Omschrijving

De ideale gezinswoning vind je aan het Klooster in Zwijndrecht!

Deze fijne eindwoning in de wijk Oudeland biedt alles waar een (startend) gezin naar zoekt; een keurig afgewerkt huis met zowel binnen als buiten veel ruimte, in een rustige en kindvriendelijke omgeving en op een centrale locatie met allerlei voorzieningen vlakbij. De woning is heerlijk licht, ruim en keuring afgewerkt; dit is zeker instapklaar te noemen!

De woning beschikt over een ruime en lichte woonkamer met brede schuifpui, moderne keuken, maar liefst 4 slaapkamers waarvan een zeer royale slaapkamer, een vernieuwde badkamer en een heerlijk diepe tuin op het noordwesten. Verder is het huis voorzien van 12 zonnepanelen en airconditioning in zowel de hoofdslaapkamer als de twee slaapkamers op zolder, dus ook gedurende deze warme zomers is het hier goed toeven!

Dit is een woning die zowel qua comfort als locatie uitblinkt. Gelegen in de rustige en kindvriendelijke buurt Oudeland, op loopafstand van basisscholen en het winkelcentrum, biedt deze woning een ideale leefomgeving voor (startende) gezinnen. Daarbij is ook de leuke speeltuin die voor de deur gelegen is een ideale aanvulling! Op slechts een paar minuten afstand vind je het Develbos en het recreatiegebied Munnikendevel, perfect voor een ontspannen of juist actieve wandeling. De aanwezigheid van een zwembad (de Hoge Devel) en kinderboerderij in de directe omgeving maken deze plek helemaal af.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek alles wat deze woning te bieden heeft.


Indeling:
Hal met modern toilet (volledig betegeld, fontein), meterkast (7 groepen, slimme meters, glasvezel) en toegang tot de woonkamer.

Ruime woonkamer met uitbouw gelegen aan de achterzijde van de woning met brede kunststof schuifpui naar de achtertuin, een nette PVC vloer met vloerverwarming, spagtelputz wandafwerking en een trapkast. De schuifpui is voorzien van een plisé hordeur.

Moderne keuken in U-opstelling, voorzien van 1,5 spoelbak, 5 pit gaskookplaat, afzuigkap, oven, combi-magnetron, vaatwasser, grote koelkast en grote vriezer, Quooker kraan en een granieten werkblad.

De achtertuin is gelegen op het noordwesten en maar liefst 14 meter diep. De tuin is fraai aangelegd met een fijn terras direct aan de woonkamer gelegen, een ruime stenen berging achterin de tuin met een aangebouwde overkapping, een border met leuke begroeiing en kunstgras. Verder is de tuin voorzien van een zonnescherm en achterom.

1e verdieping:
Overloop met laminaatvloer.

Royale slaapkamer aan achterzijde, met vaste kastenwand, airconditioning (2023), laminaatvloer en spagtelputz wandafwerking. Deze ruime kamer kan eventueel in twee kamers gesplitst worden.

Slaapkamer aan voorzijde, eveneens voorzien van een nette laminaatvloer en spagtelputz wandafwerking.

Moderne badkamer (geheel betegeld) met zowel een ligbad als een ruime douche (beide met thermostaatkraan), een brede wastafel met spiegelkast, toilet, designradiator en inbouwspots.

2e verdieping:
Ruime overloop met wasaansluiting, opstelplaats CV-ketel (Remeha, 2021), mechanische ventilatie, een dakraam en vlizotrap naar de verrassend grote vliering. Verkopers hebben op de overloop tevens een fijne kantoorruimte gecreëerd, zo wordt optimaal gebruik gemaakt van de ruimte.

Slaapkamer aan voorzijde, voorzien van een dakkapel met kunststof kozijnen en airconditioning (2023).

Slaapkamer aan achterzijde, eveneens voorzien van een dakkapel met kunststof kozijnen en airconditioning (2023).


Algemeen:
- Moderne eindwoning in Oudeland, op een centrale en kindvriendelijke locatie.
- Eigen grond, 174 m².
- Begane grond geheel voorzien van vloerverwarming.
- Kozijnen geheel voorzien van HR++ glas (2023).
- Airconditioning in 3 slaapkamers in 2023 geplaatst.
- 12 zonnepanelen (2018).
- Schilderwerk in 2023 uitgevoerd.
- Badkamer vernieuwd.
- Voorkeur oplevering; februari 2025.

De informatie in deze brochure is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend, alle aansprakelijkheid van Maarten Makelaardij is derhalve uitgesloten. Voorts zijn wijzigingen voorbehouden. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 459.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
eindwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel, schuifpui, glasvezel kabel en airconditioning

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2021 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
123 m²
Perceeloppervlakte
174 m²
Inhoud
441 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 78 m² en is gelegen op het noordwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*