Klipperkade 144
Klipperkade 144
Klipperkade 144
Klipperkade 144
Klipperkade 144
Klipperkade 144
Klipperkade 144
Klipperkade 144
Klipperkade 144
Klipperkade 144
Klipperkade 144
Klipperkade 144
Klipperkade 144
Klipperkade 144
Klipperkade 144
Klipperkade 144
Klipperkade 144
Klipperkade 144
Klipperkade 144
Klipperkade 144

Klipperkade 144

Zoetermeer

€ 695.000,- k.k.

Omschrijving

Welkom in deze prachtige, goed onderhouden hoekwoning aan de Klipperkade 144, gelegen in de gewilde woonwijk De Leyens, Zoetermeer. Deze ruime en volledig gemeubileerde eengezinswoning biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel en luxe wonen.

Begane Grond
Bij binnenkomst via de straatzijde treft u een ruime hal met meterkast, modern toilet met fonteintje en een trap naar de eerste verdieping. De lichte en ruime woonkamer is voorzien van een uitbouw en biedt directe toegang tot de fraai aangelegde achtertuin. De gehele begane grond is bekleed met een fraaie PVC vloer, en de woonkamer beschikt over een gezellige palletkachel die is gekoppeld aan het verwarmingssysteem.

De luxe zwarte keuken is een droom voor iedere kookliefhebber. Uitgerust met een prachtig hardstenen werkblad, inductiekookplaat, downdraft afzuiginstallatie, oven, magnetron, vaatwasser, koel-vriescombinatie, ontbijtbar en veel praktische bergruimte, is deze keuken van alle gemakken voorzien.

Eerste Verdieping
Op de eerste verdieping vindt u een overloop die toegang biedt tot 3 slaapkamers te weten: de ruime hoofdslaapkamer, een studeerkamer en een walk-in closet. De luxe badkamer beschikt over een dubbel wastafelmeubel, een vrijhangend toilet en een dubbele inloopdouche. De gehele verdieping, inclusief de trappen, is bekleed met dezelfde fraaie PVC vloer als de begane grond.

Tweede Verdieping
De tweede verdieping biedt nog meer ruimte en comfort met een overloop voorzien van een werkblad en ruimte voor een wasmachine en droger. Hier bevinden zich ook twee ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde geeft toegang tot een zonnig dakterras met uitzicht en tevens een handige opbergkast. Ook vanaf de overloop is er toegang tot dit dakterras.

Buitenruimte
De mooi aangelegde achtertuin heeft keramische tegels en verlichting en is een heerlijke plek om lekker te ontspannen. Daarnaast heeft u toegang tot een praktische garage voorzien van een elektrische roldeur aan de straatzijde, wat zorgt voor extra gemak en opslagruimte.

Bijzonderheden
• Nieuwe dakkapel (2021)
• Garage dak is vernieuwd (2020)
• Kunststof kozijnen (2019)
• Daalderop keuken boiler, Pelletkachel en Vaillant CV installatie (2018)
• Vloerisolatie en PVC vloer (2018)
• Badkamer renoatie (2017)
• Uitbouw (2017)
• Nieuwe keuken (2017)
• Nieuwe meterkast (2016)

Deze woning biedt een unieke kans om te wonen in een luxe en comfortabele omgeving in de populaire wijk De Leyens. Met zijn ruime indeling, moderne voorzieningen en uitstekende locatie is de woning aan de Klipperkade 144 een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar hun volgende droomhuis. Plan vandaag nog een bezichtiging en laat u verrassen door al het moois dat deze woning te bieden heeft!

Deze informatie is met zorg samengesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Wij werken conform de Algemene Consumentenvoorwaarden van VBO Makelaar, deze is ter inzage op onze website of bij ons kantoor op te vragen. Heeft u vragen over deze woning of over onze dienstverlening neemt u dan gerust contact met ons op.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 695.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en schuifpui

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel en elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
135 m²
Perceeloppervlakte
148 m²
Inhoud
508 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
1 m²
Buitenruimte oppervlakte
5 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*