Koninginneweg 65
Koninginneweg 65
Koninginneweg 65
Koninginneweg 65
Koninginneweg 65
Koninginneweg 65
Koninginneweg 65
Koninginneweg 65
Koninginneweg 65
Koninginneweg 65
Koninginneweg 65
Koninginneweg 65
Koninginneweg 65
Koninginneweg 65
Koninginneweg 65
Koninginneweg 65
Koninginneweg 65
Koninginneweg 65
Koninginneweg 65
Koninginneweg 65

Koninginneweg 65

Rotterdam

€ 649.000,- k.k.

Omschrijving

+++ Zeer bijzondere vrijstaande woning is luxe staat. Dit is DE woning voor mensen die geen standaard 13 in een dozijn woning zoeken +++
+ Send us an email for the text in English +

=== DE OMGEVING EN LOCATIE ===

De woning is gelegen aan een zeer rustige straat (eenrichtingsverkeer). Het centrum van Rotterdam ligt door de goede verbinding met de snelweg (A16) om de hoek, het openbaar vervoer bevindt zich in de directe omgeving en u woont dichtbij winkelcentrum Keizerswaard met zijn grote verscheidenheid aan winkels. Ook voorzieningen zoals het kinderdagverblijf, basisscholen en speelpleinen zijn lekker dichtbij en parkeren doet u gratis voor de deur! Overigens heet u zelf ook nog een oprit om de auto op eigen terrein te parkeren, en beschikt de woning over een garage. U hoeft zich dus nooit zorgen te maken of u bij thuiskomst de auto kwijt kunt!

=== OMSCHRIJVING VAN DE WONING ===

Deze zeer unieke woning dankt zijn voorkomen aan het feit dat de woning vroeger een woning met bedrijfsruimte is geweest. Aan de voorzijde de woning, met aan de achterzijde een doe het zelf winkel. Deze ruimtes zijn zeer vakkundig samengevoegd tot een ontzettend leuk, speels en vooral erg licht huis, met enorm veel ruimte en privacy.
De woning is in zeer goede en luxe staat, dus u kunt de woning na aanschaf direct bewonen. Koffers uitpakken en genieten maar!

=== INDELING ===

Begane grond
U komt binnen in de ruime entree. Van hieruit heeft u toegang tot de eetkamer aan de voorzijde welke in menig huis een forse woonkamer is. Hier treft u ook de keuken met kookeiland en ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser. Lopen we door naar achter dan vinden we hier de ruime woonkamer met openslaande deuren richting de tuin. De woonkamer is voorzien van vloerverwarming. De garage aan de zijkant is te bereiken via de woonkamer en de keuken.
1e verdieping
Via de overloop heeft u toegang tot 4 slaapkamers en een mooie badkamer met inloopdouche, ligbad wastafel en toilet
Vanuit 1 van de slaapkamers heeft u tevens nog via een vlizo trap toegang tot een flinke bergruimte op zolder.

=== BIJZONDERHEDEN ===

- 4 slaapkamers
- Zeer ruime keuken met aansluitende eetkamer
- 218 m2 Woonoppervlakte
- Keurige woning in goede staat van onderhoud
- Garage en eigen parkeerplaats op oprit
- Bouwjaar 1926
- Eigen grond
- Oplevering in overleg

NA HET LEZEN INTERESSE IN DE WONING? VRAAG SNEL HET INFORMATIEPAKKET OP EN NOTEER DE KIJKDAGEN IN UW AGENDA. WE ZIEN U GRAAG

=== BELANGRIJKE INFORMATIE ===

1 Verkoop procedure
De woning wordt verkocht aan de best biedende partij. Dat kan de hoogst biedende zijn, maar de eigenaar heeft de keuze om een andere partij te kiezen als de secundaire voorwaarden beter uit komen. We accepteren alleen biedingen van mensen die in ons systeem staan. Dat wil zeggen partijen die via de mail de stukken hebben opgevraagd, of partijen die hun gegevens hebben doorgegeven op een bezichtiging.

2 NEN 2580 Meetinstructies
De woning is gemeten middels de NEN 2580 methode, de enige juiste methode om woningen aan te bieden voor vrije verkoop. Dankzij deze gestandaardiseerde meetmethode kunt u eenvoudig alle woningen met elkaar vergelijken. Maar let op! Niet alle woningen die te koop worden aangeboden zijn middels deze methode opgemeten. Houdt er dus rekening mee dat woningen die op papier groter zijn, in de praktijk zelfs kleiner kunnen zijn. Vraag daarom altijd het meetcertificaat op van de woning waar u interesse in heeft. Het NEN 2580 meetcertificaat zit bij het informatiepakket waar we u eerder over verteld hebben.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 649.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Energie

Energielabel
D

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
218 m²
Perceeloppervlakte
370 m²
Inhoud
996 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
30 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 234 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*