Kogge 69
Kogge 69
Kogge 69
Kogge 69
Kogge 69
Kogge 69
Kogge 69
Kogge 69
Kogge 69
Kogge 69
Kogge 69
Kogge 69
Kogge 69
Kogge 69
Kogge 69
Kogge 69
Kogge 69
Kogge 69
Kogge 69
Kogge 69

Kogge 69

Brielle

€ 669.000,- k.k.

Omschrijving

Op een prachtige locatie met uitzicht over water en polderlandschap ligt deze zeer ruime 2-onder-1 kapwoning met garage. De woning heeft een royale living, eetkamer, moderne keuken en badkamer, 4 slaapkamers en fraai aangelegde tuin. Er zijn 16 zonnepanelen geplaatst en de woning is voorzien van HR++ beglazing.

De woning is gelegen op een perceel eigen grond van 251m2 en heeft een inhoud van 597m3. Op loopafstand vindt u diverse winkels, scholen, het openbaar vervoer en een sporthal. Ook bent u binnen enkele minuten in het historische centrum van Brielle met tal van winkels en gezellige restaurants.

Indeling
Begane grond: Entree/hal met de meterkast, het toilet en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de garage en de woonkamer. We nemen u eerst graag mee naar de woonkamer. De living met aansluitend de eetkamer is zeer royaal van opzet en heeft een fraai uitzicht over de tuin en het polderlandschap. Mede door de grote schuifpui is het een heerlijke lichte ruimte. Ook vanuit de eetkamer geniet u weer van het vrije uitzicht.

De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is modern afgewerkt. De keuken beschikt over veel kast- en werkruimte en is uitgerust met een 6 pits gaskookplaat, ingebouwde afzuigkap, Quooker, combi stoomoven, combimagnetron, vaatwasmachine, grote koelkast en grote vriezer.

De vloer op de begane grond is afgewerkt met plavuizen voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping: Overloop met 3 slaapkamers de badkamer en separaat toilet. De 1e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft een oppervlakte van
ca. 16 m2. De kamer is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. De 2e en 3e slaapkamer zijn gelegen aan de achterzijde en hebben een oppervlakte van respectievelijk ca. 11m2 en 10m2. Ook deze kamers zijn voorzien van rolluiken. Vanuit beide kamers geniet u weer van het mooie uitzicht.

De vloeren op de overloop en in de slaapkamers zijn afgewerkt met laminaat.

De badkamer is fraai betegeld en beschikt over een stoom-douchecabine, een wastafelmeubel met dubbele wastafel en elektrische vloerverwarming. Het toilet vindt u separaat op deze verdieping.

2e verdieping: Overloop met de 4e slaapkamer. Op de overloop vindt u een vaste kast met de aansluitingen voor het witgoed, de cv-ruimte en de toegang tot het dakterras. De 4e slaapkamer heeft een afmeting van ca. 4.27m x 3.22m. Ook vanuit deze kamer heeft u toegang tot het zonnige dakterras. Achter de knieschotten vindt u extra bergruimte. De pui in de achtergevel is wederom afgewerkt met 2 rolluiken. In de slaapkamer is het rolluik elektrisch en op de voorzolder handbediend.

Tuin: De voortuin is voorzien van sierbestrating en grind. Het is prettig dat u op eigen terrein kunt parkeren.


De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en dus heerlijk zonnig. Door het vrije uitzicht ervaart u hier van veel privacy. De tuin is uitgerust met een vlonderterras welke gedeeltelijk is overkapt met een aluminium overkapping voorzien van een onderliggende zonwering en spots. Verder beschikt de tuin over siergrind, een vijver met koikarpers en een tweede terras aan het water. Ook is er een houten berging en als klap op de vuurpijl is er een jacuzzi aanwezig.

Garage: De garage is geheel betegeld en vanaf de hal of voorzijde te bereiken. De garage is voorzien van elektra en een gootsteen.

Algemeen
Bouwjaar 1996
Inhoud 597m³.
De kozijnen zijn uitgevoerd in houtnerfkunststof en voorzien van HR++ glas.
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi (merk: HR Remeha, bouwjaar: 2011). Deze cv-combi is in eigendom levert ook het warme water in de woning.
Er zijn 16 zonnepanelen aanwezig.
Energielabel A
Oplevering in overleg.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 669.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, jacuzzi, rolluiken en schuifpui

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2011 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
147 m²
Perceeloppervlakte
251 m²
Inhoud
597 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
19 m²
Buitenruimte oppervlakte
35 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 114 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*