Koolwitjestraat 131
Koolwitjestraat 131
Koolwitjestraat 131
Koolwitjestraat 131
Koolwitjestraat 131
Koolwitjestraat 131
Koolwitjestraat 131
Koolwitjestraat 131
Koolwitjestraat 131
Koolwitjestraat 131
Koolwitjestraat 131
Koolwitjestraat 131
Koolwitjestraat 131
Koolwitjestraat 131
Koolwitjestraat 131
Koolwitjestraat 131
Koolwitjestraat 131
Koolwitjestraat 131
Koolwitjestraat 131

Koolwitjestraat 131

Aalsmeer

€ 375.000,- k.k.

Omschrijving

Zoek je een fijne plek om zelf of met een partner te wonen? Deze recent gebouwde maisonnette (bouwjaar: 2005) biedt je een prachtig nieuw onderkomen. Het is een heerlijke woning met zo’n 85 m2 gebruiksoppervlak, gelegen in de nieuwe wijk Nieuw Oosteinde. Een prachtige plek op de grens van Aalsmeer en Amstelveen! Je bent vanaf hier snel in Amstelveen en Amsterdam, en ook winkels en andere voorzieningen zijn heel dichtbij.

Geniet op de eerste etage van de ruime woonkamer met een praktische open keuken. Door de prettige indeling heb je vanuit de keuken altijd gezellig contact met gasten in de woonkamer. Verder biedt de sfeervolle woonkamer meer dan genoeg plek om te relaxen, mensen uit te nodigen of een avond te Netflixen. En is het mooi weer? Dan kun je de deuren opendoen en dankzij het Franse balkon de buitenlucht naar binnen halen. Een fijn pluspunt van dit huis!

Ook de keuken is van alle gemakken voorzien. Dankzij de vele keukenkastjes is er meer dan genoeg plek om je spullen kwijt te kunnen. Ook een oven, gaskookplaat en afzuigkap heb je tot je beschikking. Kortom: alles wat jij nodig hebt om lekkere gerechten klaar te maken!

Via de trap kom je bij de master bedroom op de tweede etage, inclusief veel opbergplek in de riante inbouwkast. Eventueel is in deze kamer ook een werk- of studeerplek te realiseren, waar je in alle rust kunt thuiswerken.

Verder vind je op de tweede etage voldoende plek voor je wasmachine, droger en wasmanden. Daarnaast bevindt zich op de tweede etage de riante badkamer. Ook deze biedt je alles wat je nodig hebt. Maak gebruik van de ruime idouche en richt de badkamer verder naar jouw smaak in: er is meer dan genoeg plek voor jouw eigen badkamermeubels.

De woning bevindt zich in een rustige buurt, die toch centraal gelegen is. Bushalte Nieuw Oosteinde is 3 minuten fietsen vanaf je woning. Vanaf daar ben je met de bus binnen een kwartier bij Amstelveen Stadshart en binnen een ruim half uur in Amsterdam. Ook voor autorijders is de ligging uitstekend. De N201 is niet ver weg, waardoor je zo op de snelweg zit richting steden als Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Haarlem en Alkmaar.

Zowel winkelcentrum Poldermeesterplein als de winkels in Amstelveen-Westwijk zijn niet ver bij je vandaan. Uitrusten in het Amsterdamse Bos of bij de Poel kun je al binnen een kwartier fietsen. Ook scholen, sportgelegenheden en andere voorzieningen vind je in deze wijk volop. Kortom: fijn wonen gegarandeerd!

Ben jij benieuwd geworden naar deze woning? Maak een afspraak en kom de woning zelf bekijken. Je bent van harte welkom!

Indeling:
Eerste etage:
Via de hal loop je zo de woonkamer in met voldoende ruimte om zowel te relaxen op de bank als uitgebreid te dineren in de eethoek. Aan de woonkamer grenst ook de open keuken, die voorzien is van moderne apparatuur. Achter de keuken kun je de trap naar de tweede etage nemen.

Tweede etage:
Op de overloop is voldoende plek voor een wasmachine, droger, wasrek en andere grote apparaten. Ook de cv-ketel is hier te vinden. Verder loop je via de overloop de riante slaapkamer in, die uitkijkt op de woonwijk en die voldoende inbouwkastruimte voor kleding en andere spullen biedt. Deze kamer biedt ook prima opties voor een fijne werk- of studeerplek. Verder is op de tweede etage de badkamer te vinden met inloopdouche, toilet en wasbak.

Bijzonderheden:
- recent gebouwde woning uit bouwjaar 2005;
- fijne maisonnette van 85 m2;
- ruime woonkamer met open keuken;
- grote slaapkamer met inbouwkasten;
- eigen berging in de onderbouw;
- gratis openbaar parkeren voor de deur;
- gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer;
- servicekosten VvE: € 40.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 375.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
maisonnette
Aantal woonlagen
2
Woonlaag
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
ja
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
mechanische ventilatie, frans balkon, dakraam en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2005 van Intergas HR 107, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
79 m²
Inpandige ruimte oppervlakte
1 m²
Buitenruimte oppervlakte
1 m²

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
box
Lees meer

Plattegronden

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*