Omschrijving

Schitterend en tot in de puntjes afgewerkt 3 kamer appartement, met een ruime woon- en eetkamer, 2 slaapkamers en een moderne keuken, badkamer en toilet. Deze aantrekkelijke woning ligt op de 2e etage in een kleinschalig en goed onderhouden appartementengebouw, centraal in de wijk Dorp, op loopafstand van de Dorpsstraat, winkelcentrum De Vijverhoek, het Burgemeester Vernedepark en NS-station Zoetermeer-Oost.

PLUSPUNTEN
+ Tot in de puntjes afgewerkt 3-kamer appartement
+ Ruime woon- en eetkamer
+ Moderne keuken, badkamer en toilet
+ Geheel voorzien van kunststof kozijnen
+ Balkon (noordoost) en eigen berging aanwezig

INDELING
Centrale hal op de begane grond met brievenbussen en trap naar de 2e verdieping.

Toegang via de galerij, met een knus zitje in de middag/avondzon. Entree met lichte hal die toegang geeft tot alle vertrekken. Zodra je binnenstapt, valt de hoogwaardige afwerking direct op: glad gestuukte wanden en plafonds en een fraaie laminaatvloer met witte plinten. Aan de voorzijde ligt de moderne keuken in hoekopstelling, welke in 2018 en 2021 is gerenoveerd en is afgewerkt met een plavuizen vloer. De keuken is voorzien van een koelkast, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en combi-oven-magnetron. Zowel de hoofdslaapkamer als de 2e slaap-/werkkamer liggen aan de galerijzijde, waarbij de hoofdslaapkamer beschikt over een handige bergvliering.
De badkamer is modern betegeld en beschikt over een douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Er is een separate en moderne toiletruimte (2018) met hangend toilet. In de hal biedt de inpandige kast volop bergruimte en hier zit ook de gemoderniseerde meterkast (5 groepen).

Een paneeldeur met glas geeft toegang naar de balkongerichte en woningbrede woonkamer. Deze is riant van formaat, heerlijk licht door de grote raampartijen en ingedeeld in een woon- en eetgedeelte. Het plafond is strak afgewerkt met inbouwspots. Vanuit de eetkamer stap je het balkon op, met een beschutte ligging op het noordoosten met ochtendzon. De cv-ketel (Remeha 2015) is netjes weggewerkt en opgesteld in een vaste inbouwkast.

Het appartement heeft een ruime eigen fietsenberging in de onderbouw.

LOCATIE
Het appartementencomplex ligt in de wijk Dorp, met diverse voorzieningen in de nabijheid. Zo liggen de gezellige Dorpsstraat (met een uitgebreid aanbod van winkels en leuke restaurants), winkelcentrum De Vijverhoek en het Burgemeester Vernedepark (met verschillende sportverenigingen) op loopafstand. De bereikbaarheid is ook uitstekend, zowel ten opzichte van het OV (RandstadRail halte Dorp en NS-station Zoetermeer-Oost) als de op-/afrit van de A12. Direct voor het complex is voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig.

FEITEN EN BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlak 69m2 (gemeten conform NEN2580 meetinstructie)
- Gelegen op 2e etage
- Balkon ligging noordoost
- Eigen berging in de onderbouw
- Kunststof kozijnen
- Energielabel C
- CV-ketel: Remeha 2015 (eigendom)
- Actieve VVE / Bijdrage € 166,- per maand

BIJLAGEN
Geïnteresseerden krijgen (voor een eventuele bezichtiging) toegang tot de digitale omgeving van Move waarin de bij de woning behorende bijlagen zijn in te zien.
- Lijst van zaken
- Kadastrale kaart
- Energielabel
- VVE Stukken

KOOPAKTE
Na overeenstemming wordt de koopakte opgesteld. Hierin worden o.a. de volgende zaken opgenomen:
- Notariskeuze aan koper
- Oplevering in overleg (de datum kan in overleg tussen partijen worden afgestemd)

ALGEMEEN
De informatie is met zorg samengesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De algemene verkoopvoorwaarden staan vermeld op onze website, wij werken conform de Algemene Consumentenvoorwaarden van VBO Makelaar. Heeft u vragen over dit object of over onze dienstverlening neemt u dan gerust contact met ons op.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 275.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
galerijflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2015 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
69 m²
Buitenruimte oppervlakte
2 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk en beschutte ligging

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
box
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*