Kokmeeuwstraat 17
Kokmeeuwstraat 17
Kokmeeuwstraat 17
Kokmeeuwstraat 17
Kokmeeuwstraat 17
Kokmeeuwstraat 17
Kokmeeuwstraat 17
Kokmeeuwstraat 17
Kokmeeuwstraat 17
Kokmeeuwstraat 17
Kokmeeuwstraat 17
Kokmeeuwstraat 17
Kokmeeuwstraat 17
Kokmeeuwstraat 17
Kokmeeuwstraat 17
Kokmeeuwstraat 17
Kokmeeuwstraat 17
Kokmeeuwstraat 17
Kokmeeuwstraat 17
Kokmeeuwstraat 17

Kokmeeuwstraat 17

Zierikzee

€ 725.000,- k.k.

Omschrijving

Geïnteresseerd in een comfortabele en ruime woonplek? Deze woning biedt een aantrekkelijke mogelijkheid. Aan de Kokmeeuwstraat, in een rustige, groene woonwijk, staat deze zorgvuldig uitgebouwde vrijstaande woning. De woning is goed onderhouden en heeft een royaal woonoppervlakte van 161 m². Met onder andere drie slaapkamers, twee badkamers, een uitgebouwde woonkamer met grote schuifpuien, en een moderne keuken uit 2012, voldoet deze woning aan veel woonwensen. Daarnaast is de woning voorzien van 23 zonnepanelen, een hybride warmtepomp en meer duurzame oplossingen. Deze woning nodigt uit om in het echt te ervaren.

Welkom aan de Kokmeeuwstraat 17 te Zierikzee.

Enkele kenmerken:
- vrijstaande, uitgebouwde woning;
- rustige ligging aan de rand van een groene woonwijk;
- ruime tuin gelegen in en rondom veel groen;
- goed onderhouden woning;
- volledig geïsoleerd;
- vernieuwde raampartijen en recent schilderwerk;
- duurzaam, wat resulteert in lage maandelijkse lasten;
- drie slaapkamers en twee badkamers;
- ruime thuiswerkplek;
- aangebouwde stenen garage;
- oprit met ruimte voor vier auto's;
- energielabel A.

Indeling begane grond
Bij binnenkomst in de hal heeft u toegang tot verschillende ruimtes. Aan de rechterzijde vindt u de kantoorruimte, ontstaan door de verbouwing van de voormalige garage, wat een prettige werkplek biedt. Aansluitend bevindt zich de wasruimte met de hybride warmtepomp. Via een tussenhal bereikt u het toilet, de badkamer en de slaapkamer op de begane grond. De badkamer is naast de slaapkamer gelegen en in 2012 vernieuwd en beschikt over een ligbad/douche en wastafelmeubel. Naast de badkamer, separaat het toilet. Zowel de badkamer als het toilet zijn tijdloos en goed onderhouden.

In de woonkamer wordt u verwelkomd door een ruime en lichte omgeving. De grote ramen bieden uitzicht op het omliggende groen, wat een rustgevend gevoel geeft. De woonkamer is verdeeld in twee zitgedeeltes: een knusse zithoek rondom de houtkachel en een ruim zitgedeelte aan de achterzijde met twee grote schuifpuien naar de tuin. De keuken en eetkamer bevinden zich centraal in de woonkamer en zijn uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, magnetron, oven, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en boiler.

De woonkamer, eetkamer en keuken zijn voorzien van een houten parketvloer, gelegd in 2017/2018. De vloer is breed, warm van kleur en straalt huiselijkheid uit.

Indeling 1e verdieping
Via de trap in de hal bereikt u de eerste verdieping. Hier bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer, eveneens vernieuwd in 2012, met douche, tweede toilet en wastafel. Vanuit beide slaapkamers is er toegang tot het balkon. Een van de slaapkamers is voorzien van een zolderkast, ideaal!

Tuin
De tuin rondom de woning is ruim opgezet en biedt meerdere zitplekken. Het zitgedeelte aan de achterzijde van de woning, gelegen op het oosten, is een rustige plek waar u kunt genieten van de natuur. Achterin de tuin staat een houten schuur, ideaal voor het opbergen van tuinspullen. De oprit biedt plaats aan vier auto's. Aan de rechterzijde van de woning is een stenen garage, voorzien van elektra, elektrische overheaddeur en twee vlieringen.

Algemeen
De woning is goed onderhouden en afgewerkt met hoogwaardige materialen. De boeidelen zijn van trespa, en het schilderwerk is recent uitgevoerd in 2023 en 2024. De muren, daken en vloeren zijn na geïsoleerd, er zijn 23 zonnepanelen geplaatst en de woning beschikt over een hybride warmtepomp. De woning beschikt over HR glas in houten kozijnen en in de aanbouw HR++ glas in houten kozijnen. De woning heeft een kwaaitaalvloer die is geïnspecteerd en waar nodig hersteld, met garantiepapieren aanwezig. Oplevering in overleg, mogelijk vanaf begin Q1 2025. Toewijzing voorbehouden aan de verkoper.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 725.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
tentdak
Bijzonderheden
toegankelijk voor ouderen
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, schuifpui, alarminstallatie en rookkanaal

Energie

Energielabel
A
Verwarming
warmtepomp
Warm water
c.v.-ketel en elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
161 m²
Perceeloppervlakte
847 m²
Inhoud
679 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
23 m²
Buitenruimte oppervlakte
6 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*