Kokmeeuw (kavel 986)
Kokmeeuw (kavel 986)
Kokmeeuw (kavel 986)
Kokmeeuw (kavel 986)

Kokmeeuw (kavel 986)

Terneuzen

€ 649.000,- v.o.n.

Omschrijving

Droomt u van wonen op een vrije kavel en wilt u hier in ontzorgd worden?
Aan de Kokmeeuw in het plan Othene Zuid worden 4 duurzame jaren’30 woningen gerealiseerd. De kavels variëren van 455 m2 – 527 m2. Kavel 986 heeft een oppervlakte van 527 m2.

De woning heeft een jaren ’30 bouwstijl wat een exclusieve uitstraling geeft. Een woning met de charme van de bouwstijl van toen gecombineerd met het comfort van nu! Er zijn verschillende afbouwstijlen mogelijk

INDELING
Begane grond
Bij binnenkomst in de hal vindt u de meterkast en het toilet. Vanuit de hal heeft u toegang tot de eerste verdieping en de woonkamer. De woonkamer is heerlijk ruim en kenmerkt zich door veel lichtinval. Doordat de woonkamer en keuken naadloos in elkaar overlopen wordt dit ruimtelijke gevoel extra versterkt. Er is geen keukeninrichting in de prijs opgenomen, waardoor u zelf de mogelijkheid heeft om te kiezen wat voor u belangrijk is om de heerlijkste gerechten op tafel te zetten en gezellig samen te zijn met het gezin of vrienden. Vanuit de woonkeuken komt u in de bijkeuken. Deze ruimte is ideaal voor het opbergen van proviand, maar ook voor de wasmachine en droger. Hoe fijn is het om in de zomer zo de was buiten te kunnen hangen. En nog een pluspunt is dat de geïsoleerde garage te betreden is vanuit de bijkeuken. Zo kunt u altijd droog naar binnen!

Eerste verdieping
Op de overloop op de verdieping heeft u toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De praktische walk-in-closet in de masterbedroom biedt volop ruimte aan al uw kleding en schoenen. De badkamer is in basis uitgerust met een inloopdouche, wastafel en toilet. Voor al het sanitair is een compleet ‘Ambiente’ pakket van Raab Karcher voorzien. Hier kan naar wens invulling aan gegeven worden of van worden afgeweken.

Zolder
Deze verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap. Hier bevindt zich nog een handige ruimte, voor o.a. kerstcollecties, koffers en andere seizoensgerelateerde spullen.

Tuin
De kavel heeft een flinke oppervlakte van ca. 527 m2. Middels tuindeuren is vanuit zowel de woonkeuken als de garage toegang tot de tuin. Hier is het optimaal genieten! De tuin is op het westen gelegen, waardoor je een groot deel van de dag en avond van de zon kunt genieten. Er is genoeg ruimte om deze helemaal naar eigen smaak aan te leggen; zet een leuk tuinset neer om lekker samen te eten, of geniet vanaf uw loungebank van uw spelende kinderen.

Bijzonderheden
De woning wordt sleutel klaar, inclusief een basis badkamer, basis toilet, nutsvoorzieningen, aansluiting op het riool en vergunningen geleverd. Ook wordt het hang en sluitwerk geleverd met Politiekeurmerk “Veilig Wonen”. De afwerking is, zoals u mag verwachten van hoge kwaliteit. De woning zal worden voorzien van karakteristieke accenten dat past bij zo’n woning met een jaren 30 uitstraling.

Uw woning is gasloos en voldoet aan de huidige BENG-eisen vvan energiezuinigheid.

U kunt vanzelfsprekend ook nog extra individuele wensen aangeven, welke nog in het ontwerp kunnen worden verwerkt.

Zou dit uw droomwoning kunnen zijn? Neem dan contact met ons op en we voorzien u graag van meer informatie.


DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 649.000,- v.o.n.
Status
onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwperiode
2011-
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Keurmerken
politiekeurmerk
Voorzieningen
tv kabel

Energie

Verwarming
vloerverwarming geheel, elektrische verwarming, warmtepomp en warmte terugwininstallatie
Warm water
elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
135 m²
Perceeloppervlakte
527 m²
Inhoud
655 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
20 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Gallerij

Plattegronden

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*