbergen van spullen.

Tuin:
Het huis heeft een voortuin met oprijpad en een grote achtertuin. De achtertuin is overwegend groen aangelegd en deels bestraat. Het is op verschillende plekken in de achtertuin mogelijk om een loungeplek te creëren, om zo optimaal van het zonnetje te genieten. Dat doe je in alle rust, want de achtertuin biedt veel privacy door de schuttingen en hoge beplanting. De tuin is bereikbaar via een achterom.

Over de ligging en de buurt:
De woning ligt aan een rustige weg aan de Koperslager in Hoorn. Het huis is gelegen in een zeer geliefde woonwijk. Je woont nabij diverse mooie parken. Deze parken bieden volop wandel-, fiets- en recreatiemogelijkheden. Er zijn ook veel sportvoorzieningen in de omgeving gelegen. Het nieuwe stadsstrand bevindt zich op korte fietsafstand van het huis.

Met de fiets bereik je ook zowel winkelcentrum De Huesmolen, als de bruisende binnenstad van Hoorn. Het centrum biedt een mooie mix van winkels voor je dagelijkse boodschappen, boetieks en ketens van grote merken. Naast de vele winkels zijn er ook genoeg leuke restaurants, cafés en terrassen in de binnenstad gelegen.

Door de gunstige ligging nabij het centrum, zijn veel voorzieningen snel bereikbaar. Lopend bereik je de kinderopvang, het voortgezet onderwijs en dichtstbijzijnde supermarkt. Met de fiets bereik je de basisschool en het ziekenhuis. Met een treinstation op fietsafstand en een bushalte op loopafstand heb je snel toegang tot het openbaar vervoer. Het huis heeft een goede ligging ten opzichte van uitvalswegen. Je rijdt binnen enkele minuten op de A7.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 450.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
tv kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2022 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
159 m²
Perceeloppervlakte
346 m²
Inhoud
607 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
15 m²
Buitenruimte oppervlakte
19 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 144 m² en is gelegen op het westen

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*