Omschrijving

Wonen in het bruisende hart van Arnhem?

Ben je op zoek naar een licht appartement met één slaapkamer , besloten dakterras en een gezellige woonkamer met een prachtig uitzicht over de Koningstraat? Zoek niet verder!

Stadsleven op zijn best! De Koningstraat is een levendige winkelstraat vol met trendy boetiekjes en gezellige horecagelegenheden. Arnhem biedt alles wat je nodig hebt: van bioscopen en theaters tot een breed scala aan winkels voor zowel een dagje shoppen als je dagelijkse boodschappen. De weekmarkt ligt letterlijk om de hoek! Voor ontspanning kun je terecht in het prachtige Stadspark Sonsbeek en de omliggende bossen, ideaal voor wandel- en fietstochten. Daarnaast is de bereikbaarheid perfect: het NS Centraal Station ligt op loopafstand, en de snelwegen A12 en A50 zijn eenvoudig te bereiken, waardoor je snel in andere steden bent.

Indeling
Begane grond: entree, trapopgang naar de eerste etage, overloop.

Eerste etage: ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer heeft grote ramen die een mooi uitzicht bieden. De moderne open keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, inbouw koelkast en een magnetron. Vanuit de hal bereik je de comfortabele slaapkamer, die is uitgerust met airconditioning en een ingebouwde schuifdeurkast. De moderne badkamer heeft een inloopdouche en een wastafel met meubel, en biedt toegang tot het beschutte dakterras. Het separate toilet is voorzien van een fonteintje. Op deze etage vind je ook de berging met aansluiting voor de wasmachine en de cv-installatie, ideaal voor extra opslagruimte.

Ervaar het zelf! Dit appartement biedt optimaal wooncomfort midden in Arnhem. Wil je deze geweldige woonplek met eigen ogen zien? Neem dan snel contact met ons op voor een bezichtiging.

Bijzonderheden:
* Woonoppervlakte ca. 78 m²;
* Beschut dakterras;
* Energielabel C;
* Actieve VvE met KvK-inschrijving, collectieve opstalverzekering en reservefonds;
* Maandelijkse bijdrage VvE: € 103,72;
* Badkamer dateert uit 2014;
* Aanvaarding in overleg en op korte termijn mogelijk.

De informatie is met zorg samengesteld. Alle verstrekte informatie dient te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor eventuele onvolledigheid of onjuistheid van de informatie. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
bovenwoning
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
-1906
Open portiek
nee
Dak
samengesteld dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en airconditioning

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2022 van Kombi Kompakt HR22, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
78 m²
Buitenruimte oppervlakte
16 m²

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Buitenruimte

Ligging
in centrum
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*