Kijftenbeltlaan 64
Kijftenbeltlaan 64
Kijftenbeltlaan 64
Kijftenbeltlaan 64
Kijftenbeltlaan 64
Kijftenbeltlaan 64
Kijftenbeltlaan 64
Kijftenbeltlaan 64
Kijftenbeltlaan 64
Kijftenbeltlaan 64
Kijftenbeltlaan 64
Kijftenbeltlaan 64
Kijftenbeltlaan 64
Kijftenbeltlaan 64
Kijftenbeltlaan 64
Kijftenbeltlaan 64
Kijftenbeltlaan 64
Kijftenbeltlaan 64
Kijftenbeltlaan 64
Kijftenbeltlaan 64

Kijftenbeltlaan 64

Hoevelaken

€ 565.000,- k.k.

Omschrijving

Zeldzaam wonen in Hoevelaken? Welkom aan de Kijftenbeltlaan 64! Een levensbestendige woning, gebouwd naar het ontwerp van de architect Jan Verhoeven. Geen standaard bungalow, maar een sfeervolle, ruimtelijke woning in een rustig hofje in Hoevelaken. De woonkamer is letterlijk en figuurlijk het hart van de woning. Rondom, bevinden zich de keuken, badkamer, slaapkamers, een werkruimte en praktische garage. De indeling van de woning, in combinatie met de zichtbare houten constructie van de woning zijn kenmerkend voor het werk van de architect.

De woning wordt aan drie zijden omringd door een groene tuin. Ook het combineren van wonen en werken is hier goed mogelijk. Naast de karakteristieke uitstraling draagt ook de ligging bij aan het wooncomfort van de Kijftenbeltlaan 64. De woning is gelegen op fietsafstand van het centrum van Hoevelaken, waar je een ruim aanbod aan winkels vindt. Met de auto rijd je binnen enkele minuten de snelweg op en ook de binnenstad van Amersfoort is eenvoudig te bereiken.

Kortom, deze woning moet je echt zien!

Koken en ontspannen
Wanneer je voor de woning staat, biedt de woning een dubbele ingang. De voordeur brengt je in de hal en een tweede deur biedt direct toegang tot de keuken. Ideaal wanneer de bezorger de wekelijkse boodschappen komt langsbrengen. De vele ramen zorgen in de keuken voor volop daglicht en maken dat je tijdens het koken van het vele groen kunt genieten. De keuken, in hoekopstelling, is voorzien van een gaskookplaat, combi-oven en een vaatwasser. Het warme water wordt geregeld via een elektrische boiler en de groene tegels zijn vandaag de dag vintage te noemen.

Wanneer je vanuit de keuken de hal oversteekt, loop je de woonkamer binnen. De unieke daklantaarn bovenop de woning, vormt de basis voor deze sfeervolle woonkamer, waar het daglicht op diverse manieren naar binnen kan komen. Een plek om samen te tafelen, met gasten een kopje koffie te drinken of een goed boek te lezen bij de houtkachel. In deze woonkamer is het allemaal mogelijk!

Vanuit de woonkamer kom je via een vaste trap in misschien wel één van de leukste plekjes van de woning. Met uitzicht over de tuin en de groene buurt leent deze kamer zich uitstekend voor bijvoorbeeld een hobbykamer. Vanaf deze kamer heb je kijk op het atelier, de werkruimte van de oorspronkelijke bewoner. Een leuk detail: de oorspronkelijke bewoner was als bouwkundig tekenaar werkzaam voor de architect Jan Verhoeven en heeft zelf de bouwtekeningen voor deze woningen geschetst.

Slapen en verfrissen
Achter de woonkamer bevinden zich drie slaapkamers. Eén slaapkamer aan de tuinzijde en twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning, waaronder de masterbedroom. Ook op de slaapkamers zie je de hand van de architect terug in de sfeervolle balkenplafonds. Tussen de slaapkamers aan de voor- en achterzijde van de woning, is de badkamer te vinden. Met een inloopdouche, wastafel en de aansluiting voor de wasmachine beschikt de badkamer over alle gemakken om te verfrissen. De badkamer is ruim opgezet, waardoor ook het creëren van een moderne badkamer goed mogelijk is.

Buitenleven
Wanneer je houdt van het buitenleven, ben je aan de Kijftenbeltlaan 64 aan het juiste adres. De woning wordt aan drie zijden omringt door een groene tuin, die extra privacy biedt. Aan de voorzijde is een lange oprit gerealiseerd, waar je meerdere auto’s op eigen terrein kunt parkeren. Vanaf de oprit heb je toegang tot de garage. Naast de garage vind je het atelier. De werkplek van de vroegere tekenaar, maar vandaag de dag in te richten als kantoor of salon aan huis.

Bij de eerste zon geniet je van de achtertuin! Deze tuin staat vol met diverse bloemen en planten. Ook zijn er diverse terrassen, waar je in of juist uit de zon van buiten kunt genieten. Een houten berging, grenzend aan de woning is perfect voor mensen met groene vingers, om hier de eerste stekjes te verzorgen.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1968
- Meerdere auto’s op eigen terrein parkeren
- Werkplek/atelier aan huis
- Oplevering: In overleg

Bij het zien van de foto’s al verkocht? Kom dan eens langs voor een bezichtiging!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 565.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
bungalow
Type woonhuis
geschakelde woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak
Bijzonderheden
toegankelijk voor ouderen en toegankelijk voor gehandicapten
Voorzieningen
tv kabel, glasvezel kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel
E
Verwarming
hete lucht verwarming
Warm water
elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
108 m²
Perceeloppervlakte
385 m²
Inhoud
524 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
39 m²
Buitenruimte oppervlakte
5 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 170 m² en is gelegen op het noorden

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*