Kloppenland 10
Kloppenland 10
Kloppenland 10
Kloppenland 10
Kloppenland 10
Kloppenland 10
Kloppenland 10
Kloppenland 10
Kloppenland 10
Kloppenland 10
Kloppenland 10
Kloppenland 10
Kloppenland 10
Kloppenland 10
Kloppenland 10
Kloppenland 10
Kloppenland 10
Kloppenland 10
Kloppenland 10
Kloppenland 10

Kloppenland 10

Kerkdriel

€ 329.000,- k.k.

Omschrijving

Gezien de vele animo is het helaas niet meer mogelijk om een nieuwe bezichtiging aan deze woning te plannen. Mocht u het willen kunnen wij uw gegevens wel noteren op de reservelijst.

Instapklaar toppertje!

Een woning waar je zo in kunt. Een woning waar je echt niets hoeft te doen. Een woning waar de keuken net nog is vervangen. Het is bijna te mooi om waar te zijn! Je vindt deze leuke woning op een mooi plekje in Kerkdriel. Het is een praktisch (gezins-) huis met veel leefruimte. Zo heeft de woning 3 grote slaapkamers en nog een royale zolder met volop mogelijkheden. Ideaal! De woning is gelegen op een perceel van 106 m2 en heeft een zonnige achtertuin met achterop het perceel een praktische berging. De woning is gebouwd in 1984, vermoedelijk volledig geïsoleerd en v.v. een recent geplaatste cv-opstelling.

Wonen:
Wat een praktisch huis! Een ideale woning om met z’n tweeën of een gezin te leven. Volop (leef) ruimte verdeelt over 3 woonlagen. Zo heb je beenden een heerlijk woonkamer met volop lichtinval. Gezellige woonkamer en zomers loop je via de schuifpui zo de achtertuin in. Heerlijk wonen zo!

Koken:
Het liefst doe je dat heel de dag! Want je bent maar al te graag in je hagelnieuwe keuken! Het betreft een fijne keukenopstelling met kookeiland en een kastenwand. Volop bergruimte, volop inbouwapparatuur en volop gemak.

Slapen en baden:
Op de verdieping vind je 3 slaapkamers en een complete badkamer. Ook deze is recent gemoderniseerd en o.a. uitgerust met ligbad met douchevoorziening, toilet en een wastafelmeubel. De wasmachine en droger kunnen eventueel ook naar de zolder. Extra slaapkamers kun je eventueel realiseren op de zolder.

Buitenleven & locatie:
Achter de woning ligt een keurige en ruime tuin met een zonnige situering op het oosten. De achtertuin is ingericht met wat kleinschalige plantenborders en bestrating. Relatief gemakkelijk en eenvoudig te onderhouden. De woning staat in een rustige omgeving aan een autoluw straatje. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in de directe omgeving aanwezig. Kerkdriel ligt vlakbij aan de Rijksweg A2 dus je woont op een super bereikbare uitvalslocatie.

De woning zal verkocht worden per inschrijving. Alle geïnteresseerden krijgen de kans om tot vrijdag 9 augustus 12:00 uur een voorstel te doen via ons online biedsysteem. De link naar het online biedsysteem is bij ons opvraagbaar.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 329.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, airconditioning, schuifpui en dakraam

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2024 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
92 m²
Perceeloppervlakte
106 m²
Inhoud
326 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 46 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*